Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raddeekk

poznałem taka faja kobetę

Polecane posty

Gość eh............................
złośliwa samica 30 - tylko na tyle Cię stać? groźby? Ależ to takie typowe dla "tępiutkich" ... Nie masz argumentów, zastosuj siłę .... Żaden intelektualista do tego by się nie zniżył ... :O

Gość jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
dziewczyno estes tak pewna siebie zarozumiala,kłóttliwa nieustepliwa ze az rzygac sie chce i odchodzi ochota na jakakolwiek dyskusje.Zenada.

Gość złośliwa samica 30
kochanie bez wyzwisk,bo jestem zimną suką,wiec ze mną nie zadzieraj.Masz faceta to gdzie On teraz jest,ze sie ŻALISZ w necie.??Ja nie udaje niewinnej kokietki,prowokuje facetow,ale JESTEM PRAWDZIWA

Wymyślaniem mi, nikt nie zmieni definicji kokieterii.... Gdzie ja weszłam? I dlaczego jedne i te same osoby udają wiele innych osób, po to aby to samo napisać pod innym nickiem? Macie rozdwojenie jaźni? Takimi przypadkami też się zajmuje ... :P

Gość złośliwa samica 30
Ty jesteś chora--Ty wiesz o tym?:O

Jejku przeczytaj jeszcze raz co napisałaś ... No chyba, że piszesz tak jak czytasz bez zrozumienia... I gdzie Ty widzisz, że się żalę? Gdzieś Ty to wyczytała ... A mój pan pewnie nie uwierzysz, ale w tej chwili kończy drugi rozdział swojej pracy habilitacyjnej ... Pewnie nawet nie masz pojęcia co to.. I nie groź mi, bo się nie boję ... Nie z takimi świrami pracuje .... :O

Gość jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
tak trudno ci uwierzyc ze az tyle osob ma po dziurki w noseie twoich nedznych wypocin i twojej zalosnej osoby.To uwierz kochana ja wystepuje tu tylko pod jednym i tym samym nickiem i odzywam sie drugi raz.

Gość złośliwa samica 30
Jesli jestes psychologiem to za słowo ŚWIR powinnaś wyleciec z pracy to na tyle

Gość jasneeeeeeeeeeeeeeeeee
I nie groź mi, bo się nie boję ... Nie z takimi świrami pracuje dokładnei widać co z niej za psycholog..i jaki ma stosunek do pacjentów Kochana psychologiem to ty moze jestes z wykształcenia po wyzszej szkole niewiadomojakiej al ejako psycholog to ty napewno nie pracujesz bo sama masz zaburzenia osobowsoći i nie wiesz kim naprawde jestes.Pogubisz sie wkoncu wtym udawaniu..psycholozko z bozej łaski

Gość eh... ........................
A ilu znacie psychologów, że macie takie rozeznanie? Kolejne eksperckie wypowiedzi.... :O :O :O :O I chętnie dowiem się czegoś więcej na temat moich zaburzeń.... jakiego typu? Czekam na rozpoznanie geniusze! czy to rodzaj psychozy? a może coś z chorób afektywnych? Zaburzenie osobowości? Zaburzenie nerwicowe? Strasznie się przejęłam waszymi odkryciami.... :O :O :O jejku! To już koniec zaraz padną diagnozy ... bauhahahaha ... Jestem taka przejęta .... :P

Gość jasneeeeeeeeee
typowy przykład osobowości narcystycznej

A zaburzenie osobowości... teraz doczytałam ... Jakoś nie wciągła mnie wcześniej te olśniewające rozpoznanie .... Zatem poproszę całą diagnozę ... Czyli szczegółowy opis .... wyjaśnienie oraz prognoze .... Ale jako taki bystry eskpert, to pewnie wiesz jak to wygląda ... Zatem czekam niecierpliwie .... :P

Gość złośliwa samica 30
Wiesz co to jest dyskusja?--Dyskusja - jeden ze sposobów wymiany poglądów praktykowany przez dwoje lub więcej osób zainteresowanych danym tematem. Poparte argumentami. Przeprowadzana zwykle w formie ustnej, ale nie tylko (np. dyskusje w formie pisemnej prowadzone są na internetowych forach dyskusyjnych). W wyniku dyskusji dochodzi zwykle do ścierania się różnych poglądów, czasami wypracowywania kompromisów i określania wspólnych stanowisk. Ty prowadzisz monolog pani inteligentna

Ratujcie mnnnnnnnnnnnnnnnnnnie! bauhahahaha! Nie pamiętam kiedy się tak ubawiłam ... :D

Gość złośliwa samica 30
nie ignoruj Haguna ---porozmawiaj z Nim

złośliwa samica 30 - i Ty to mówisz? Stosująca groźby? Przeczytaj może jeszcze raz, gdzie to się zaczęło .... Odkryjesz prawdę .... Na początku była wymiana zdań, aż się pojawiło kilka "weryfikatorów" i zaczęło mnie oceniać, co tematem w ogóle nie było .... Ale to bardzo typowe ... Gdy brak przeciwnikowi argumentów, najpierw Ci powie jaki to jesteś, a potem użyje innych gróźb... Wszystko nie na temat i nic nie wnoszące ..... To w ogóle nie jest zaskakujące .... Jesteście modelowi .... :D No tak, aż w końcu usłyszałam, że brak mi argumentów ..... bauhahaha Doceniam wysiłek ... bauhahahaha

Gość jasneeeeeeeeeeeee
nie,to ty wywołujesz takie emocje u rozmowcy.Bo masz taki styl wypowiedzi.Ty jesli sie s kimś nie zgadzasz piszesz to tak ze deprecjonujesz rozmowce.Jestes agresywne pewna siebie,bezczelna stad niechec do twojej osoby i niemile posty pod twoim adresem

Jestem przerażona ... Czekam jeszcze na pełną diagnozę i zmykam popłakać nad sobą ... :P

emocje...? Może porozmawiajmy o tym .... chętnie posłucham ....

Gość złośliwa samica 30
Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powadna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" Dedykuje ten wiersz :D Dobranoc

Gość jasneeeeeeeeeeeeeee
i jestes tez bezkrytyczna w stosunku do swojej osoby..reagujesz sarkazmem,agresja na jakakolwiek krtyke.Jako psycholog powinnas wiedziec ze krytyke trzeba przyjąć aty jestes na nia strasznie wrazliwa,nie umiesz dyskutować bo robisz sie agresywna zawsze gdy ktos sie ztoba nie zgadza. Musisz być beznadziejna psycholożką radze ci zmien profesje bo w tym zawodzie sienei spradzisz napewno.

Gość jasneeeeeeeeeeeeeee
zachowujesz sie jak przemadrzala 15nastka chwalaca sie że zna sie na sychologi i gadajaca farmazony nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia

Przyznaje się tylko i wyłącznie do jednego .... Nie potrafię do dzisiaj normalnie reagować na głupotę .... Mam na nią alergię ... Irytuje mnie jak nic innego na świecie... Nic nie poradzę .... Nienawidzę głupoty! I przy spotkaniu bezposrednim, bywa, że reaguje przesadnie ... Kajam się .... :O

Kolejne cudowne recepty na moje życie... Wspaniale .... A co z tą obiecaną diagnozą? Zaczynam w Was wątpić ...

Wiesz co to krytyka? Przeczytaj proszę i przełóż na sytaucje... :O Brak słów....

Gość jasneeeeeeeeeeeeeee
wiesz ja mam 19 lat to jeszcze uidzie od bidy ze siedze dzis sobiena kafe ale ty z tego co czytalam masz 29 i sledzac watek widze ze spedzilas tu O ZGRZO PRAWIE CALY DZIEN.Mysle ze nie masz swojego zycia zadnego chłopa i tu sie produkujesz udajac taka swietna i atrakcyjna kokietke:

Gość jasneeeeeeeeeeeeeee
wiesz ja mam 19 lat to jeszcze uidzie od bidy ze siedze dzis sobiena kafe ale ty z tego co czytalam masz 29 i sledzac watek widze ze spedzilas tu O ZGRZO PRAWIE CALY DZIEN.Mysle ze nie masz swojego zycia zadnego chłopa i tu sie produkujesz udajac taka swietna i atrakcyjna kokietke: