Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raddeekk

poznałem taka faja kobetę

Polecane posty

Gość eh............................
Edek z krainy kredekkk - a na jakiej podstawie wnioskujesz, że kokietka musi być ograniczona ?.... :O kokietować to trzeba umieć .... Lawirować pomiędzy ... zdaniami ... Nie jest to takie proste ... a spojrzenie to tylko dodatek ...

Gość Edek z krainy kredekkk
ograniczona?

Poza tym "maślane oczy" to dla mnie za dużo powiedziane .. Bo one raczej mówią, że kogoś uwielbiamy, jesteśmy zauroczeni ... A kokietki lawirują ... I taki wzrok by tylko upewnił faceta, że jest jego ... A to zguba pań ... Spojrzenie ma mu tylko powiedzieć, może, a może nie ... A nie jestem Twoja!

edek - bo twierdzisz, że na tym spojrzeniu się skończy ...

Kokietka? Odstrasza mnie. Wiadomo, ze taka kobieta lubi sobie kokietowac z facetami. Mi taka osoba nie jest potrzebna. A nie wierze w to, ze gdy pozna juz swojego faceta, to nagle przestanie. To jak nalog.

Oczywiscie. Bo niesmiala na niewiele wiecej stac.

"Spojrzenie ma mu tylko powiedzieć, może, a może nie ... A nie jestem Twoja!" o! to jeszcze mamy niezdecydowanie :D to juz w ogole odpada. lubie wiedziec, na czym stoje.

Gość złośliwa samica 30
Pewni siebie faceci nie interesują sie kokietkami,bo są niecierpliwi.Wkurza ich lub nudzi taka zabawa po krótkim czasie.

Hehe coś w tym jest .... owszem to styl życia nawet ... Ale co z tego? to znaczy tylko, że zawsze jestem w cenie ... i faceci nie tracą ani chwili czujności ... A tym samym skupiając się na mnie partner, nie może sam szukać innej ... Bo wiecznie musi walczyć o mnie! I o to chodzi! Facet, który ma pewność, że zdobył kobietę na 100% po jakimś czasie rozgląda się .... Bo nie można chcieć czegoś, co się już ma .,.. A kiedy ma kobietę na 90% to nie ma 100% pewności .. I musi starać się każdego dnia ... :D

Hehe coś w tym jest .... owszem to styl życia nawet ... Ale co z tego? to znaczy tylko, że zawsze jestem w cenie ... i faceci nie tracą ani chwili czujności ... A tym samym skupiając się na mnie partner, nie może sam szukać innej ... Bo wiecznie musi walczyć o mnie! I o to chodzi! Facet, który ma pewność, że zdobył kobietę na 100% po jakimś czasie rozgląda się .... Bo nie można chcieć czegoś, co się już ma .,.. A kiedy ma kobietę na 90% to nie ma 100% pewności .. I musi starać się każdego dnia ... :D

o to, to!

chodzilo mi o wypowiedz złośliwa samica 30

Gość złośliwa samica 30
:classic_cool:

eh... - to co piszesz, to juz w ogole jest nie do przyjecia. Mam sie wiecznie starac? Nie za wiele wymagasz? Mam byc ciagle na Tobie skupiony. No bez przesady. Ciekawi mnie, czy Ty tez ciagle zabiegasz o faceta? Czy to moze tylko faceci powinni 24/7 zabiegac o kobiete? Jak bylem pewny, ze zdolylem kobiete na 100% to bylem jej wierny. Natomiast jesli wiedze, ze kobieta ciagle nie daje sie zdobyc, to sobie daje spokoj, bo nie bede wiecznie gonil kroliczka

osz kurde... To niechcący ... przepraszam .. :O

Gość kasienkkaa
dyskusja jest bezsensu bo kazdy jest inny i kazdego kreci coś innego.Jednemu taka kobieta moze wydac siekobieca i seksowana drugemu wyda sie głupia niniunią.TYle ile ludzi tyle gustów a o gustach się nei dyskutuje

Edek z krainy kredekkk - nie wiesz o czym mówisz... Pisałam wyraźnie - 90% czyli prawie pewność .... Co nie znaczy przecież, że ciągle faza starań u podstaw ... A 100% pewności to śmierć dla związku ... byłeś jednej 100% pewny piszesz ... Ale w czasie przeszłym... Jak taka sielanka trwała, to dlaczego piszesz w czasie przeszłym, cio? Zmarła?

Gość kasienkkaa
ehh ile masz lat?

kasienkkaa - ale przecież nikt nie twierdzi, że tylko jeden typ ma się podobać ... :O

Bo sie zaczelo psuc, ale co to ma do rzeczy? Bylem pewny, ze nie odejdzie do innego. Nie mowie, zeby sie nie starac, bo to normalne. Ale u Ciebie co? Facet musialby nonstop kolo Ciebie latac. I spytam jeszcze raz, czy Ty tez sie starasz o faceta?

29 ... bo co? Chcesz powiedzieć, że jestem dziecinna? Owszem jestem ...., ale: "Gdy kobieta przestaje przypominać dziecko, przestaje być kobietą." :P

Gość kasienkkaa
wiesz nie bo sama taka jestem.Tylko że u mnei to nie zamierzone.Zastanawiałam się tylko czy nie jestes jakas nastolatka ktora w poszukiwaniu silnego partnera nie wpakuje sie wjakies tarapaty... bo to rzeczywiscie działa przyciaga jednostki silnie dominujace jezeli rzeczywiscie przybierasz taka pozę..Ale od dominacji do tyrani jeden krok

Gość złośliwa samica 30
eh----->przykro mi to pisac,ale nic sensownego nie mowisz.Jak Cie facet zdenerwuje to idziesz do pabu i tam innego kokietujesz?Wzbudzasz tylko zazdrośc i niepewność.Odpowiedz czy jesteś szczesliwa?

Edek z krainy kredekkk - jak to możliwe, że u dwóch kochających się osób ... oddanych sobie w 100% coś zaczęło się psuć ... ? Pytam się jak? Skoro jedno dla drugiego jest w stanie zrobić wszystko, to jak to możliwe? nie dzieje się nic bez przyczyny! Czy się staram? No pewnie ... Oboje się staramy .. i o tym mówię! 100% zdobycia, sugeruje, że już nic nie potrzeba robić ... (Choć fakt, że nie można kochać po równo ... :P I ktoś musi mniej .. no tak już jest ... )

złośliwa samica 30 - jak to kokietka nie przyciąga pewnego? Chyba ja wiem, jakich przyciągam? Właśnie na pewnego siebie - jestem jak płachta na byka ... Taki facet za wszelką cenę udowodni sobie i innym, że mnie zdobędzie .... Czuje się na siłach ... jestem dla niego wyzwaniem ,... Od kiedy to pewny siebie nie może być cierpliwy? ke? A woli podsumowania zacytuje: "Kobieta bez kokieterii - to jak kwiat bez woni." :)

Gość złośliwa samica 30
Najbardziej podoba mi sie u Ciebie skromność :O

Jestem na tyle skromna, na ile muszę ... A swoją wartość potwierdzam w oczach facetów .... I jakby nie mówić o kokieterii, jest wpisana w kobiecość ... Jestem kobietą, czuje się nią .. i nie mam powodu udawać, że jest inaczej ... No niech mi ktoś powie, że Szapołowska jest niekobieca? Skoro jest ikoną kobiecości ...

"jak to możliwe, że u dwóch kochających się osób ... oddanych sobie w 100% coś zaczęło się psuć ... ? Pytam się jak? Skoro jedno dla drugiego jest w stanie zrobić wszystko, to jak to możliwe? nie dzieje się nic bez przyczyny! czyli rozumiem, ze jak czlowiek nie daje sie zdobyc, to to jest recepta na udany zwiazek? Kobieta nie dala sie zdobyc facetowi i....zyli dlugo i szczesliwie, zwiazek do grobowej deski. Wiecej pytan nie mam :D 🖐️

Edek z krainy kredekkk - widzę, że czytać umiesz, ale rozumienie już Ci gorzej idzie ... Nie wiesz ile to jest 90%? To jest blisko oddania... Widocznie nie jesteś w stanie ....(Przy 100% oddania traci się sporo siebie) Ale trudno! Dobrze chociaż, że już pytań nie masz, bo nie chce mi się tłumaczyć takich oczywistości .... Ty oczywiście nie odpowiedziałeś na pytanie ... :O