Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hszonszcz vol II

wszystkim SZCZUPŁYM, DBAJĄCYM O SIEBIE DZIEWCZYNOM składam świąteczne życzenia

Polecane posty

abyście zawsze dbały o siebie i wyglądały tak jak wyglądacie, sexownie ale z klasą i nie plastikowo ;-) i pamiętajcie - JESTEŚCIE LEPSZE, ŁADNIEJSZE, WIĘCEJ SIE WAM NALEŻY niż zaniedbanym grubaskom ;-)

Gość libonero
taaa śistak siedzi i zawija w te sreberka idiota

163 cm i 85 kg???? :o:o:o:o:o Nie idź do zoo, bo cie zamknął w klatce z hipopotamami 🖐️

Chszonszcz czytając twoje wypociny mogę życzyć Ci tylko żeby zły los uśmiechnąl się wreszcie do Ciebie. Idź do Kościoła pomódl się a może kropla rozumu będzie Ci dana. I wylecz sie z kompleksów biedaku.🌼 A za życzenia dziękuje:D

Gość ahhahahaayy.......
a tak z ciekawosci............ czy wy faceci tu piszacy jestescie zadbani,umiesnieni,przystojni,wysocy,wysportowani,pachnacy i mescy????????????????? hehehehe watpie pewnie brzuchy od piwa wam sie wylewaja macie po 165cm i zeby myte raz w tygodniu....a fakt ze spedzacie czas na kobiecym forum tez o czyms swiadczy ...wiec skonczcie pierdolic farmazony i wypierniczac na silownie gdzie miejsce prawdziwego faceta a nie takich nieudacznikow co rzna macho na forum dla bab

Gość tylko pokurcze
Chrzanią takie głupoty mają niską samoocenę a stojąc obok grubej baby czują się jeszcze mniejsi i mniej męscy

Wypraszam sobie, pokurczem nie jestem i nigdy nie byłem. Mam 185 cm i ważę 90 kg chodząc na siłownię. Budowę mam dobrą nie mam nadwagi i tłuszcz mi nie zwisa a \"kobiece dziewczynki\" sa tak obtluszczone, ze czasami nie moga sobie umyc podwozia :-o

Gość prowokacja kaszaloty

Gość tylko pokurcze
hehe tak tak w necie to kady jest piękny i wysoki

Gość taaaaaaaaaaaaaa.....
bajki pisac to se mozesz nieudaczniku jak ktos napisal -----wypierdalaj na silownie zlamasie z babskiego forum no chyba ze jestes pedalem-to wszystko wyjasnia he

Gość Rebekue.
thanx!

dziękuje 🖐️ a ja wszystkim kobietkom składam świąteczne życzenia!! :D WSZYSTKIE JESTEŚMY PIĘKNE O ! :D

Gość anna ana
185 cm wzrostu??? to nie duzy... moj facet ma 188 i uwazam ze przydalyby mus ei jeszczeze 2 cm...

dzięki;) a i może dodam, że nie ma kobiet brzydkich, są tylko zaniedbane. A to można zmienić i być piękną🖐️

Gość floooooooooo3
on jest na bank pedalem hehe cwelku jak to jest byc az takim przegrancem ze musisz dyskutowac na kobiecych stronach????na meskich nie masz nic do powiedzenia?

Companero, i co, jak jest ładna dziewczyna to zaraz wielbisz ją z tego tytułu? My jesteśmy zadbane dla siebie, bo wam zawsze może się odwidzieć.

Gość ellla82
co za szczery topik:P

No ja też życzę wszystkim dziewczynom z kafe Wesołych Świąt :-) Niech zmartwychwstały Chrystus sprawi żebyście były zdrowe, piękne, mądre i szczęśliwe w miłości :-)

>> My jesteśmy zadbane dla siebie, bo wam zawsze może się odwidzieć. Dbacie o siebie przede wszystkim, żeby podobać się facetom i nie oszukujmy się, że tak nie jest... To facet wybiera sobie kobietę, którą ewentualnie zechce adorować. Nie wybierze grubej czy zaniedbanej lampucery :o Poza tym tak, wolę poznawać i przebywać w towarzystwie ładnych dziewczyn niż pasztetów :classic_cool:

Gość no tak oczywiscie
a przebywasz tutaj.........buhahahahah jestes zalosny

Mylisz się companero. Ja dbam o siebie dla siebie. Nie chcę poznawać żadnego faceta, nie chce się z nikim wiązać więc Twoja teoria jest błędna:P

Gość hej companero
chyba pomyliłes kafe z kozetką u psychoterapeuty! [cool}

Gość moze wolisz przebywac
ale tymczasem pozostaje ci tylko pisanie-popatrz w lustro bo chyba cos nie halo

Hehe ehhh wy kobietonki :D Pozostało wam tylko pluć jadem, bo nic innego nie możecie zrobić :D A odpowiadając na pytanie dlaczego jestem na forum dla kobiet - potrzebna tutaj spora doza męskiego szowinizmu, który ja zapewnie, albowiem we własnym słodzeniu zatracacie się i odcinacie od rzeczywistości :o I co najgorsze trwacie w przekoaniu, że kobiety to jakaś lepsza rasa. :o