Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olesiaaaa16

ONa 16lat, On 24- czy taki zwiążek ma szanse przetrwać?jeśli tak to jak dług?

Polecane posty

Gość olesiaaaa16
PRZESTAńCIE, ON CHCE PO PROSTU ZnIA BYć A NIE PRZELECIEć jak tu wiekszośc twierdzi, wiem to i już!!! ale taki zwiazek jet o wiele trudniejszy niz zwiazek mniej więcej z rówieśnikiem, tym bardziej zeON juz konczy studiaa ona dopiero za 2 lata zacznie, i na pewno będzie studiowała w innym miesci, na pewno daleko od Niego i znowu rozłąka, ten zwiazek cały czas bedzie w rozłące, więc te obawy z tąd czy przetrwa. Pozatym chyba ciezko tak młodej dziewczynie tym bardziej z dala od chłopaka będzie powstrzymywac się od róznych rozrywek ze znajomymi, a wioadomo jak jest na studiach, nowi ludzie nowe zbnajomosci i co myslicie ze ona mu będzie wierna? o On jak zacznie prace bo zacznie niedługo- konczy medycyne, bedzie lekarzem to tak bedzie wiecznie na nia czekał, na spotkanie, bo na pewno razem szybko nie zamieszkają?

Gość taaaa

otóż to - Przed Wami jeszcze kupa czasu, naprawde kupa, a osoby w związku potrzebują tez bliskości fizycznej dużo częściej niż pare razy w roku :/ Jak Ty sobie wyobrażasz następne lata, czy wierzysz rzeczywiście w to, ze ten związek przetrwa? Fakt, faktem nie możemy tutaj od razu stwierdzać ze kolesiowi zależy na seksie, bo dlaczego miałby się męczyć z jakąś nastką na odległośc, ale moze być równiez i taka syyuacja, ze facet ten będzie miał \"żonke\" do czułośći, a na boku panny do sexu. ale ja w zasadzie widze, ze Ty masz jakieś obawy co do swojej osoby bo piszesz \"ozatym chyba ciezko tak młodej dziewczynie tym bardziej z dala od chłopaka będzie powstrzymywac się od róznych rozrywek ze znajomymi, a wioadomo jak jest na studiach, nowi ludzie nowe zbnajomosci i co myslicie ze ona mu będzie wierna? \" skąd te głupie pytania? skąd mamy widzieć czy Ty będziesz wierna czy nie?? Ale skoro juz teraz masz wątpiliwości (kolejne) to daruj sobie. KOchasz - będziesz wierna, nie kochasz, nie będziesz i koniec. I Nie bądź taka pewna, ze koles ten będzie czekał na Ciebie wiecznie. Naprawde nie widzę przyszłości w tym. Wybacz.

Gość olesiaaaa16
Bardzo dziękuję za szczere odpowiedzi i czekam na dalsze komentarze! Postaram się w miarę mozliwosci opisywać dalszy rozwój znajomości!

Gość ygh8yg

Gość ygh8yg
wczesniej czy póżniej i tak sie rozpadnie

Gość
Nie przejmuj się zołzami mala. Po prostu stare dupy są zawistne. ^^

Gość olesiaaaa16
może i nietóre są, pewnie zaraz po mnie pojadą1 ale zrozumcie, ze nie jest łatwo 16 latce!

Gość
Komu jest łatwo? Subiektywny odbiór problemu zawsze jest taki sam czy ma się 16cie, czy 40 lat, czy chodzi o chłopaka, czy o budowę domu. Jakąkolwiek decyzję podejmiesz i za czyimkolwiek podpuszczeniem i tak konsekwencje poniesiesz ty i tylko ty. Może rzeczywiście chodzi o seks, może Cie naprawde kocha (widzisz ja mam lat 27 i przez pewien czas bylem naprawde szczesliwy z jedna malolata, i nawet miałem szczere intencje). Decyzja należy do Ciebie ^^ W każdym razie powodzenia życzę.

Gość olesiaaaa16
a co się stało że mimo Twoich szczerych intencji nie jesteście razem?

Gość druda żona
to oczywiste, że on chce cię tylko przelecieć

Gość jasne że tak...
mój brat poznał swoją przyszłą żonę kiedy ona miała 17 a on 23. Fakt trochę mniejsza różnica wieku, ale jednak. Oświadczył się jej po roku. Po 7 latach związku się pobrali :)

Gość ja bylam w takim zwiazku 2 lat
a, niecale, tzn ja mialam 16 lat a on 23 he nawet go rozdziewiczylam:D a sama juz mialam na koncie pare numerkow, zostawilam go bez slowa bo byl pie....ym narkomanem i znudzily mi sie imprezy z nim, poza tym ciagle mi mowil o milosci czego nienawidzilam , nie kochalam go tylko bylam zauroczona jego niewinnoscia..... to bylo 6 lat temu , teraz mam 22 lata

Gość olesiaaaa16
On jest muzykiem, dużo koncertuje, boje sie ze podczas, któregos a moze i wielu koncertów bedzie mnie zdradzał, moze nie na początku ale potem?

Gość
olesiaaaa16 => odległość studzi uczucia niestety. Ona była z Ukrainy, koszta dojazdów, telefonów. W tej sytuacji trzeba mieć w cholerę determinacji, a czasem i to nie pomaga. Bo widzisz, ja już wiem czego chcę, do czego dążę etc. Ale czy mogę się wypowiadać za kogokolwiek innego? Ale człowiek próbuje, nawet jeśli zdrowy rozsądek mówi co innego. Zresztą zawsze byłem ryzykant :P W każdym razie to była jedna z dwóch kobiet (a trojga ludzi w ogóle), których obecność mnie ubogacała. Więc żal. Wiem, że niektórzy powiedzieliby, że prawdziwa miłość wszystko zwycięży, lecz to tylko pusty frazes. Miłość to warunek konieczny, choć nie wystarczający.

Gość olesiaaaa16
Apostoł- czy to zatem znaczy ,że Ona była ukrainką?

Gość olesiaaaa16
a możesz więcej i jaśniej? znasz ukraińskie klimaty?

Gość malenkaa
no i co mala, jak u ciebie, kocha cię czy już chce zebyś mu dała?

Gość dziwie sie temu chlopakowi
bo on powinien miec dziewczyne mniej wiecej w jego wieku lub taka co ma minimum 19-20 lat ty masz 16 i wiem ze w tym wieku masz inne podejscie do wielu spraw i inaczej patrzysz na zycie bardziej beztrosko taka roznica 8 lat to jest jeszcze w miare niekłopotliwa jak osoby sa starsze np. dziewczyna ma 24 a facet 32 lata wtedy juz ta roznica nie jest tak widoczna ani wiualnie ani mentalnie ( czyli w mysleniu, zachowaniu) poprostu zafascynował cie starszy chlopak i imponuje ci ze starszy a ciebie zwrocił uwagę a te 4 spotkania to troche mało mysle ze on cie bajeruje i byc moze chce tylko wykorzystac bo wie ze w tym wieku dziewczyny sa bardzo naiwne

Gość
dziwie sie temu chlopakowi => a ja mu się nie dziwię - babkom w wieku 24,2 5 lat zegar biologiczny zaczyna bić. Jakże żałośnie wtedy się zachowują. Zresztą skoro to nie pedofilia, nie ma co się wtrącać ani krytykować. Jak dziewczęciu po wpadce brzuszek urośnie przynajmniej istnieje większa szansa, że nie będzie próbował się wykręcić, jak uczyniłby to jej równolatek.

Gość dziwie sie temu chlopakowi
apostoł co ty gadasz !!! ze niby dziewczynie 24 letniej zegar biologiczny zaczyna bic ??? ze niby sie załosnie zachowuje czyli jak ???? kobieta 24 letnia to czesto konczy studia i szuka dobrej pracy i chce robic kariere tykanie zegara biologicznego to uderza na mozg najbardziej kobietom po 30 tce ( przedział wieku 30 -35 lat )

Gość
Nie podniecaj się tak bo ci cukier skoczy. :P Im dalej w latach tym gorzej. Szukanie chłopa na stałe na siłę. Ja z tego powodu ostatnio brode zgoliłem (a taki piękny warkocz faraoński był :o ). Za stare się za mnie brały ^^

Gość tez nie jestes taki mlody
i do tego pewno wygladasz na wiecej lat niz masz skoro piszesz ze starsze od ciebie kobiety sie do ciebie podwalaly zreszta to pewno przechwałki moze jedna laska cie zaczepiła i to pewno pijana w jakims barze i ci sie dobrze nie przyjrzała bo jakby była trzezwa to by do ciebie pewno nie zagadała....

Gość taka jakas see
wszystko sie skonczy jak on zacznie powaznie mysle o zyciu a tobie bedzie zabawa w glowie

Gość
Hła hła. Inszej odpowiedzi się po tobie nie spodziewałem :D Mam 26 lat. One miał coś koło 24. Za stare dla mnie. Nie zamierzam dorastać. :P

Gość
A sorki - już 27 :D

Gość tez nie jestes taki mlody
to zostan wiecznym chlopcem powodzenia pa

Gość olesiaaaa16
do dziwie sie temu chlopakowi, przeczytaj topic od początku, pisze czemu tylko 4 spotkania i to nie On Ją zafascynował tylko Ona jego, to On wysyłał jej kwiaty pocztą internetową na 16 urodziny i wtedy dopiero ona niby wszystko się zaczęło, bo wcześniej kiedy spotklali się n A JAKIEJś imprezie to ona go olała i kręciła z innymi, to On poza Nią świata nie widzi, jest o Nią bardzo zazdrosny, oststnio sie pokłócili bo ona z jakimś małolatem wrzuciła zdjęcia do neta!