Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _JEDNO PYTANIE_

jak się robi test ciążowy?

Polecane posty

Gość _JEDNO PYTANIE_

heh kupiłam sobie bobo test ... nigdy nie robiłam więc mało co z niego rozumiem ... jestem tak zestresowana że ... napisali tam że mogę kiedy chcę go przeprowadzić ale jak radzicie? kiedy najlepiej? no i yyy napisane też jest że go się jakoś wkłada do pojemnika z moczem ... a to nie można po prostu nasiusiać na niego? :| tak mi koleżanka mówiła :| acha rodzaj tego testu to płytkowy :| pomóżcie

Gość _JEDNO PYTANIE_
to jak w końcu? :| nasiusiać do pojemnika heh tyle że nie mam do czego a jutro raczej nic nie kupie ... a potem zanurzyć pasek? i nakropić na płytkę testową tak?

Gość Aniad
jeśli to test płytkowy to powinna być dołączona pipetka, którą nabierasz mocz z pojemnika i wprowadzasz kilka kropli w odpowiednie miejsce podane i namalowane na teście i ulotce. A jesli to test paskowy to tak jak kolezanka pisze zanuż go w pojemniku z moczem. Wszystko na pewno pisze na ulotce. Upewnij się jaki to test i zrób wszystko wg ulotki :) powodzenia. Test najlepiej robi się z porannego moczu najwcześniej w dzień spodziewanej miesiączki. pozdrawiam

Gość _JEDNO PYTANIE_
dziękuje bardzo :) tylko nie mam pojemnika na mocz ... do czego mogę ewentualnie pobrać ową próbkę? :|można do czegoś innego? :|

Gość Aniad
mysle że do jakiegokolwiek pojemnika, byle by był czysty, do niektórych testów dołączają pojemnik na mocz, na przykład pre-test (polecam) pozdrawiam, dobranoc

Gość _JEDNO PYTANIE_
dziękuję :)

Gość _JEDNO PYTANIE_
jeszcze jedno ... mam temperaturę 37, 5 czy to nie przeszkadza abym jutro rano zrobiła test?

Gość _JEDNO PYTANIE_
acha :) to dziękuję i życzę miłej nocy :) i Wesołych Świąt :)