Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny_aniołek

Gwiazdki, plaża, łaką?? kto lubi patrzeć w gwiazdy na plazy czy łące??

Polecane posty

Gość ani723
Graf>>>>wiesz,ja uważam,że lepiej mieć jednego przyjaciela ale PRAWDZIWEGO niż kilku co do których nie możemy być pewni..... Ale pewnie pisujesz @ z wieloma ludźmi:)

Ta... jedną, czasami dwoma... no i tu czasem gdzieniegdzie z kimś pogadam... ale to wsio i tak jest o dupe roztrzaść...

Gość ani723
Chyba nie jest aż tak źle?Z tego co zdążyłam już tutaj zauważyć to piszesz z Aniołkiem:) A potrzebujesz z kimś popisać,porozmawiać na skypie itp.?Czy to po prostu traktujesz jako swego rodzaju zabawę,odskocznię?

Sam nie wiem czy potrzebuje z kimś pogadać (popisać)... czasem tak, a czasem nie... Na kafe trafiłem przez przypadek, szukając czegoś co zajęło by mi czas i nie pozwoliło myśleć o ... ale jak widać troche mnie to wciągło. Z jednej strony uważam to za strate czasu, bo w tym samym czasie mółbym coś innego porobić, wyjść gdzieś, tylko że nie ma z kim, a z drugiej strony jest to miejsce, w którym moge z kimś pogadać, a jak nie pogadać to może tym co napisze pomoge komuś w czymś...

Gość ani723
Graf>>>>>to zupełnie tak jak ja... Dobrze,że są tu tacy jak Ty:). Myślałam po prostu,że masz potrzebę z kimś porozmawiać (nie tutaj),że potrzebujesz jakiegoś"wygadania".....wtedy jestem do Twojej dyspozycji. Cieszę się jednak,że nie potrzebujesz tego że radzisz sobie sam:):)

Taką potrzebe miałem 2 miesiące oraz prawie miesiąc temu, kiedy to sie duuużo działo w moim życiu, niestety za dużo :( ale nigdy nic nie wiadomo, kiedy znowu będe miał taki okres... wtedy każda pomoc sie przyda ;)

Gość ani723
nawet pomoc od kogoś starszego od Ciebie?......

przynajmniej ta osoba będzie miała dużo większy bagaż doświadczeń życiowych... i poniekąd będzie mogła lepiej pomóc w niektórych sprawach...

Gość ani723
mogę mieć do Ciebie zaufanie?.......

sama musisz zadecydować czy mi zaufasz czy nie...

Gość ani723
ok, Powiem Ci tylko tyle,że wygłupiłam się tym "zakochaniem"....przegiełam trochę....choć rzeczywiście lubię takich wrażliwych facetów jak Ty:) i zawsze kimś takim były wypełnione moje marzenia.... Nie znam Cię jednak,ale myśle,że nie mylę się co do Ciebie....rozmawialiśmy kiedyś....i uważam,że zasługujesz na wszystko co najlepsze w życiu:) Hmmm,doświadczenie życiowe.....fakt może inaczej na niektóre sprawy patrzę.... potrafisz zostawic dla siebie pewne informacje?

moge powiedzieć, że potrafie. Sporo osób czasami mówi mi rzeczy, o których innym nigdy by nie powiedzieli...

Gość ani723
poczekaj parę chwil........

Gość ani723
jesteś jeszcze?

raz jestem, raz mnie nie ma, bo właśnie sprafko pisze na czwartek :o

Gość ani723
ok,nie będę przeszkadzać........sprawdź @ .....

ale nie przeszkadzasz :) Pisze je już od około 15, a to tylko 3 strony i pare wykresów ;) jak te święta rozleniwiają ;)

Gość ani723
dzięki:).....

Gość ani723
Aniołek>>>>>>>>jak najbardziej jesteś tu potrzebna;) Ja nie mam zamiaru przeszkadzać i jeśli tylko chcesz spadam....

Gość ani723
Miło mi to słyszeć:) Miałaś rację,że tak zareagowałaś po tym co napisałam Grafowi,ale już to wyjasniłam,jest ok. Po prostu chcąc coś wyrazić posunęłam się za daleko... A tak jeśli chodzi o Twój topik to uwielbiam patrzeć w gwiazdy i na plaży i na łące:)......ale morze kocham bardzo:)

Gość anioły są potrzebne
aniołku jasne, że jesteś potrzebna :)

Anioły są jak najbardziej potrzebne, bez nich ten świat byłby szary i smutny, a tak przynajmniej są istoty, które swoim uśmiechem rozpromieniają go...

Gość PRZECZYTAŁAM TU WSZYSTKO
i... kilka refleksji: 1)wszyscy chyba po nieudanuch związkach jesteście 2)jakoś tak smutno piszecie a temat jest całkiem "wesoły" 3)same dusze romantyczne :D a ja lubię takie 4)i... zaskakujące jest to, że ilekroć SMUTNY ANIOŁEK znikał to pojawiała się ANI723??? ;) ;) ;)

1) w większości tak ... 2) temat jest bardzo wesolutki, tylko że nikt poza nami sie nie chciał wypowiedzieć to zeszło na taki melancholijny nastrój... 3) oj romantyków wśród nas całe stado ;) 4) moge Cie zapewnić że to dwie różne osóbki :o

oj zapewnień nie potrzebuję napisałam tylko to, co zauważyłam-ale zbiegi okoliczności są naturze znane ;) możesz sobie przejrzeć temat-ot tak to wygląda

też tak myślałem na początku ;) bo tak to właśnie wyglądało ;)

no widzisz to tylko spostrzegawczość a tak w sumie to mi to bez różnicy czy to 2osoby czy jedna a skąd masz taką pewność? zawsze można poudawać kogoś innego i napisać z innego adresu- sama tak robię :D

Poprostu wiem :P nie ważne skąd ;) Nie tylko Ty to praktykujesz ;) sam też tak robie, czasami :P