Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm mmm m m 23

2mc dostalam okres, jakie sa szanse na ciaze ?

Polecane posty

Gość hmmmm mmm m m 23

kochalismy sie pare razy bez zabezpieczenia jakie 6 tyg. temu, w 2tyg mialam mdlosci, w koncu mi przeszlo. teraz ciagle mnie pobolewa w boku, z lewej strony, piersi mam nabrzmiale i wieksze, przeogromny apetyt ale juz 2 raz dostalam okres od tamtego czasu. czy mimo to szanse na ciaze jeszcze sa? ps: wiem wiem, powinnam zrobic test, ale zawsze cos... :O.

Gość no to
no to jak zrobisz test to napisz bo tu nie ma wrozek...

wprawdzie są kobiety, które mają okresy w pierwszych miesiącach ciąży, ale to dość rzadkie przypadki. Czasem kobieta potrafi sobie też wmówić że ma objawy, których tak naprawdę nie ma, ale ona je widzi bo tak bardzo pragnie dziecka :) Na pytanie sama sobie odpowiedziałaś - zrób test, będziesz miała jasną sytuację.

Gość hmmmm mmm m m 23
ja nie pragne dziecka, wrecz przeciwnie :( wiec ciaza bedzie dla mnie buuu. zrobie, ale dopiero po swietach bo mieszkam w malym miescie i jak tylko pojde po test, wszyscy beda o tym plotkowac, afuj! dlatego pytam tu, czy szanse sa wieksze czy mniejsze...?

Małe, jeśli były aż 2 miesiączki. A raczej skrajnie małe.Objawy wskazują na rozregulowaną gosp. hormonalną, ew. efekt stresu co pośrednio wpływ na gosp. horm. też ma.

moim zdaniem nie ma szans :) miałaś dwa okresy więc na 99% nie jesteś w ciąży :) spokojnie, nie stresuj się :)

znam siostre kolezanki ktora do 5go miesiaca miala miesiaczki i nie byla swiadomo ze bedzie meic dzidziusia, a teraz mały ma 6 miesiacy i jest siuper :) psoko na razie nie panikuj bo stres powoduje oszukane objawy wkrecasz sobie i schizujesz, zrob test jak tylko bedzie to mozliwe

Gość siuuuuuuppp
zastanawiam się jak to możliwe zajść w ciąże i mieć okres. to jest niezgodne z fizjologia uk. rozrodczego kobiety :o

Gość QualaLumpure
Nie obawiaj się na pocieszenie moja przyjaciółka nie miała okresu pół roku - schizowała, że jest w ciąży. Była to ciąża urojona. Po prostu u niej została zachwiana gospodarka hormonalna po odstawieniu tabletek anty :) W ciążę tak szybko się nie ,,wpada":O