Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ex 偶ona28

JAK SPRAWDZIC ZROBKI EX MEZA?

Polecane posty

Go艣膰 on9876
poza tym jak ma 2 samochody,mieszkanie i cos tam jeszcze to chyba sad nie uwierzy w to ze on miesiecznie ma 3000?? a probowalas z nim pogadac na ten temat bez chodzenia do sadu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szewczyk burczymucha
Facet ma nowa zone, wiec moze ona doklada znacznie wiecej do ich wspolnego gospodarstwa domowego. Przeciez glupio by bylo, gdyby musiala lozyc na obce dziecko i jego matke. To ze tobie sie WYDAJE, ze Twoj byly maz osiaga wysokie dochody nie ma znaczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szewczyk burczymucha
"wiem ze od strony prawnej nic juz nie moge zrobic" wiec temat zakonczony

Udost臋pnij ten post

kaska ja Ci bardzo wspolczuje bo to nie jest normalne zeby jedni wegotowali a inni napychali sie wszystkim za Wasze ci臋zko zarobione pieni膮dze. Nie wiem jak u Ciebie s膮dy dzia艂aja i co by艂o przyczyna takiego postanowienia ale sama tez sie spotkalam z tak膮 sytuacj膮 i alimenty zostaly obinizone o 50%. Nie pozostaje wam chyba nic innego jak zmiana pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile Ty bys chcia艂a
tych aliment贸w? I co z tego ze p艂aci po 2000 z艂...za prace sie przeciez p艂aci. A to ze ktos ma 2 smochody nie znaczy ze taki bogaty. Drugi samoch贸d nowa zona pewnie wnios艂a do ma艂偶enstwa i to jej smochod.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska niestety nie
ma sprawiedliwo艣ci w sadach.:O mam podobna sytuacje,....sad uwierzy艂 ze dzieci sa alergikami i trzeba wyadwac na nie po 500 z艂 na kazde dziecko co miesiac. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska niestety nie
a macie wspolne dziecko?

Udost臋pnij ten post

Jego nowa zona nie pracuje bo jak twierdzi studiuje i nie musi narazie samoch贸d kupi艂 jej on wiec wiem ze sam ma na to wszystko...

Udost臋pnij ten post

zreszt膮 widz臋, 偶e jak ktos sie domaga lepszego i po prostu godnego 偶ycia dla w艂asnego dziecka to s艂yszy - o matko jaka to ona pazerna... bez przesady!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a skad Ty to wszystko
wiesz o swoim ex m臋zu? zadziwiaj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a skad Ty to wszystko
wcale tak nie jest, ale zauwaz, ze dzieci rozwiedzionych rodzic贸w nagle staja sie alergikami, musze chodzic na tenis , jazde konna....no ludzie. O najlepiej zeby tatusiowi zabraxc jak najwiecej i nie martwic sie z czego ma zyc.

Udost臋pnij ten post

ex 偶ono - ile lat ma dziecko i w jakiej kwocie chcesz te alimenty? jesli 偶adasz podwy偶ki w kwocie np 500zl to zadne dodatkowe papiery nie beda ci potrzebne. To s膮d jest od tego aby ustalic maj膮tek m臋偶a itd. Wystarczy ze w pozwie napiszesz " z informacji posiadanych przez pododk臋 wynika i偶 pozwany operuje du偶o wieksz膮 kwot膮 finansow膮 ni偶 to przedstawia formalnie" . Pozatym nie przesadzaj bo jesli sad przyznal 300 jemu to i tobie tez 300 a ta kwota jest wystarczj膮ca. A przynajmniej musi wystarczyc. Niestety ale takie sa przepisy i tego nie zmienisz. Nawet ja udowodnisz ze maz ma duzo wiecej kasy to i tak sad nie przyzna ci kwoty 1000 zl bo wtedy ty tez musialabys tyle lozyc na dziecko a to razem daje 2000zl a za taka kase to dzis nie jedna 5 osobowa rodzina sie utrzymuje.

Udost臋pnij ten post

dziewczyny a co wy dzieci do cholery nie macie??? nie wiecie ile tak napraede idzie pieni臋dzy na najprostsze drobiazgi? a to batonik a to kredeczki a to co艣 tam itp- calej awantury by nie by艂o gdyby ojcowie zdawali sobie z tego spraw臋 po co wpisuje sie prywatne lekscje i inne bzdury?? bo nd kredeczkam nikt nie b臋dzie sie zastanawia艂 a ile idzie na takie pierdo艂y to policzcie same- a wiadomo dziecko chce i ma racje ze chce

Udost臋pnij ten post

Ike - masz troche racji, du偶o pieni臋dzy si臋 wydaje na dziecko ale a skad ty to wszystko - te偶 ma troche racji. Bo jak si臋 by艂o ma艂偶e艅stwem to si臋 ci膮gn臋艂o 3 osobow膮 rodzin臋 za np. 2,500 z艂oty i dawa艂o si臋 rad臋 a po rozwodzie nagle okazuje si臋, 偶e dziecko musi i艣c na angielski, jazd臋 konn膮, wyjecha膰 2 razy na ob贸z za granic臋 itd. i ojciec w zwi膮zku z tym musia艂by p艂acic alimenty w wysoko艣ci nie ni偶ej ni偶 1000 a wy偶ej to jak najbardziej bo jeszcze czeka basen, boks, opera....... Ja te偶 bym chcia艂a zapewni膰 to wszystko.

Udost臋pnij ten post

Nie wyobrazam sobie abym wyklocala sie tak z mezem o pieniadze na dziecko-zarabia ile zarabia i Tobie chyba juz nic do tego-PLACI NA WASZE DZIECK0-nie pociesze cie-moj znajomy zarabia miesiecznie w granicach 30-40 tys zlotych i rowniez placi alimenty na dziecko w wysokosci 500zl(kobieta z ktora ma dziecko uslinie probuje podwyzszyc zasadzone alimenty ale bezskutecznie.....)Pozatym facet kilka lat temu wlczyl o to aby corka mieszkala z nim a nie z matka ktora zarabia ok 1000zl brutto jednak sad uwazal inaczej i lepiej dziecku bedzie przy matce....TAKIE GLUPIE POLSKIE PRAWO Wiec moze jak juz tak bardzo chcesz jego pieniedzy porozmawiaj z nim a nie bedziesz prala publicznie swoje brudy/ A to ze teraz maja z nowa zona 2 samochody nie powinno Cie w ogole interesowac-uwazasz ze do konca zycia maz powinien pozostac przy tym co nabyl dotychczas tylko po to aby Ciebie to nie bolalo?Kobieto na jakim Ty swiecie zyjesz - TO JEST TWOJ BYLY MAZ-teraz ma nowa zone i moze z nia robic , kupowac co tylko chce.Na dziecko placi i koniec kropka. Nie przemwaiaja do mnie tekstu typu "nie moze odstawac od rowniesnikow" "musze mu wszystko zapewnic"-a moze znalazlas zloty srodek -wyciagnac ile sie da.....straszne ze kobiety po rozwodach zmieniaja sie w potworki z pielka rodem.Chesz aby Twoje dziecko nie odstawalo od rowniesnikow?To zapracuj na to by mial wszystko.Nie zazdrosc ze nowa zona ma samochod - kup sobie swoj.A jak Cie nie stac to pomysl i moze Ci sie uda. Dedektywa-uwazaj aby to nie wyszlo na jaw bo odbiora Ci prawa rodzicielskie i uznaja za wariatke(znam takie przypadki -w polskich sadach niestety mozna wszystko nawet ze zdrowej osoby zrobic chora)kwestia tego ile kto ma:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 druga 偶onaa
pi臋knaaa.... popieram, ja jestem drug膮 偶ona, wnios艂am w ma艂偶e艅stwo dom, dwa samochody i inny maj膮tek co obr贸ci艂o si臋 przeciwko mnie bo s膮d uzna艂, ze prowadzimy wsp贸lne gospodarstwo i na mnie te偶 spoczywa obowi膮zek utrzymania nie mojego dziecka. Do tego stopnia 偶e zarz膮da艂 od banku wyci膮gi z moich kont. Paranoja!!!!!! Na szcz臋艣cie kto艣 trze藕wo my艣la艂 w banku i odpisa艂 偶e nie jestem stron膮 w sprawie a tak偶e jest tajemnica bankowa. Ja wszystko rozumiem bo te偶 mam c贸rk臋 z pierwszego ma艂偶e艅stwa, ale jak mo偶na 偶erowa膰 na nie swoje pieni膮dze!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Bo tak jest mimo wszystko 艂atwiej, dostawa膰 pieni膮dze na 偶ycie ekstra od kogo艣 ni偶 samemu si臋 troszczy膰.

Udost臋pnij ten post

jakie extra:O kurcze alimenty s膮 na dziecko! wsp贸lne dziecko- niepopieram kobiet kt贸re same nie rusz膮 dupy i nie id膮 do pracy tylko pr贸buj膮 wyssa膰 z by艂ego m臋偶a co si臋 da - ale nie popadajmy w skrajno艣膰- ja mam wi臋cej wi臋c wydaj臋 wi臋cej na synka- gdyby to by艂y m膮偶 mia艂 wi臋cej uwa偶a艂abym 偶e to on powinien bardziej zatroszczy膰 si臋 finansowo- nie chodzi o przepychanki o to co kto i ile powinien- chodzi o dziecko! ja osobi艣cie mog艂abym odbiera膰 alimenty i w naturze - umawia膰 si臋 z by艂ym m臋偶em co dziecko mniejwiecej potrzebuj臋 za ustalona jaka艣 tam kwot臋 - 偶eby nie by艂o 偶e to dla mnie niby jedno jest pewne dziecko kszotuje sporo wszystkie duperele naprawde sk艂adaj膮 si臋 na poka藕na kwot臋- co innego jak rodzic贸w na pewne rzeczy nie sta膰 a co innego jak jednego z rodzic贸w sta膰 i nie wa偶ne czy to akurat tata czy mama - co co ja te偶 mam dziecku wyliczy膰 i nie wychodzi膰 za pu艂ap okre艣lonej kwoty bo skoro maz daje ilestam to ja powinnam da膰 tyle samo- ale na dziecku nie b臋d臋 si臋 msci艂a- bo mnie sta膰 i je kocham - sobie pewnych rzeczy nie odmawiam to czemu mam odmawia膰 dziecku??? w ten sam spos贸b powinni myslec ojcowie i jesli nie alimentacyjnie to w innny spos贸b pom贸c w finansowaniu dziecka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 briget
do ex偶ona 28 Osobi艣cie prze偶ywa艂am podobn膮 sytuacj臋 i wsp贸艂czuj臋 Ci bardzo! Nie wiem ile wynosz膮Twoje dochody,wykszta艂cenie itp, ale przypu艣膰my, 偶e ok.1200z艂+ alimenty na dziecko ok.300z艂 co daje nam kwot臋 1.500z艂. Ten szalony origami niech lepiej bukiety uk艂ada, a nie wypowiada si臋 szowinistycznie na forum dla kobiet, kt贸re maj膮 podobne problemy! w styczniu 2000roku nasz syn mia艂 10 lat kiedy sie rozstali艣my. Wystapi艂am do s膮du o alimenty, kt贸re s膮d zas膮dzi艂 w listopadzie gdy偶 by艂y ma艂偶onek nie stawia艂 si臋 na rozprawy s膮dowe. W贸wczas s膮d przyzna艂 kwot臋 w wysoko艣ci 500z艂 m-nie. Ex odwo艂a艂 si臋 od wyroku bardzo szybko prosz膮cv o zmniejszenie aliment贸w do 300z艂 do momentu a偶 nie poprawi si臋 jego sytuacja finansowa. Na co ja g艂upia przysta艂am. Bo nie do艣膰,偶e nie p艂aci艂 aliment贸w wcale to ja jeszcze sp艂aca艂am raty za samoch贸d,kt贸ry on ze sob膮 zabra艂 zostwaijac mi o艣iwdczenie o tym,偶e zobowi膮zuje si臋 sp艂aca膰. Komornik zaj膮艂 mi moje mieszkanie- wi臋c nie do艣膰,偶e sp艂aca艂am d艂u mojego ex, to jeszcze z synem nie mieli艣my 艣rod贸w na utrzymanie. Alimenty p艂aci艂 mi fundusz, no ale potem moja sytuacja na tyle si臋 poprawi艂a,偶e ZUS zaprzesta艂 nas wspiera膰. Od tego momentu min臋艂o 8 lat, syn za kilka miesi臋cy b臋dzie mia艂 lat 18- ja prowadz臋 w艂asn膮 firm臋,syn zamierza uko艅czy膰 odpowiednie studia aby razem ze mn膮 pracowa膰. O艣wiadczy艂,偶e zmieni nazwisko na moje (gdy偶 ja po rozwodzie wr贸ci艂am do rodowego) bo nie b臋dzie nosi艂 nazwiska ojca. Dodam,偶e ex unika艂 kontak贸w z synem, kt贸ry bardzo go potrzebowa艂. Ja przez ten czas zajmuj臋 pozycj臋 ojca jak i matki w naszym 偶yciu. Doskonale Ci臋 kole偶anko rozumiem, gdy偶 jesli rodzina jest pe艂na i pracuj臋 dwie osoby, w贸wczas koszty utrzymania tak bardzo nie doskwieraj膮, czyli czynsz, gaz, energia elelktryczna itp. Nie wspomn臋 ju偶 o feriach czy wakacjach, na kt贸re samotnej matki nie jest w tym momencie sta膰!!! Co ta kobieta mo偶e? Policz sobie Origami- ile jej zostaje kasy? Ja jak napisa艂am wezwanie do mojego ex o zwrot 20.00z艂, kt贸re zap艂aci艂am za samoch贸d do banku- to mi odpisa艂,偶e jak mnie nie sta膰 na kolejne SPA to mam sobie znale藕膰 dodatkowe 藕r贸d艂o utrzymania!!! Gdzie tu jest dobro dziecka- odpowiesz mi? 300z艂 aliment贸w- i co \"morda w kube艂\"? Kobieta w takiej sytuacji,je艣li chcia艂aby podj膮膰 nauk臋 to jej nie sta膰 by m贸c podwy偶sza膰 swoje kwalifikacje zawodowe- bo z czego? I tak k贸艂ko si臋 zamyka!!! Walcz kole偶anko do ko艅ca i tak jak kto艣 Ci tu m膮drze radzi艂 - zbieraj wszystkie rachunki, nawet bilety do cyrku- opisz sytuacj臋 m臋偶a i z艂贸偶 wniosek o podwy偶szenie aliment贸w ponownie. A je艣li s膮d odrzuci wniosek to odwo艂uj si臋 do wy偶szej instancji- czyli do S膮du Okr臋gowego. Przecie偶 Cibie to nic nie b臋dzie kosztowa艂o, a maj膮c wi臋cej pieni臋dzy na dziecko- b臋dziesz te偶 lepsz膮 mam膮- bou艣miechni臋t膮 a nie udr臋czon膮 walcz膮c膮 z wiatrakami kobiet膮. A dziecko ma tylko jedno dzieci艅stwo- i my doro艣li nie mamy prawa odbiera膰 im rado艣ci i szcz臋艣liwych chwil!!!. Powodzenia!!! Trzymam kciuki!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 briget
Do "Szalonego instruktora origami"! powiniene艣 exzon臋 28 przeprosi膰, bo pazerna to ona by by艂a, gdyby chcia艂a alimenty na siebie ze wzgl臋du na trudn膮 sytuacj臋 finansowa! Ona tego tematu nie porusza- cho膰 pewnie gdyby z艂o偶y艂a porz膮dnie napisany pozew do s膮du to by je uzyska艂a! I tym sie r贸偶nimy! Ze kobiety, kt贸re maja klas臋- chc膮 chodzi膰 z dumnie podniesion膮 g艂ow膮! A Tobie radz臋 spr贸wa膰 prze偶y膰 za 600z艂 miesiecznie i by膰 szcz臋艣liwym!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alexxxa
Pi臋kna, ty si臋 lepiej dalej odchudzaj, a nie wylewaj swojej z艂o艣ci z powodu g艂odu na innych. Dlaczego matka ma sama pracowa膰 na wszystkie potrzeby dziecka? Je偶eli ojcu powodzi si臋 bardzo dobrze, to oczywiste jest, 偶e jego dziecko ma prawo r贸wnie偶 do wy偶szej ni偶 przeci臋tna stopa 偶yciowa.

Udost臋pnij ten post

dzi臋kuj臋 dziewczynki to prawda zarabiam najni偶sza krajow膮 alimenty to g艂upie 300 z艂 i nie mam zamiaru 偶膮da膰 niczego dla siebie:) pomimo ca艂ego jadu kt贸ry tu nie raz sp艂yn膮艂 nie poddam sie ale zrobi臋 to poma艂u i dok艂adnie. B臋dziemy z dzieckiem szcz臋艣liwi i wasze komentarze niczego nie zmieni膮:) Tym kt贸rzy rozumiej膮 dzi臋kuje za s艂owa otuchy:) i serdecznie pozdrawiam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolejna by艂a
podaj膮c o podniesienie aliment贸w jako doww贸d w sprawie zarz膮daj pit贸w z ostatnich 2 lat przygotuj dok艂adne rozliczenie, dobrze mie膰 faktury za zakupy, dowody wp艂aty wszelkie, dok艂adnie rozpisac wydatki, koszty dzielisz mi臋dzy was w zalezno艣ci od udzia艂u taty w wychowaniu dziecka Swoj膮 droga czytam te wszystkie fora o alimentach i jady p艂yn膮ce od kobiet eks m臋z贸w i dziwie si臋, 偶e nagle nikt nie wie ile kosztuje przedszkole, ubranie, buty, art. szkolne, jedzenie jakby nikt nigdy zakup贸w nie robi艂 i nie zy艂 na tym 艣wiecie. Dziecko ma prawo do 偶ycie na takim poziomie na jakim zyloby w ma艂偶e艅stwie przy zsumowaniu dochod贸w, ma mie膰 taki sam standard 偶ycia, za艣 podzia艂 koszt贸w nie musi by膰 50;50%, bo kobieta ponosi ca艂a opiek臋 zazwyczaj i trud wychowania a eks m膮z tato ogranicza si臋 do przelewu co miesi膮c, to kobieta chodzi na L4 , musi zapewni膰 opiek臋 dziecku w czasie pracy i gdy potrzebuje dla siebie chwile, jest w zdrowiu i chorobie, a ojciec zazwyczaj raz w tygodniu odwiedza, albo i to nie na dziecko wychowane, oprane, nakarmione i o czym tu dyskutujemy?dziecko nie jest winne rozowdu i ma prawo godnie 偶y膰. Kobiety wi膮偶膮ce si臋 z rowodnikami i narzekaj膮ce na alimenty- po co wi膮偶ecie si臋 z facetem z obci膮偶eniami- jest tylu wolnych niealimenciarzy- nie rozumiem, ale zawsze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia..... Wszystko zalezy od dochod贸w obojga rodzic贸w a przede wszystkim zobowi膮zanego do p艂acenia aliment贸w - tak jak jest r贸偶ny status rodzin w Polsce takr贸偶ne s膮 alimenty jednemu 300 ok. a innemu ma艂o, jesli kto艣 ma dochodu 2 ty艣 to trudno 偶eby wydawa艂 po艂owe na dziecko, ale je艣li 20 tys to inna bajka, wiec nie wiem po co ten jad i pytlowanie. Ka偶dy mierzy swoj膮 miara swoje 偶ycie i alimenty sa przys膮dzane 艣rednio w Polsce 300-1200z艂 na dziecko z wyj膮tkami i w d贸艂 i g贸r臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo kazdy ma prawo do szczesliw
ego zycia, nawet alimenciarz. Czesto przyczyna rozwodu sa 偶ony, kt贸re zanjduja sobie kogos innego albo nie kochaja me偶a. Dlaczego siedziec z kims przez ca艂e zycie z powodu dziecka? Wyr贸rowane sa czesto roszczenia eks zon. Ale i wielu jest ojc贸w skurwieli ktorzy nie p艂aca aliment贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolejna by艂a
nie mo偶na generalizowa膰, niewa偶na przyczyna rozowdu, nikt nie dyskutuje prawa do szcz臋艣cia, ale dzieci i ich prawa to zupe艂nie dwie rzeczy. Od nas odszed艂 m膮偶 i tato, nigdy nie byl uczciwy, mia艂am 偶al ogromny, ale kocham syna i to co mi臋dzy nami nie ma wp艂ywu na relacje dziecko tato, dziecko dizadkowie, a 偶al zapewne b臋d臋 mia艂a do ko艅ca zycia, walczy艂am o alimenty i godne zycie dla syna i siebie z r贸wn膮 zacieto艣cia jak o kontakty taty z synem, bo by艂 czas 偶e zapomnia艂by tato o dziecku i gdyby nie ja nie mieli by teraz takich relacji, po prostu trzeba by膰 cz艂owiekiem i stara膰 si臋 kierowac dobrem dziecka, nie swoim i tyczy to obu stron

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bababababa
witam. moj byly od 2 lat maz kilka razy (po rozwodzie) wracal, znow mnie kochal albo prosil o pomoc kiedy wyrzucono go z wynajmowanego mieszkania. w tym czasie ja myslalam ze znow bedziemy rodzina co on mi wmawial i obiecywal... facet nakupowal sobie sprzetu, samochod na kredyt w czasie kiedy u mnie mieszkal a teraz zniknal***ja pracowalam dorywczo po urodzeniu dziecka, studiuje (zapewnial ze tym razem mi to ulatwi..) dziecko ma 5 lat i wiecznie choruje, wyliczylam ze 6 mies. w roku a ja nie mam nikogo do opieki nad nim. facet znow mnie zalatwil a ja glupia juz 8 lat stacilam... przed rozwodem chcialam ozeczenia o winie i 800 alimentow, uzgodnilismy ze da 600 i stopniowo podniesie do 800. co mialo sie stac ponad rok temu ale w miedzy czasie kilka razy wracal i odchodzil. zarabia okolo 2000 do reki legalnie i dodatkowo pare stow. ozeczenia o winie nie mam, wiec na siebie nic nie dostane. koszt utrzymania dziecka to ok 2000 skomnie- wliczajac jedzenie, srodki czys. ubrania, lekarzy( jest pod opieka specjalisty), wczasy,rachunki i wszystko co powinno miec i co mialo przed rozwodem i co zapewnia sobie sam ojciec. co sodzicie? zlozyc o podwyzszenie alimentow? ile moze dostac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak sie m膮drzysz kolejna
by艂a, a sama piszesz ze Twoj by艂y nie by艂 w porzadku...to po jaka choler臋 z kims takim decydowa艂as sie na dziecko?

Udost臋pnij ten post

o podwyzszenie alimentow pisze sie wtedy gdy rosn膮 op艂aty, potrzeby dziecka np posz艂o do lo itp posz艂o do szko艂y, a nie wtedy gdy tatyus dosta艂 premie i wiecej ma. WYgl膮da to wtedy na pazerno艣c. Bo dziecku niczego nie brak, a matka niby to dla dobra dziecka a wyst臋puje o podwy偶k臋. A dziecko ma 2-3 latka na przyk艂ad.

Udost臋pnij ten post

a autork臋 postu kole chyba to, 偶e ta kobieta nie pracuje, studuiuje. To j膮 kole. A ona musi pracowa膰, a ch臋tnie by sobie le偶a艂a i kaska by jej sp艂ywa艂a na konto i by hula艂a po lokalach. Mam takie wra偶enie. Zadro艣ci im ich sytuacji. Jakby ich 艣ledzi艂a, co robi膮, kiedy sobie auto kupili. Maj膮 prawo...nie zapominajmy 偶e to TA kobieta obecna..b臋dzie przy tym facecie jak zachoruje, a nie matka dziecka..ona bedzie z jakism innym kochankiem. To ta kobieta prowadiz mu dom, opiekuje sie dziecmi, wspiera go codziennie, gdy ma do艂a..itp bedzie gdy bedzie umiera艂! jak matka dziecka moze sie do niej rownac! jej nie ma z Nim na codzien! pojawia sie tylko jak trzeba kase wyciganc niby dla dobra dziecka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ex 偶ona28
nic mnie nie kole bez przesady czy ty uwa偶asz ze ja sobie 偶ycia nie u艂o偶y艂am bez przesady... ale dok艂adnie podwy偶szam poniewaz dziecko idzie do zer贸wki nowe op艂aty nowe mo偶liwo艣ci basen karate itp wiec przesta艅 bredzi膰 cz艂owieku...

Udost臋pnij ten post