otyła 0 Napisano Lipiec 12, 2008 e to tressele ładne menu wyszło:) u mnie: 2 bułki z białym serem . obiad: kasza z mizerią na jogurcie naturalnym i sosem pomidorowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka smutna** 0 Napisano Lipiec 12, 2008 hej otyla szukam wsparcia i pocieszenia a wszyscy po mnie jada. moze ty bardziej bedziesz sie znala i mi odpowiesz na pytanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Lipiec 12, 2008 Dziś jadłam na sniadanko bułeczkę z masełkiem z makreli, 1 pomidorek z cebulka i to wszystko. teraz robie obiadek frytki i paluszki rybne ale ja chyba zjem tylko zupke z fasolki :) a potem na spacer do kościoła na ślub koleżanki :)))))) wczoraj po południu , po wizycie w toalecie zważyłam sie i wyszło 53.2 kg ale jestem przed @ więc dlatego tak dużo :((( pije moje zioła z babki codziennie i sa efekty jesli chodzi o przemianę materii :)) ale mój maż ma lepsza :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Lipiec 12, 2008 zamówiłam sobie miąższ aloesowy z sokiem z żurawiny i jabłek do picia zobaczymy jaki bedzie rezultat :) http://www.aloe.com.pl/sieczka/product_info.php/products_id/29 a to stronka firmy która bardzo sobie chwalą różni ludzie w tym lekarze :))) http://www.aloe.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Lipiec 12, 2008 Justka, przykro mi nie zajrzałam potem na topik , jesteś jeszcze? tresselle, hmm koniecznie daj znac jak działa ten specyfik! fajnie ze jeszcze tu jestes pomimo weekendu który zawsze powoduje tu ogromne spustoszenie:) ja dziś zawaliłam :( koszmarnie koszmarnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupcia 0 Napisano Lipiec 14, 2008 Witam :) Odważyłam się na aerobowe zajecia:):):) Przed weekendem byłam juz 3 razy. Mam karnet na nastepny miesiac i chodze znow na aqa ,czuje ze figura mi sie zmienia:) Juz nie mam tak potwornie grubych rąk chodzi mi o okolice bicepsow. Lubie poniedzialki bo zawsze mam duzo planow i jestem pelna optymizmu.Popołudniu wybieram sie na zajęcia 55 min aerobow potem aqa 45 + 10 baseników:)Zamierzam po przyjsciu do domu juz nic nie jesc:) Jutro napisze czy zrealizowalam swoj plan. Przed południem biore sie za sprzatanko w domu wiec tez bedzie troche ruchu. Jeżeli chodzi o weekend to nie jestem z siebie dumna bo troche poleniuchowalam i dietki nie bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Lipiec 14, 2008 hej ho dziewczeta!!!! stesknilyscie sie?? :D ja tak :) dzis wieczorem odwoze mame, meza wyprawilam w niedziele, takze bede czesciej zagladac, od dzis tez zaciskam pasa, bo waga dalej pokazuje 68 kg, z reszta co to za odchudzanie majac gosci :P zajrze pozniej!!! buziaki i 3 majcie sie kumcia, brawo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Lipiec 14, 2008 ale to krupci brawo , a kumcia ,gdzie jestes nasza moderatorko wspolawlczaca?:D :) Ja nie moge... nie wiem co się ze mną dzieje! znowu dieta diety totalnie nie przypomina, jem bułki pszenne, drożdżówki a nawet wieczorową porą ciasto... wybrałam się na bieganie.. a gdy juz bylam gotowa w dresie i ze słuchawkami na uszach dostrzegłam, że przecież pada deszcz... Ale to głupia wymówka racja.. malo tu zycia dziewczyny! Dajcie troche motywacji i zapału jak na lato przystało:( prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Lipiec 15, 2008 Motywacja to i mi się skończyła :( Nic jeszcze nie jadłam, wypiłam pół kubka kawy a czuje sie pełna, mam wrażenie że z żołądka mi sie wylewa do góry - to nie miłe uczucie :(( na dodatek mój brzuch zrobił sie wielki ( to przez @) . Z trawieniem już lepiej :))) na sniadanko dzis 2 kanapeczki jedna z żółtym serem druga z masełkiem z krewetek :) no i 1 pomidorek a na przekąskę paluszki :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Lipiec 15, 2008 paluszki? te zakazane? :P ja dziś zjadłam 1 drożdżówke:O rano , teraz jem mała porcje musli i probuje zebrać się na basen . Gdyby nie Ty tresselle skłonna byłabym sądzić, że jest jakiś długi weekend , bo takie pustki w środku tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Lipiec 15, 2008 hejo kobietki ja wrócilam od rodziców hura moja waga w dół pooleciala zaraz musze stopke zmienic od dziś tez bede czesciej zaglądac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Lipiec 15, 2008 Fakt pusto tu jakoś :( No ale co tu sie dziwić , są wakacje i czas urlopów więc pewnie dlatego tak pusto. Mi się już urlop skończył NIESTETY!!!!!!!! i postaram się przynajmniej raz dziennie zaglądać :) dziś w pracy sie wynudziłam mimo , że miałam co robić. Zjadłam jedną kanapke z masełkiem z krewetek, pomidorek i pare paluszków bo resztę zjadł mi kolega ale za to zjadłam troszkę czekolady deserowej z orzeszkami :(((( zaraz zabieram sie za obiad. ziemniaczki + smażona kiełbaska + sałata w smietanie + fasolka szparagowa no to pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Lipiec 15, 2008 Treselle81 MASZ RACJE WAKACJE TO MAłO WAS!!! MAM NADZIEJE KOBIETKI ZE WRóCICIE SZYBKO!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Lipiec 16, 2008 WSTAJEMY KOBIETKI POBUDKA!!!!ALE BRZYDKA POGODA U NAS.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Lipiec 16, 2008 hej ewa :), kope lat :D :D gratuluje spadku wagi!!! cos rzadko tu zagladam ostatnio, ale teraz zajmuje sie siostra i prawie nie ma nas w domu, a jak wrocimy to padamy na nos :P u mnie waga cos przeskakuje na 67,5 :), ale jeszcze poczekam z notowaniem zaraz zjem sniadanie :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Lipiec 16, 2008 ja kilka dni temu weszłam na wagęi zobaczyłam 76 kilo równe dawmno takiej wagi nie widziałam cieszyłam sie ale nie długo bo dziś znów 77,2 :(:(:(:(:(:(:((: cóż moge powiedzieć szkoda:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Lipiec 16, 2008 sama juz nie wiem no dzięki dzięki!~!!!!! a to ty masz siostrzyczke teraz to dlatego cię tak mało no cóż rodzinka pozdrawiam serdecznie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupcia 0 Napisano Lipiec 17, 2008 Witam:) ew8:) brawo!!!! Wziełam sie w garsc od 7.07 porzyszlam sobie do was poplakac i wyzalic sie bo waga mi podskoczyla i wtedy nastapil we mnie przelom. Zaczełam chodzic na zajecia aerobowe 55 min potem aqa w wodzie przeszlam juz na drugi pozim trudnosci i spokojnie sobie daje rade:) Wpadlam na genialny dla mnie sposob odchudzania który daje efekty:) 07.07.08 - 89,5 17.07.08 - 87,5 Nie tylko waga poleciala ale jeszcze lepiej polecialy mi cm :) Przypomnialam sobie ile to wysilku trzeba wlozyc by schudnac kiedys go juz wlozylam .Wychodze z Cwiczen mokrusienka,podkoszulek mozna wykrecac,wlosy wygladaja jakbym dopiero co z pod prysznica wyszla,zmeczona total schodze na basen i tam 10 min czasu na przebranie i nastepne cwiczenia aerobowe tyle ze w wodzie to juz jest lzejsze,ale tez godne polecenia bo rzeźbi cialo ,mnie osobiscie te cwiczenia pomogly na kregoslup, zaczynam kontrolowac swoja postawe ,bo jak dotąd chodziłam pogarbiona i tak samo siedzialam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Lipiec 17, 2008 wow krupcia, ciesze sie, ze tak dobrze ci idzie, ja tez jak zaczelam czesto chodzic na fitnes to zauwazylam, ze chodze wyprostowana i w ogole cialo zaczelo wygladac o wiele lepiej :), tak trzymaj :) aaa, przepraszam za ten blad gdzies wyzej, ze napisalam kumcia zamiast krupcia :) powoli przygotowuje sie do wypadu do PL, ostatni raz bylam na BN, wiec az ponad 7 miesiecy temu... milego dnia!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Lipiec 17, 2008 a ja chyba jestem w ciazy....................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Lipiec 17, 2008 a ja chyba jestem w ciazy....................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Lipiec 17, 2008 Krupcia -> z tym basenem fajna sprawa, chyba tez pomyśle tylko ja mam daleko na basen :( ja chyba zacznę stosować ta dietę zgodna z grupa krwi :))) dziś zjadłam śliweczki i lizaka :)) a teraz jem bułeczkę ( suchą) i popijam kefirkiem :)) mam jeszcze 2 pomidorki i 1 bułeczkę :))) po tym urlopie zrobiły mi się spore boczki i brzusio !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Treselle81 0 Napisano Lipiec 17, 2008 tyjacaEB -> no to super :))))))) GRATKI !!!!! pS. JA TEŻ CHE BYĆ ZNOWU W CIĄŻY ale boję sie efektów po ciąży hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Lipiec 17, 2008 jeszcze nie wiem nie jestem pewna ale okres mi sie cofnął po prostu bollą mnie jajniki a jego nie ma. bolały mnie piersi jak przed okresem a dziś już przestały. zrobiłam test ale wyszła jedna kreska czerwona a druga była blada bardzo blada i nie wiem czy to moze oznaczac ciąze czy nie zobaczymy za pare dni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Lipiec 17, 2008 tyjaca, gratulacje :), tylko nam nie ucieknij na \"Termin kwiecien\" czy cos takiego :D niedawno zjadlam sniadanie - omlet z 2,5 jaj z pomidorkiem i wybieram sie na rower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Lipiec 17, 2008 ha moze nie uciekne ale teraz bede sie chwalić ile przytyłam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Lipiec 17, 2008 tyjącaEB gratuluje kobietko!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa8 0 Napisano Lipiec 17, 2008 tyjącaEB gratuluje kobietko!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Lipiec 17, 2008 tyjąca gratuluję, ale zaglądaj do nas czasami, tak na pogaduchy chociaż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Lipiec 17, 2008 zobacze dopiero w przyszłym tygodniu ze to pewna informacja bo moze robie fałszywy alarm.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach