Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_aniołek

Gwiazdki, plaża, łaką?? kto lubi patrzeć w gwiazdy na plazy czy łące??

Polecane posty

oj długo by mówić... poczytaj to sie dowiesz ...

moge sie tylko domyślać kto to był... a tak wogóle to mam przecież was ;)

dostałem, przeczytałem i co... nadal mi smutno :(

jeju Graf wez troszke dystansu nabierz co?? moze ten ktos zrobil sobie zarty dopoki nie bedzie kontynuacji traktuj to jako zart lepeij na tym wyjdziesz ja jestem z okolic Grafa;):P

tak jakoś mnie podły nastrój dopadł :o sam nie wiem czemu... chyba to będzie trzeba tak potraktować

noo troszke ale Wroclaw baardzo lubie p.s mialam racje co do Twojej miejscowosci(jestem wielkaaa):):P

Graf a dlaczemu Ci smutno po moim meilu?? mi zaraz tez będzie smutno bo nie lubię jak ktoś smutny jest:( Arabidopsis - a Ty dziewczyna czy chłopak??

Wrocław jest pięknym miastem... a byłem tam we wrześniu ostatnio... Tam między innymi mieszka siostra mojej śp. Babci.

Gość ani723
Graf........to nie żart...uwierz. Pozdrawiam resztę rozmówców:) Przepraszam Cię Graf jeszcze raz że nic więcej nie mówię ale sam rozumiesz że to forum publiczne a ja jednak cenię sobie anonomowośc....Mogę Ci jednak obiecac,że się jeszcze spotkamy:)

ani723 skoro to forum publiczne ok. ale istnieje mail i gg i tam mozesz sie bez konsekwencji spotkac z Grafem a watpie aby Graf byl typem faceta ktory chwali sie nie wiadomo czym wiec droga wolna i nie rob juz zamieszania bo chyab nie przewidzialas skutkow Twego wyznania

ani723 jesteś nie fer załamujesz nam chłopaka i odchodzisz idź sie zastanów pewnie jesteś głupią smarkula i nie wiesz co to znaczy igrać z uczuciami nawet takie wygłupy maja swoje konsekwencje ... jak ja nieznosze ludzi którzy tak robią:( Arabidopsis - "miałam" to chyba dziewczyna:)

wiem że to forum publiczne , no bo w końcu jakby to wyglądało, że ktoś o nicku "........" coś powiedział Grafowi, oj jakby forum zawżało :P

Graf troszke Cie sprowadze na ziemie nie zawrzalo by bo jestes zbyt malo "popularny":P malo osob Cie kojarzy

Gość ani723
No więc musze powiedzieć Tobie Aniołku że nie jestem smarkulą.....wręcz odwrotnie. Może rzeczywiście źle zrobiłam,że napisałam Grafowi,że jest moim ideałem faceta(jeśli chodzi jak na razie tylko o jego osobowośc z wypowiedzi...). Graf......nie uwierzę,że Twój nastrój jest spowodowany tym co napisałam...nie żartujesz sobie?;) Przeciez napisałam tez,że i tak nic z tego by nie było....chyba,że chcesz przyjaźni....?Kogoś do pogadania,choć podejrzewam,że masz olbrzymie grono przyjaciół:)

wiem, że mało osób mnie kojarzy ;) ide se wszamać jakieś ciasto ćwiąteczne z tego całego wrażenia ;) z/w

wiem, że mało osób mnie kojarzy ;) ide se wszamać jakieś ciasto ćwiąteczne z tego całego wrażenia ;) z/w

a ja już coś wszamałem i siadam spowrotem do sprawozdania :o a co do nastroju to nie wiem co go spowodowało , może po części to, a może nie... a co do ogromnego grona przyjaciół to jesteś w grubym błędzie... :(

Gość ani723
Aniolek nie myśl o mnie źle bo nic o mnie nie wiesz:(....... Graf>>>>>myślałam,że ktoś taki ma grono przyjaciół....i pewnie pisuje z choć paroma ludźmi.

wiele osób sie temu dziwi... nawet osoby, które widziały jak opiekowałem się Babcią ( ) były w szkoku ...