sama juz nie wiem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 otyla, teraz ja przjelam paleczke w podciaganiu naszego topiku :D ok, moze napiszze co dzis zjadlam: sniadanie - maly kawalek pizzy (zeby sie nie zmarnowal :P), kawa II sniadanie - jogurt activia (ze sliwka) teraz wymyslam cos na obiad i niestety pomyslow brak, z reszta i tak zaraz pedze na zakupy, bo wyskoczylismy ze wszystkiego, wiec mam nadzieje, ze cos mi wpadnie do glowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 hejo no co tak mało mam do czytania ja wróciląm już wczoraj.....pal licho moją diete przez weeekend no i efekt ze pół kilo w góre e ten tydzień znów zaczynam@@@@@ hejo a wy gdzie jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 sama juz nie wiem ta activia to jest pyszna też ja uwielbiam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 sama juz nie wiem też tak u was ciepło?????/u nas taka duchota ze brak słó nie mam czym oddychać normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 no tak jak ja jestem to nie ma nikogo moje menu dzisiejsze śn kawa obiad serek wiejski i narazie tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwoneczka 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 teraz ja jestem, a pewnie nikogo nie ma:P wikend imprezowy - grill i chlańsko. trudno w wakacje będzie utrzymac dietkę jak znam siebie i moich znajomych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ja dziś zjadłam: jogurt naturalny, pomidor, ogórek, 3-4 landrynki, a co dalej to nie mam pojęcia jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 jeśli chodzi o weekend to tak jak wy same grzeszki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Iwoneczka i kumcia hejo na tych weekendach to same grzeszki oj gdyby nie było weekendów hhhehe a mi sie chce jesc czereśnie zajadam u nas burza nadchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Modlitwa wieczorna* kobiety* : Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę śniadanie mi robić- nie tylko w sobotę Oglądać romanse, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara Modlitwa wieczorna* **faceta* : Panie mój daj mi głuchoniemą nimfomankę z dużym kontem w banku. Ma być właścicielką sklepu monopolowego i mieć własny jacht i napalone koleżanki nimfomanki. Wiem że to się nie rymuje - ale tu nie o rym chodzi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 POśMIEJCIE SIę TROCHE JESć NIE MOżNA ALE śMIAC SIE MOżNA!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 no to jadłam czereśnie i prince polo jedno mnie skusiło....e tam zaraz ide ćwiczyć gdzie jestescie opuściłyście topik!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ...........a teraz rewolucja w brzuszku...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ENO GDZIE WY JESTESCIE????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 sorry, ewa, ze mnie nie bylo - odmawialam modlitwe hahahaha a tak na serio, to wlasnie wrocilam z aero, cala wypocona i rozruszana :) tez chce czeresni, ale u nas dopiero co sie pojawily i taakie drogie :o, po ile u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 ja też jestem . tylko cos nierozmowna za wiele dziś:( (bo ogólnie to czytam od rana całą kafe od a do z) idzie jakoś. ś: pół jogobelli light z otrębami o: makaron (niby fit zbożowy) z sosem z torebki , spora porcja ruch:ZEROWY . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 otyla, cos malo zjadlas dzis, i tylko 2 razy... nieladnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniolek19 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 a ja zaczelam cwiczyc na orbitreku i cwicze juz 7 dni ;p i wiecie co ? chyba widze malutenkie efekciki ;p jedno ze lepiej sie czuje, a drugie ze minumalnie zniejszyl mi sie brzuszek ;D cud wynalazek i polecam wszystkim ;)) a dieta ? diety niemam. nie jem slodyczyi staram sie jesc kolacje o 18 i tyle ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 Hejka dziewczynki :) Ewka-> modlitwa super :) Mój weekend minął spoko, bez obżarstwa, bez piwka tylko w sobotę jednego drinka wypiłam i ciacho jadłam :)))) Dziś na śniadanko tylko bułeczka, jogurt do picia, banan :))) Na obiadek coś muszę wymyślić a po pracy odwiedzić cukiernię bo muszę ciacho kupić na imieninki synka :) no i pewni jakieś winko będzię lub amaretto wieczorkiem :) Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 doliczam własnie pączka do śniadanka - znowu kolega mnie karmi :/ - no to czas na kawkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 treselle81 TO POśLIJ KOLEGE Z TYM PąCZKEIM TEż DO MNIE..... SAMA JUż NIE WIEM NO CZEKAłAM NA CIEBIE A CIEBIE NIE BYłO...... ALE JAK AEROBIK ZALICZYłAś TO SIE CIESZE....BO U MNIE TAK JAK U OTYłEJ RUCH ZEROWY!!!!! SAMA JUż NIE WIEM CZEREśNIE 9 Zł ZA KILOGRAM A A JA OD RODZICóW Z DZRZEWKA PRZYWIOZłAM DARMOCHA ZAPRASZAM!!! DZIEń DOBEREK WSZYSTKIM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 coś nam ten topik siada....... beksa] beksa] beksa] beksa] beksa] beksa] beksa] beksa] beksa] beksa] beksa] beksa] beksa] beksa] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 hej kobiety nie było mnie pare dni ale już jestem:) w sumie to nawet nie miałam co napisać:( wekeend minął mi pod znakiem grzeszków chociaż nie dużych:) no ale zauważyłam ze nie tylko ja mam na koncie małe grzeszki hahahah byliśmy u taty w odwiedzinach w sanatorium no i poszliśmy na obiad na mieście:( ale w sumie to tak w pracy otatni jem tak kaszka później np banan i płatki fgitness z mlekiem i kawa rozpuszczalna. to wszystko co jem w pracy terazkończe o 17 i jem jakiś obiadek ale unikam nadal ziemniaków i chleba. wczoraj nie uniknęłam makaronu bo uwielbiam rosołek teścia i po prostu musiałam skosztować:) no ale od wczoraj znów sie pilnuje no i nie ważyłam sie bo nie chciałam sie dołować........ zważe sie za pare dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 modlitwa ekstra :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 no módlcie się hehehhe kumcia hejo tyjąca eb fajnie ze sie pojawiląś.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 ooo, fajnie, ze znow nas duzo :) u mnie czeresnie kosztuja 6€ za kilogram, co prawda przekladajac na zarobki, to nie jest tak zle, ale jak pomysle o polskich cenach i w ogole o polskich czeresniach, ktore uwielbiam... tu tylko sa te ciemne czeresnie a ja przepadam za tymi jasnymi, a aaa i w ogole nie ma wisni :o; wczorajszy dzien bylby spoko, gdyby nie atak apetytu po aerobiku, skusilam sie na 4 wazy z wedzonym wegorzem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 sama juz nie wiem e to tańsze te czeresnie niż u mnie...spadam na pole bo mi zimno papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 tansze? u mnie 6€, a u ciebie 9 zl, tak? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 6€ A MYśLALAM ZE 6 ZłOTYCH ZA KILO!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach