lovciam89 0 Napisano Marzec 22, 2008 nadal sie nie pojawil...to juz 34 dzien cyklu czytalam gdzies ze moze sie spoznic do 35dnia cyklu...nie denerwuje sie tylko chcialabym dostac w koncu okres...moze sa jakies tabletki na przyspieszenie okresu? czemu mi sie spoznia? juz 4 dzien nie mam... poradzcie cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 22, 2008 Luteina...3xdziennie przez 3 dni, pod język po 3 dniach powinna sie pojawic @ ale niestety, chyba na recepte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Marzec 22, 2008 ...Okres może się spóźnić nie do 35 dc ale dowolnieSpóźnieniem nazywamy nie wystąpienie miesiączki do 10-14 dni licząc od najdłuższego cyklu który wystąpił w ciągu ostatnich 12 cykli.Jeśli na przykład najdłuższy cykl spośród ostatnich 12 wyniósł 38 dni to opóźnieniu będzie można mówić NAJWCZEŚNIEJ po 48-52 dniu cyklu.4 dni to żadne spóźnienie, to regularność. organizm to nie szwajcarski zegarek a na cykl ma wpływ szereg czynników zewnętrznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ah 0 Napisano Marzec 22, 2008 mnie ise spoznia juz tydz..tez to jest normalne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Marzec 22, 2008 odpowiedź jak wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ah 0 Napisano Marzec 22, 2008 jezeli zrobilam test tak moze w poludnie w czasei gdy nie wystapila miesiaczka (3 dni po) i test wyszedl negatywny to moge mu wierzyc? i byc pewna na 100% ze w ciazy nie jestem>?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Marzec 22, 2008 Wiarygodność negatywnego wyniku uzyskuje się po minimum 3 tygodniach od stosunku. Dla pewności należy go zrobić z porannego moczu (po nocy jest bardziej skondensowany mocz). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach