Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damiandak

nuuuudzi mi się niezmiernie

Polecane posty

czy ktoś coś napisze jestem w pracy i mi sie nudzi ktoś pracuje czy tylko ja taki głoopi???

franciszka ale jaka radość później z cztsych okien z salatki na stole i uśmiechu z oskubanych jajek poświęconych na śniadaniu nie wrto????

no pewnie że warto :),najlepiej to wyszły ciasta chociaz zrobiłam tylko dwa rodzaje to i tak jestem dumna

moja girl mieszka w kędzierzynie kożlu:P:P weekendowa??:P życze samych kokosów i ananasków w work:P:P ale nudzi Ci sie pewnie dalej jak święta mijaja??

nie zgadłeś zrobiłam proste ciasta: po dwa szarlotka i piernik...oczywiście zapraszam Was

najpierw sernik karpatka i potem przekładaniec (tak by to znikało)tylkooo co to przekładaniec?? kiedy się zmienia czas!!??

ok ide na przerwe zjem sobie kanapkę z pomidorem bo z szynką mi moja lady nie zrobiła:P:P załapie się chociaż na ciasto jutro to co franciszka wpadamy do Ciebie tak?? ok:D:D ja przyniosę jakąś dobra late:P a ty już coś dobrego zrobiłaś:P:P:P

i już tylko 21 min pracy i do domciu:P:P zdrowych i wesołych jakbym zapomniał:):)::P:P:P francia do jutra;> ojjj jakis znudzony dziś.. i to bardzo jakis taki wypluty..:D:D

Ja Wam też życzę zdrowych i spokojnych Świąt...wieczorkiem będę...

Hej wam:D ja już zzacząłęm dzień:D Damiannn!!!!! choć szybko do łazienki woła płeć piękna... okazało się że rura odpływaowa sie zatrkała a że ja mieszkam najniżej zgadnijcie gdzie ta woda się znalazła:P i taki mam poranek w święta...życze spokojniejszych!!!

u mnie spokojnie...juz pojadłam ciasteczka ...zaraz jadę do teściów ...Spokojnych Świąt Wielkanocnych :)

ja już w pracy fanji dzis ludzie dzwonią lekko podcmieleni zamiast z dziećmi do church:P:P a jak wam święta mijają nie wpadliś my na ciastko frania ale załapiemyt sie jeszce:P:P

z nuuuuuuudy zrobie sonde!!!! anonimowo piszcie w jakim jesteście wieku zobaczymy w jakim wieku zasiadają kafetarianie w święta ok 16:P:)

Gość 23323223
23

Gość Filifionka1115
ja niestety tez teraz w pracy jestesm:(

tamari witam heheh sie tu spotykamy:P:) a ja też w pracy ale sie nie przejmuje!!! do której w work??? ja do 22

ale nie w pracy a co cie może wkurzac dzis świeto najedzona peniwe jakimiś smakołykami iTEPE nie ma na co narzekać a co do chrzestnego to lubiałem jeździc do chrzestnego zawsze coś wpadał$$$$$$$$$$$$$$$$o :D:D:D