Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę odpowiedzialności

Nastoletnie dziewczyny uprawiające seks to patologia

Polecane posty

Gość Mam pomysł pewien
A może w wieku nastu lat lepiej poprzestać na pieszczotach, pettingu i oral ;) ? Co wy na to?;)

Gość poziomkowy-sorbet
ja uprawialam seks majac 17 lat teraz bym na moim uprzednim miejscu zaczekala. coz ale mialam chlopaka starszego. i wiecie jak to jest.

ja nie mówię o dorosłości, tylko o gotowości do współżycia, bo jeśli dla Ciebie dorosłość to praca, mieszkanie i tak dalej, to ja nadal nie jestem dorosła (zresztą nawet się nie czuję jak dorosła, dojrzała kobieta). Nie oznacza to jednak, że nie mam prawa być blisko z kimś, kogo kocham i kto również mnie kocha. Moi rodzice są w pełni świadomi tego, że uprawiamy seks z moim facetem , wiedzą, że biorę tabletki, przeprowadziłam z nimi wiele rozmów na ten temat. Nie znasz mnie, więc nie wypowiadaj się na temat mojej dojrzałości czy dorosłości i odpowiedzialności, bo gówno na ten temat wiesz.

taaaak, uwielbiam ludzi, którym słowo "nastolatka" kojarzy się tylko i wyłącznie z "Bravo Girl". Właśnie teraz Ty pokazujesz, jak bardzo jesteś ograniczony.

no to jeśli masz takie wyobrażenie o nastolatkach to tylko pogratulować, dla Ciebie istnieją tylko smarkule spod dyskoteki. Nie chce mi się prowadzić dyskusji z kimś, kto tak generalizuje, bo choćbym nie wiem co tu napisała to i tak Ty wiesz lepiej. Nawet mi się nie chce zaczynać tej dyskusji bo to i tak nie ma sensu, masz swoje wyobrażenie więc nie będę na siłę próbowała go zmieniać :) dobranoc

Gość dziedziczna patologia
Babka w 17 roku życia :-( matka w 16 roku życia :-( córka też 16 :-( To juz dziedziczna patologia i wychowanie do k....twa od najmłodszych lat.

Przeczytaj tytuł topiku, w którym zabierasz głos to MOŻE zrozumiesz co się do ciebie pisze.

Naprawdę nie rozumiesz? Czy się wygłupiasz? ;-)

Tylko nudni ludzie nudzą się sami ze sobą.

Gość xyz_
ta debile to jakas niedoruchana jest chyba i wszystkim zazdrosci :D:D:D pewnie jej juz tam pajeczyna zarosła tak broni swojej cnoty!! Debile widac jest niedowartosciowana i chce wyznaczac przedział wiekowy w ktorym mozna zaczac się kochać. A to,ze przeklina co drugie zdanie, i wyzywa to poprostu brak jej juz argumentow i nie wie co powiedziec i sie zlosci bo nie umiem sie kontrolowac. DO PSYCHOLOGA!!!!!

Gość xyz_
pamieajcie rozpoczynajac wspolzycie trzeba myslec o tym czy bedziemy wychowac umiały dziecko. Czyli powiedzmy w wieku 19 lat tez watpie zeby ktokowiek był juz na to gotowy. Czyli z seksem poczekać przynajmniej do 27 roku zycia, najlepiej po slubie. Według "madrej" debile tak to jest własnie ;) :D :D no tak przez chwile poczulam sie jkbyśmy zyli w 20 wieku i nie było by zabezpieczeń

jeśli ta nastolatka ma 19 lat i 11 miesięcy to ty palnięty w ten głupi łeb debilu idź się leczyc

Gość hmmm ..................
Jakaś tam prawda w tym jest ...... Prawdą jest, że częściej nastolatki uprawiają sex z rodzin patologicznych ... I często tam dzieci są matkami .... Takie szybkie dążenie do dorosłości wynika z potrzeby bycia kochanym ... I najczęściej to jedyna forma miłości.... :O Też uważam, że nastolatka w tym wieku (do 18 lat chociaż) to raczej powinna być zajęta innymi sferami życia .... Jeśli zacznie sex po 20-tce na pewno niczego nie straci ....

Znam dziewczynkę z takiej patologicznej rodziny ... Jak zaszła w ciążę miała 15 lat ... z facetem jakieś 35 lat .... który chodził z jej siostrą .... nie gardził też ich matką .... :O Kolejna historia ... Pracownik mojego męża - ma córkę 16 lat, która jest matką dziecka niepełnosprawnego ... i to bardzo niepełnosprawnego ... Ojciec chyba uciekł .... Żadnych alimentów .... Ojciec jej musi ich utrzymywać .... Straszna historia ... Dla wszystkich ....

Sex to odpowiedzialność .... Przecież to odciąga od innych sfer .. od rozwoju ... Nastoletnie miłości są pozbawione rozumu, naiwne .... brak umiejętności widzenia wielu spraw .... A przy tym tak rozpraszające ...

Oczywiście to nie reguła, że zawsze jest źle .... Ale jednak częściej, niż rzadziej .... :O

fajny temat:)cos dla mnie:) powiem tylko ze zaczelam sie bzykac kiedy mialam 15 lat:) oj ale wy smety pierdolicie.jaka patologia moja mama kobieta pozadna a ja mam poprpstu troche inne zasady.

Gość zabijcie mnie
debile co za głupoty ty pierdolisz :D trzymasz swoja cnote babo stara to trzymaj! NIe twoja sprawa gdzie sie kto ten i ile ma lat! :D:D:D:D no wybacz!!!!!! a ten nick debile to naprawde ciebie odzwierciedla oo to teraz coś nowego się widze wykluło. jak sie zaczyna w wieku 16..kochać to patologiczą rodzinę się ma :D :D:D nie ogoloniaj bo nie kazdy ma! Dobra nie ma z kim tu dysktutować (poza parona innymi normalnymi osobami ) :)

Gość stalowe_gaciochy
Ej wszyscy w wieku 16-27 lat najlepiej załóżmy stalowe gacie! :D

Gość stalowe_gaciochy
debile to chyba jakaś zakonnica ( w przebraniu) cnotka niewydymka.

Gość stalowe_gaciochy
ej to moze odrazu zrobić wszystkie szkoly podział na męskie i żenskie żeby dziewczyny nie mogły ptrzec na chłopców...itd. Co za głupie myślenie. I tak swoją gadka debile nic nie zmienisz wiec nie wiadomo czemu sie tak podniecasz tymi swoimi wypowiedziami :D

Gość ona mamona
szkoda ze aborcja nie jest dozwolona... ;/ moze nie kazdy chce miec dziecko. A sex to przyjemnosc jak kazda inna czemu sobie odmawiac?

Gość do ona mamona
lepiej się zabezpieczać. aborcja nie przechodzi bez konsekwencji zdrowotnych i pewnie jakichś psychicznych. Co nie zmienia faktu, że w pewnych sytuacjach jest najlepszym wyjściem, a to co debile gada to totalne farmazony

Gość kolorowa_pisanka
w ogole co to za głupi temat ;/ To chyba sprawa indywidualna a nie jakieś posiedzonki w takim wieku można a w takim nie . Ale oczywiście 13 lat to ZA mało. Ale jeżeli ktoś chce to jego sprawa.

Gość kolorowa_pisanka
DO ONA MAMONA Masz rację...czytałam jak wiele może być powikłań po aborcji... straszne... Podpisuje się pod wszystkimi rękami i nowami byle nie pod debile.

Gość kolorowa_pisanka
nogami* zeby nie było, że jestem analfabetką jak to debile napisała komuś kilka stron wcześniej.

Gość Lalkowa
Mam 17 lat więc nastolatką jestem, z chłopakiem jestem prawie 3 lata, więc dlaczego seksu mamy nie uprawaiać? Nie traktujemy tego jako fizyczny upust, a jako jeden z elementów miłości, coś wręcz pozazmysłowego. Ale fakt, faktem jestem przeciwna temu aby kobiety/dziewczyny czy to nastolatki czy dojrzałe uprawaiły seks z kim popadnie. Z resztą moralny poziom ówczesnych ludzi zaczyna mnie przerażać..

Gość Lalkowa
Chciałam jeszcze dodać, ze zgadzam się z co poniektórymi osobami, które są przeciwne temu, aby nastoletnie osoby uprawiały seks, wiedza tych ludzi jest rzeczywiście bardzo mała i wielu z nich nie potrafi się zabezpieczyć, a aborcja to mord, bezwzględu na wszystko, poczytajcie sobie w jak okrutny sposób się to odbywa.. choć nie wspomnę, że i drosłe osoby czasami nie potrafią wziąść za siebie odpowiedzialnośći.

Gość jhgfe
gdybym ja został ojcem w wieku 20 lat to chyba bym sie powiesił. Moim zdaniem odpowiednim wiekiem na dziecko jest 26 lat .