Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raddeekk

poznałem taka faja kobetę

Polecane posty

Gość eh............................
A śmiem twierdzić, że sporo facetów w takich kobietach gustuje ... Ja taka jestem .... Spojrzeniem potrafię sporo zdziałać :D ... Będąc w pubie np. facet po pół roku widząc mnie na ulicy, pamiętał jak byłam wtedy ubrana, z kim byłam ... Nasze spojrzenia spotkały się tylko raz w tym pubie :D A zawracający kierowcy, to norma.... :D

Gość to ty jestesss
eh facetem wkocu czy kobietą??????

jasneeeeeeeeeeeeeee - właśnie o tym mówię :) O to chodzi!

kto? autor?

Gość to ty jestesss
EH na poczatku twierdziłes że jesteś facetam...

W którym miejscu?

no ale sie zdolowalam,jak faceci wola spokojne to js nikogo sobie nie znajde,nie moja wina ze jestem żywa osoba .Na zewntarz zawsze udaje niedostepna, zbyt smiala ,z temperamentem ale tak w srodku jestem niesmiala ,delikatna ,czula ,wrazliwa no i latwo mnie jest zranic ale po co to pokazyac skoro na swiecie jest duzo takich co tylko wykorzystac chca łee...

Gość złośliwa samica 30
Nie wszyscy lubią sierotki.Głowa do góry .

Gość ale wiekszość
lubi:P

ItsOnlyMexx_20 - idziesz w drugą skrajność ... Ludzie muszą się dobierać ... Nie wszyscy faceci są silni ... Są też takie misiaki maminsynki, co to tylko wtulą się w silne ramiona jakiejś kobietki :D

Gość złośliwa samica 30
mniejszość :P Dziobalka

Po prostu musi być tyle samo cech męskich w związku co żeńskich ... Nieważne w jakim rozkładzie ... hehehehe :D

Ty wredna.................... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bo przestanę Cię kochać już!!!!!!!!!!! ja jestem najsilniejszą kobietą na świecie i mnie nie wqrzaj Ty wariatko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P

Gość do ehhh
kurde ja mam juz dośc ciotowatch facetow i ciagle takich przyciagam.Do eh..jak jeszcze sie zachowujesz żeby przyciagnąc prawdziwgo meskiego faceta.Jakies triki daj mi!!

Gość złośliwa samica 30
poznałam Cie ucze sie od mistrza.

Ja jestem rasową kobietą (mam większość cech damskich) to wolę mężczyzn bardzo męskich (zdecydowanych, opiekuńczych, z ikrą, wiedzących czego chcą od życia) A taka kobieta "czołg" to wiadomo, że potrzebuje kogoś kto da się ustawiać ... czyli faceta z wyglądu tylko ... :P

Gość do ehhh
przykłady zachowan proszę!!!!:)

do ehhh - podejrzewam, że musisz być silną kobietą ... Faceci chcący zachować swoją męskość boją się dominujących kobiet ... Obserwowałam to nie raz ....

nie no ale nie jestem kobieta czolgiem ale mam swoje zdanie i nie potrzebuje zeby ktos prowadzil mnie za reke a tym bardziej nie jestem srotka marysia ktora wszytskiego sie boi i wstydzi :(

Moja największa tajemnica to jak wspomniałam spojrzenie ... :D Tylko, że tak mam ... To nie jest jakieś wyuczone ... Sztuczne byłoby zauważalne ...

I przykład do tego ... spojrzę na faceta ... a ten wcześniej czy później podejdzie ... :D Czyli wybieram faceta, a jednocześnie zostaje mu wiara, że zrobił pierwszy krok ... :D Czyli nie zabieram mu jego męskiej roli .... :P

na mnie ostatnio zwrocil uwage chlopak przez to ze sie glosno smialam i jestem wesola hehe teraz sie przyczepil i na uczelni probuje nawiazac kontakt ale nie jestem zainteresowana bo po 1 ma dziewczyne a po 2 slyszlama o nuim taka opinie ze szkoda gadac hehe :) wiec pocieszam sie ze sa tacy ktorzy nie lubia "flegmatyczek" a kobietki z temperamentem i charakterkiem :)

Gość wiem ze jest
popyt na takie kobiety ale nie zgodze się że dominujacy i pewni siebie mezczyzni wybieraja takie kobiety.Takie kobiety wybieraja mezczyzni niepewni swojej meskosci..powiedzialbym nawet ze lekko zakompleksieni ktorzy boja sie konfrontacji z silna kobietą.Prawdziwy silny facet nie przestraszy się pewnej siebie wiedzacej czego chce od zycia kobiety

pec - oj do przykładów potrzebowałam skrajności ... A odcieni pomiędzy "czołgiem" a "maminsynkiem" jest tysiące ... przecież .. :O

Gość złośliwa samica 30
raddeekk rozmawiał z Nią 25 min i sie zauroczył.Nie wiadomo jak to sie skończy po bliższym poznaniu.Nie wystarczą maslane oczka,trzeba czyms zainteresować faceta.

Gość Edek z krainy kredekkk
"Maslane oczka", jak napisala eh, wrazenia na mnie specjalnego nie robia. Domyslam sie, ze to jedyna rola, jaka wykonuje niesmiala dziewczyna. Ani sie nie odezwie, ani pierwsza nigdy nie zadzwoni, sama nie wyjdzie z propozycja spotkania.

Gość tez mi odkrycie
toz to zwykła kobieca kokieteria Kokietka- to typ kobiety wytwarzającej wokół siebie aurę słodkiej dziewczęcości, sprawiającej wrażenie kruchej istotki, łaknącej uczucia, co nie oznacza, że tak jest w rzeczywistości i że pozwoli sobą kierować, czy siebie wykorzystać. Kokietka dobrze wie, co robi, a jej zabiegi nie są przypadkowe. Umiejętnie wykorzystuje swój urok. W kokiecie sie zabujałeś.OT cO.........!

złośliwa samica 30 - a co to ma do rzeczy? Przecież i dominująca nie oznacza wspólnego pola porozumienia ... Przecież sarni wzrok nie znaczy, że brakuje jej inteligencji ... Tak jak każda dominująca, nie oznacza intelektu Einsteina przecież ... :O I tak u takiej ... to raczej ją trzeba zainteresować! Takie sarenki to się zdobywa ... :P Zresztą jak widać, zainteresowanie jest ... A to "czołgi" muszą zainteresować faceta ... :P

tez mi odkrycie - nie czytałeś/aś od początku, przecież od tego wychodzimy ....

Gość kasienkkaa
ja taka jestem ale nie kokietuje mam taki głupi sosob bycia i powiem wam że rzyciagam tylko i wyłacznie rządnych władzy tyranów i despotów