Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chiaro

Proszę o radę! Przyciemnienie rozjaśnianych włosów- możliwe?

Polecane posty

Gość Chiaro

Mój problem może nie należy do najpoważniejszych na kafe:P ale mam pytanie, szczególnie do dziewczyn, które maja podobne doświadczenie i mogłyby mi pomóc. Nie mogę przyciemnić włosów. Staram się o to już jakieś 8 miesięcy, ale każda farba jakiej użyję, wypłukuje sie po jakichś 2 tygodniach. Mój naturalny kolor włosów to blond, przez pewien okres farbowałam je na jasny blond, ale bardzo chcę spróbować ciemniejszego kolorku. marzy mi się jasny brąz, orzechowy czy czekoladowy.. Zaczynam myślec że to w ogóle niemożliwe! wyczytałam gdzieś, że bardzo cięzko zafarbować rozjaśnione włosy, bo duża zawartość amoniaku wypłukała ich pigment i stały się jakby puste w środku. Wam się udało czy jedyną radą dla mnie jest ścięcie? :P dodam, że jakoś nie katowałam ich wcześniej, jedno rozjaśnienie całości, a potem tylko odrosty. Teraz też boję się cokolwiek z nimi robić, żeby nie pogorszyć ich stanu. może powinnam przerzucić się na szampon?

Gość Chiaro
up up;) dowiedziałam się na razie, że intensywne odżywienie włosów może pomóc. ale wszystko to takie enigmatyczne, dalej czekam na rady :)

Gość heloł girls
DOBRZE CI RADZE idz do dobrego fryzjera;)

Gość wloseczki mojeee
a ja mam ciemny blad, i chcialam tez przyciemnic i co kupie farbe to nawet jak wezme ciemny brąz albo bardzo ciemny braz to wlasnie po kilku tygodniach mniej wiecej dwoch kolor jasnieje i rudzieje ;[[ nie moge tak chodzic i nie wiem wlasnie czy jest jakas farba, ktora nie zjasnieje ;/ a probowalam i tych tanich i tych bardzo drogich ( myslalam, ze one zachowaja swoj kolor) ale tez zjasnialo ;[[[[