Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_aniołek

Gwiazdki, plaża, łaką?? kto lubi patrzeć w gwiazdy na plazy czy łące??

Polecane posty

Gość ani723
tak.....w Tobie Graf......

Gość ani723
.....trudno tak tu na forum powiedziec o sobie i nie być już anonimowa......Graf,ja Cię czytam od czasu do czasu(ogólny)dla mnie jesteś kimś.........

mmm...ogladac gwiazdki noca to jest to...a spac pod golym niebem to juz wogole marzenie...tylko zeby komary tylka nie pogryzly :)

miło mi że znacze dla kogoś coś tylko na podstawie moich wypowiedzi... Zawsze możesz napisać bezpośrednio do mnie ;)

a jak sie ogląda gwiazdki na plaży, a później śpi przy szumiącym morzu to jest już poezja w najlepszym jej wydaniu ;)

Gość ani723
Widzisz Graf...dla mnie i tak zawsze pozostaniesz w sferze marzeń.......nawet jeśli bym do Ciebie napisała to....nic by z tego nie było...

Gość ani723
chcialabym spędzić z Tobą choć jeden wieczór na plaży....

Gość ani723
......mogłam napisać zanim powiedziałam Ci co do Ciebie czuję..... teraz już za późno....jak bym się czuła mailując z Tobą jak Ty wiesz.....

wcale nie jest za późno... zwłaszcza na jakieś uczucie...

Gość ani723
....nie chcę cierpieć.A z pewnością bym cierpiała.Nie wiem co mnie skłoniło żeby Ci to wyznac.Czułam,że muszę.Przepraszam.

no to teraz ja nie zaznam spokoju 😭 i nie masz za co przepraszać :)

Gość ani723
Graf.....właśnie z powodu spokoju nie mogę do Ciebie napisać.... Ale dobrze,że są tacy faceci jak Ty....jesteś moim wymarzonym ideałem(o ile można tak napisać po czytaniu tego jak piszesz,w jak sposób). Szkoda,że niektóre rzeczy są poza zasięgiem moich marzeń....

a ja jednak cały czas będe sie upierał żebyś napisała... porozmawiać zawsze można... Możemy też uznać, że tej rozmowy teraz nie było ;)

Gość cepie jeden
a jak się okaże że ona jest mężatką to co?:P

to nic, w końcu każdy ma prawo porozmawiać z kimś od czasu do czasu...

Gość ani723
.......nie umiałabym udawać,że tej rozmowy nie było....:( Graf....może spotkamy sie na jakimś innym topiku,a ja wrócę do swojego czarnego nicka......może na ogólnym...... Własnie Graf....pisz częściej na ogólnym;)

czy ty wiesz dziefczyno jak sie sie teraz czuje? jakby tam były jakieś sensowne tematy to może i bym tam zagościł ale ...

Gość ani723
Graf.........czy ja Cię czymś uraziłam?Czy napisałam coś nie tak z tym ogólnym? Nieraz są fajne topiki(ale wiem,że większość to....)

ale ja nie o tym mówie... tylko o tej całej rozmowie...

Gość ani723
Przepraszam Cię Graf....ja nie chciałam,żeby tak to wyszło:( Wiem,że ciężko się ze mną rozmawia bo nie podaję żadnych konkretów i jestem zbyt tajemnicza.Powiem Ci tylko tyle,że rozmawialiśmy już na ogólnym pod moim czarnym nickiem. Głupio mi i tyle,przepraszam.....mam nadzieję,że nie masz mi za złe że nie chcę się ujawniać i mam też nadzieję,że jeszcze pogadamy...

nie mam Ci tego za złe... może sie jeszcze gdzieś na kafe spotkamy... a ja i tak będe czekał na jakąś wiadomość od Ciebie... Aniołek gdzie sie podziałaś ??

już sam nie wiem co myśleć 😭 i po co mi było wchodzić na kafe ...

kurde Graf daj sobie spokój Aniol chodzi o to ze wpadlo tu dziewcze twierdzace ze zakochalo sie w Grafie poczym ucieklo i nigdy sie nie pojawi i nie powie kim bylo the end