Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia_s

Kiedy waszym dzieciom wyszły pierwsze ząbki?

Polecane posty

Gość asia_s

Hej. Mój synek dopiero co skończył 3 miesiące... a tu lekarka mówi mi,że malutkiemu będą wychodziły ząbki, bo ma nabrzmiałe dziąsełka. Byłam zszokoana, bo to chyba troszkę za szybko, nie spodziewałam się, chociaż rzeczywiście ostatnio Bartuś pcha sobie łapki do buzi, i bardzo się ślini... Pozatym jest marudny..a jak to było u was??

Gość nina-83
mój synek miał 5 miesięcy lub 4 ale do czasu kiedy się przebije minie jeszcze trochę czasu z 3 do 4 tygodni a na bolące dząsła dawałam mu sachol bardzo mu pomagał polecam

Gość szybko
3 i pół miesiąca

Gość a moze........
mojemu dziatkowi wyszly wszystkie zemby wychodzom wieczorem pjak kladzie sie spac.Wklada je do loduwki obok szynki.

mój synek miał 5,5 miesiaca a slinił sie i miał nabrzmiale dziasła jak tylko skonczył 3 miesiace

U nas długi był to proces.Ślinienie,wkładanie piątek,nabrzmiałe dziąsła -wszystko to zaczeło się na przełomie 4/ 5 miesiąca jednak pierwszy ząbek pojawił się w 11.

Mojej córce wyszły niedawno, kiedy skończyła 6 miesięcy. Wcześniej od 3 misiąca śliniła się, ale dopiero na jakieś 2-3 tygodnie przed pierwszym zębem, z jej ust płynęły dosłownie potoki śliny. Teraz ma 2 dolne jedynki i nadal się ślini intensywnie.

Mój Bartosz miał 11 miesięcy,kiedy pojawił się pierwszy ząbek :).

Mojej córci pierwszy ząbek wyszedł jak miała 11 miesięcy ... natomiast od 4 miesiąca jej życia lekarka na każdej wizycie przekonywała mnie, że mała ma nabrzmiałe dziąsełka i lada moment zaczną pokazywać się ząbki :o Wprawdzie mojej córeczce ząbki zaczęły wychodzić dość późno, ale teraz za to wychodzą jeden za drugim :) teraz mała ma roczek i 6 zębów :)

Gość upuupupupupup
To u mojej bardzo szybko, ma 4,5 miesiąca a już na dole dwie jedynki.

4,5 i 6 miesięcy ale mojej koleżanki synek miał 2 m-ce i już 2 zęby u nich w rodzinie wszyscy się prawie z zębami rodzą :D