Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipiipipi

czy nerwica pogla spowodowac obumarcie ciązy??

Polecane posty

Gość pipipiipipi

czy to mozliwe???

Gość kkkklllj
mysle, ze mogła, zalezy jak bardzo i zajkich powodow sie denerwowałas, ale z doswiadczenia wiem, ze poczatkowa faza ciazy, jest bardzo wrazliwym okresem,

Gość kkkklllj
co sie stało,kiedy ciaza ci obumarła?cierpisz na nerwice?jesli tak, to jaką?

Gość pipipiipipi
nerwice mam od 2 lat, generalnie w ciązy czulam sie dobrze, 0 nerwow, bylam szczesliwa, i tak sobie mysle czy moja dolegliwosc, mogla byc przyczyna..

Gość kkkklllj
ja tez mam nerwice i tez miałam problemy w ciazy(krwiaka na poczatku 2 miesiaca ciazy), ale na szczescie wzieli mnie szybko do szpitala tam podleczyli, dawali relanium na uspokojenie , bo sie bardzo tym krwawienie zdenerwowałam i dzieki relanium przetrwałam

Gość pipipiipipi
nerwica lekowa, leczona u jedynie psychoterapeuty, 0 lekow , ciaza obumarla w 9 tygodniu

Gość kkkklllj
w ktorym miesiacu obumarła ta ciązA?

Gość kkkklllj
mysle, ze nastepnym razem Ci SIE UDA!!!!!!!!

Gość pipipiipipi
ja sie nabawilam lękow wlasnie przez tych debilnych lekarzy..nerwice mialam wczesniej, a lęki zaczely sie po poronieniu, po ''milym'' traktowaniu w szpitalu..

Gość kkkklllj
ALE SKORO W TYM OKRESIE sie nie denerwowołas!!to dziwne mi sie to wydaje, moze to nie przez nerwice...moze tak miało byc, przeznaczenie nie wiem, najczesciej sie zdarza, ze obumiaraja samoistnie te ciaze, ktore sa uszkodzone, bo organizm sam to reguluje.. a ja z kolei mam nerwice, nie byłam u psychotereapoeuty..nigdy(a pomogł ci ten psychoterapeuta???), oprocz relanium w szpitalu nic nie brałam, jestem teraz 1 7 miesiacu ciazy i mam nadzieje, ze wytrwam, uwierz mi starsznie sie mecze z ta nerwica w ciazy..:(:( Tobie zycze powodzenia, na pewno zajdzieszjeszcze w ciaze i urodzisz:)dziecko:)

Gość kkkklllj
wspolczuje, sa rozne szpitale i rozni lekarze, ja trafiłam akurat na tych w porzadku, ty nie miałas szczescia!!:(ale bedziesz..jeszcze miec dziecko nie przejmuj sie:)

Gość kkkklllj
mam pytanie dały ci cos wizyty u psychoterapuety/?

Gość pipipiipipi
po pierwszej wizycie czulam sie juz inaczej, moze dlatego ze wykrzyczalam tam wszystkie swoje zale, wszystko co we mnie siedzialo, w czwartek mam 3 spotkanie, zamierzam pojsc tam jeszcze ze 3, 4 razy, czuje sie calkiem dobrze, moje leki opadly, czasem mam dziwne zawroty glowy, ale to wtedy jak czyms sie zdenerwuje, reszta jest ok,