Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raddeekk

poznałem taka faja kobetę

Polecane posty

Gość raddeekk

Nawet nie wiedziałem ż etakie istnieją i że sa takie niesamowite..NIEŚMIAŁA KOKIETKA..niech się chowaja te wszyskie wulgarne z cyckami na wierzchu dziewczyna tak zawrociła mi wgłowie po 25 minutach rozmowy że o niczym innym całe swieta nie mysle...Miala coś w sobie super...ze nie moge opisac tego slowami.Tylko czy ona bedzie nie chciała...?

Gość awril
a dlaczego miałaby cie nie zechciec? badz dla niejj mily a wsdzystko bedzie ok...i uszanuj to,ze trafila ci sie taka normalna,bo to rzadkie dzisiaj,powodzenia

miły? w dzisiejszych czasach ponoć działa bycie chamem i brutalem ale ja sie tam nie znam :P

Gość ajaka to jest
niesmiała kokietka? bo zaintrygował mnie temat...

Gość eh............................
nie na inteligentne .... :O

Nieśmiała kokietka .. podoba mi się Twój gust ... Bo sama ten typ reprezentuje :D

Gość złośliwa samica 30
raddeekk----->????????

Gość a ile lat macie

Nieśmiała kokietka - to taka jak w tych serialach animowanych, ale nie tylko .... Jak spojrzy to takim wzrokiem, że facet odpływa, po czym odwraca wzrok zawstydzona .... :D Heh to wersja wzrokowa ... :D

;)

Gość nienawidze niesmiałcych
kobit..nie znosze..takich zawstydzonych cnotek afuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

Gość Anna Bella
;)

eh ... to zawstydzenie to taka kokieteria .... Ale żadna strata, bo to nie do takich facetów jak Ty ma trafiać .... :P My celujemy w silne osobowości ... I w takich, co to wiedzą chociaż co to kokieteria ,... :P To proste ... Kobiety dominujące nadają się do misiaczków mamuni ... A takie kobiety delikatne, kokieteryjne ... raczej dla silnych ....

Gość złośliwa samica 30
raddeekk----> moze wiecej cos nam napiszesz o niej

Gość ehh a skad ty wiesz
ze to kokieteria anie zwykła niesmialość.Nieśmiałe kobiety zachowuje sie przecież bardzo podobnie?hy??????/

Gość raddeekk
tak delikatna w bluzeczce w kratke butach na ocasie włosy upiate dziewczeco ale jednoczesnie emanowało z niej kobiecością...śliczny słodki zawstydzony uśmiech...niewinne spijrzenia a potem wstydliwe spuszczanie wzroku....specyficzne poczucie humoru...szczerość...no tego nie da sie opisać

Gość złośliwa samica 30
:O:O:O takie lubisz?

Gość raddeekk
eheś nie byłow niej nic wyrahowania i wulgarnisci przez co byla niesamowicie kobieca

Ale nieśmiałym trzeba umieć być .... A kokieteria to przecież normalka u rasowych kobiet .... wzorem takim jest Szapołowska .... Jak spojrzy, jak mówi ... przy komplementach delikatnie jest speszona .... Ogólnie roztacza czar ...

Gość złośliwa samica 30
To podejrzewam ze masz maks 23 lata

Jeśli w takich kobietach gustuje to raczej jest silną osobowością ... I lubi tradycyjny podział ... Ona delikatna, kobieca .... A to on silny ... Mnie to odpowiada ...

Gość raddeekk
nie pudło 25 mam:) Po prostu była nietuzinkowa..inna od wszystkich roztaczała jakąs taka magie w okół siebie

Gość złośliwa samica 30
25 ?to powodzenia życze.

Co w tym dziwnego? Nie każdy gustuje w kobietach "czołgach" :O

Gość jasneeeeeeeeeeeeeee
Dokładnie!! Mimo że panie zakładaja bluzki odsłaniajace biust...ubieraja sie kobieco to mimo wszystko brak tego czegość tej kobiecości.... A takie kobiety...są prawidziwym symbolem utraconej kobiecości.Utraconej-bo coraz mniej takich kobiet wszystkie głosne rozchichotane wulgarne zarozumiałe..bleeeeeeee

Gość złośliwa samica 30
E tam to typ Sierotki Marysi.Zaopiekuj sie mną i tyle.....

Gość mówcie co chcecie ale każdy
powinien być sobą:) Ludzie są różni, mają różny gust. To, co dla jednych jest symbolem kobiecości, dla innych jest jej zaprzeczeniem. Tak samo to, co jedne kobiety uważają za męskie, inne nie. Dla mnie najprawdziwszym mężczyzną, jakiego poznałam jest ktoś bardzo opiekuńczy, delikatny, miły, uroczy, normalny, naturalny, cierpliwy, kto nigdy się nie denerwuje, nie podnosi głosu, nie czepia się niczego, nie bywa agresywny, wręcz przeciwnie- jest straszliwym pieszczochem. I możecie mówić, ile chcecie, że to zniewieściałość, że prawdziwy facet powinien za kudły i do wyra, powinien krytykować, krzyczec jak trzeba, powinien być chamski od czasu do czasu, ale ja na takich po prostu nie moge patrzeć🖐️

Gość jasneeeeeeeeeeeeeee
ajtammm nic nie rozumiesz..kobiecość to nie tylko czerwona pomadka na ustach i obcisły top..to pewien system zachowan..Im kobieta bardziej tym zachowaniem odroznia się od mezczyzn....im wiecej ma tych cech...tradycyjnie kobiecych tym bardziej jest atrakcyjna