Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

Wózki firmy hauck group disney baby - prosze o opinię

Polecane posty

Hej, Cukierkowa :) Ty nadal szukasz - ja też :) Mam córcię w wieku Twojej - kilka dni starsza :) Boję się tych wszystkich parasolek, bo one są ponoć kiepsko amortyzowane... Tylko że jak ja patrzę na swojego 13kg kloca to mi się spacerować odechciewa... :o No ale wszystko wskazuje na to, że szybko go nie zmienię. P.S. 1. Jaki Ty masz teraz wózek? P.S. 2. Ta spacerówka Hauck jest piękna - nie wiem jak ten wózek, ale ja ogólnie lubię firmę Hauck.

Ja mam teraz wielofunkcyjny globetrotter i tez jest strasznie ciezki. A te Hauck disney baby sa przepiekne.

Ehhh dobrze że za swojego grata niedużo zapłaciłam... Jakbym kupiła jakiegoś Quinny czy Mutsy, które są jeszcze cięższe, to bym włosy z glowy wyrywała. To znaczy ten wózek jest OK, nie psuje się, fajnie jedzie itd, ale znieść go z 2 piętra to jak męka Tantala. Na jakiś dłuższy spacer można, ale na krótką przebieżkę dla przewietrzenia mózgu to szkoda siły marnować :) No cóż, to będziemy szukać razem :) Nie niepokoi Cię problem kiepskiej amortyzacji? Bo mnie nastraszyły tym babki z wózkowego forum na gazeta.pl...

moj tez ciezki i tez z drugiego pietra, ale dostalismy go, tzn mamy pozyczony od szwagierki wiec nie bede wybrzydzać:) Ja musze miec nie spacerówkę tylko parasolkę...spacerówki mi sie bardzo podobają, ale zajmuja wiecej miejsca, a ja czesto jezdze do dziadków z małą i ten wielki wózek nie zawsze ładnie wchodzi do bagażnika...zalezy mi na tylko zeby był lekki i składał sie dobrze...koła jak koła...nigdy nie znajdziesz idealnego wózka...tez mi sie strasznie podoba, a nie mam mozliwosci zakupu w sklepie na terenie miasta, bo nie mam z kim zostawic małej... A takiej gamy kolorystyczniej jak te wózki z disney baby to nie ma nigdzie, cos fantastycznego...dlatego czekam na opinie innych...moze sie cos dowiem na ich temat:)

OK, poczekajmy na opinie innych. Ja też marzyłam o składanej parasolne, myślałam o Maclarenach, ale skoro piszą, że dziecko powinno mieć do parasolki 1-1,5 roku... Ze względu na kręgosłup... Nie wiem, może się jakiegoś specjalisty zapytam o to. Nie wybaczyłabym sobie gdybym przez swoją wygodę zniszczyła dziecku kręgosłup.

Ja tez nie chce zeby moja Zuzia miała potem problemy z kręgosłupem...zobaczymy jak to bedzie, najwyzej wykorzystam jeszcze spacerówke z wózka wielofunkcyjnego:) Ja chce parasolkę, bo nie bedzie mnie stac potem na kupno - teraz inny potem inny:) A mclareny mi sie osobiscie nie bardzo podobaja, dzisiaj je oglądałam:)

Gość disney baby
hej!! wiem,że nie pomogę:O ale chciałam tylko napisać,że kiedyś też "chorowałam" na ten wózeczek:);) jest słooooodki!! nawet założyłam podobny temacik z prośbą o opinie o tym wózeczku:) ale niestety nikt się nie odezwał:( mnie trochę martwi,że te wózeczki są do 15kg!! moje dziecko ma 18m-cy i waży 12kilo+ jakieś zakupy,rzeczy małego:O nie wiem ile wytrzyma taki wózeczek z tym obciążeniem na naszych chodnikach:O Póki co nadal szukam spacerówki....:O Pozdrawiam i życzę znalezienia super spacerówki!!:)