Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała orchidea

czy wyglądacie na wiek który na prawdę macie?

Polecane posty

Ja tam nie wiem, zalezy jak się ubiorę :P Mojej siostrze, kóra ma 20 lat nie chcą sprzedawać nawet piwa i papierosów w sklepie :P Ogólnie to osoby o okrągłej twarzy wyglądają młodziej.

Ogólnie to jak ktoś wygląda teraz starzej to chyba nie znaczy, że ogolnie szybciej się starzeje, za 5 lat powiedzmy, może wygladać tak samo, i wtedy się wyrówna z rówieśnikami :P

Gość mam 23 wygladam na 26-7
po prostu mam takie rysy twarzy (nie chodzi o cerę, zmarszczki itp). mój facet ma 35 a wygląda na 30.

Gość zagadka kasia
ja musze przyznac, nie chwaląc sie, ze nie. W zasadzie to nie ma osoby, ktora by mi dawala chociaz zblizony moj wiek. Mam 40 a kazdy mi daje gora 30.

Gość swietaposwietach
Ooo, moj ulubiony watek, w ktorym 30stki beda pisac jak to fajek nie moga kupic bez dowodu:D:D

Wyadaje mi sie, że często sportowcy wygladają starzej tzn. to jest udowodnione naukowo, że starzejemy się od tlenu i rzeczywiście np. w "You can dance" było wiele osób mniej więcej w moim wieku (21), które wygladały na o wiele więcej. Choćby Ania Bosak - w życiu bym nie pomyslala, ze ona ma 19 lat! Najlepiej jak się mało je i mało rusza, wtedy sie wyglada najmlodziej :P

Doda wygląda na starszą, ale myślę, że to przez ten makijaż :P raz mówiła, że jak go zmyje to wyglada na 14-latke :P Bez przesady, ale wyglada na swój wiek, ładna ona jest tak poza tym :P

Gość byc czy nie byc
ja mam 22 a ostatnio ktos na naszek klasie opierzyl mnie ze podaje nieprawdziwe dane bo wygladam na 16 JA TAM SIE CIESZE...byle tak dalej ;)

Gość zagadka kasia
swietaposwietach raz pytanie raz odpowiedz. Ty tez mozesz sie wypowiedziec, ale czuje, ze po kilku latach latania na solarki nie masz sie czym pochwalic.

Gość swietaposwietach
Wyadaje mi sie, że często sportowcy wygladają starzej tzn. to jest udowodnione naukowo, że starzejemy się od tlenu Mozesz rozwinac ta mysl? Mi sie wlasnie wydaje, ze osoby majace duzo ruchu na co dzien wygladaja mlodziej od osobnikow spedzjacych cale zycie na kanapie.

Gość byc czy nie byc
a wiekszego zdjecia to Ty nie mialas???? W takim formacie 21 daje

Gość swietaposwietach
Pudlo kochana, nigdy nie bylam na solarium:D Smiesza mnie po prostu kobiety, ktore naprawde wierza, ze w wieku 30 lat wygladaja jak 18latki i wymyslaja,ze nie sprzedaja im w sklepach papierosow bez dowodu, gdzie nawet 14latek nie zostanie o niego poproszony.

-->biała orchidea { Myrevin - to chyba dobrze. } De javi ... bo na tamtym tez zadano mi takie pytanie. Nie wiem czy to dobrze. Rówieśnice nie zwracają na mnie specjalnej uwagi bo małolat.. ;) A małolata jak się dowie ile mam lat to jest przerażona.. :D

Gość zagadka kasia
23

Eee tam, poczytaj sobie gdzieś na internecie, ja czytałam ten artykuł kiedyś w Newsweeku bodajże, a często się słyszało, że np. takie komory tlenowe sa tak naprawde niezdrowe. Nie wiem czy w końcu doszli do tego czy tak jest naprawdę, ja pisze tylko co czytałam :P I to jest chyba logiczne, w końcu anty, przeciwutleniacze zapobiegają starzeniu się.