Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_aniołek

Gwiazdki, plaża, łaką?? kto lubi patrzeć w gwiazdy na plazy czy łące??

Polecane posty

tylko dlaczego ta druga jej część jest taka prawdziwa ... :(

ja lubie..najbardziej nad morzem albo kolo mnie mam takie miejsce w zbozu..widac wszytskomaly woz wielki woz..mleczna droge..cos przecudownego nawet czasem wenus albo marsa w odali 9cos czerwone)..kocham rozlozyc sie na kocu..i patrzec myslec.tylko czemu ciagle sam :(:(

Zimny ostry mróz, artysta mnroźnych pól układa witraż swój z podziałem naszych ról. Na płótnie okien mych, na szybach kreśli szkic, mych planów z których dziś niepozsotało nic. Ref. Temu zyciu sensu dzisiej brak bez Ciebie. Moje zycie w rękach leży twych. Nasze gwiazdy nie lśnią na tym samym niebie nas już nie ma, blasku niema w nich. Z tobą chciałbym wbiec w nieznaną życia toń, tajemnic zgłębiać treść powiadom czasu dłoń. W niepewnych chwilach tych nadzieją byłaś mi, spełnieniem marzeń, snów od paru trudnych dni. Piękny dzień kończy się Wstaje nowa noc Widzę Cię w każdym śnie Mówisz do mnie ?Dość? Błądzisz wciąż w oczach mych W ciele, duszy mej Chciałbym Cię ciągle mieć Lecz to tylko sen Bo wszystkie noce wciąż spędzam z Tobą Lecz wciąż Cię tracę skoro świt Ty jesteś mego życia ozdobą Dlaczego nie chcesz ze mną być? Bo wszystkie noce wciąż spędzam z Tobą Lecz wciąż Cię tracę skoro świt Ty jesteś mego życia ozdobą Dlaczego nie chcesz ze mną być? Z oczu mych płyną łzy Bardzo ranisz mnie Nie mów nic, tylko przyjdź Tak jak w moim śnie Znowu dzień kończy się Czekam chwili tej Jesteś tu blisko mnie Lecz to tylko sen ;(;(;(:(

wuju---> samotny aniołek bardzo dobrze Ci radzi. Porozglądaj się w najbliższym otoczeniu, a może to ta akurat czeka na Ciebie ta jedyna :)

jakbym znalazł to by mnie tu nie było :P :(

Gość księżniczka pusia 16
Rzucam gównem w gwiazdy :)

hmmmm a ja chyba kogoś znalazłam ale ten ktoś jest daleko i nie wiem zawsze mam pecha jak spotykam naprawdę wartościowych ludzi z którymi mogla bym być to i tak wychodzi czapa;(

może kiedyś sie znajdzie ... a jak daleko jest, że nie dajesz temu szans?

to nie tak ze nie daje szans bo daje i to wielkie każdemu a on jest wspaniały... ale ja i tak mam pecha... jesteś wszyscy tak daleko:( a ja chcialabym kogoś blisko siebie...

każdy by chciał mieć kogoś jak najbliżej siebie... tylko czasami serce wybierze kogoś z oddali i wtedy jest z leksza problem ale każdą przeszkoda da sie pokonać... przeprowadź sie do jego miasta ;)

nietylko ty masz takiego pecha... :/ ja ostatnio też spotykam fajne istotki, tylko co z tego jak wszystkie mieszkają sporo kilometrów ode mnie :(

3h to tam pociąg jedzie z Kato ;) nic, ja musze narazie mykać---> mama ciągnie na sklepy ;) PaPa :*