Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olesiaaaa16

ONa 16lat, On 24- czy taki zwiążek ma szanse przetrwać?jeśli tak to jak dług?

Polecane posty

Gość olesiaaaa16
Apostoł, nie dosłownie. Myślę, że wiesz co miałam na myśli pisząc klimat. A mianowicie imprezy plenerowe-typu watry, ukraińskie zabawy-małanki, koncerty itp.

Gość
Olesia => Nie nie bawię się w takie rzeczy, pracy sporo, a urlop wolę inaczej wykorzystać. Choć przyznaję, że ukraiński folk i folk rock lubię. tez nie jestes taki mlody => ano nie. Ustabilizuję się (choć nie dorosnę :P ), jak znajdę kobietę, która jest mi w stanie coś zaoferować. Większość jak widać na twoim przypadku po trafi tylko fochować i wiercić dziurę w głowie :P

Gość olesiaaaa16
On ją kocha nadal jak szalony i póki co to świat poza Nią nie widzi. Kumacie to?????

Gość vcc
podnoszę, bo ciekawa jestem

Gość 6requiem9
Ona 17 ,on 27...dziesięć lat różnicy ... Razem są juz rok... Szczęsliwi. Pewnie narazie odczuwa się tą róznice wieku ,zwłaszcza jesli chodzi o to,ze liczą sie dla Was rózne wartości ...On chce z Toba zamieszkać,Twoim obowiązkiem jest ukonczenie szkoły ,itp... Jesli jednak oboje wiedzą ze warto,to dlaczego mialo by się nie udać?? Nie warto przejmować sie uszczypliwościa innych osób ;) Bo co ,jesli rowieśnicy albo pary w przyblizonym wieku ( 16-18 lat) zostają ze soba do końca zycia(znam multum takich przypadkow) i nikt sie tego nie czepia ?? Ze ona małolata,co wie o miłości... -Bo roznica miedzy nimi jest niewielka... Jednak omijając wszelkie stereotypy,nawet ta 16-17 latka ma prawo pokochac kogos starszego... Nawet powiem ,ze wyrozumiałośc tych starszych facetów do kazdej kwestii (sex,itp) jest wieksza. Bardziej zwracają uwagę na to,ze ona ma jeszcze czas na pewne rzeczy i deecyduje sie razem z nią poczekać. Oczywiscie nie wszystkich mozna wazyc jedną wagą. Pozdr.

Gość zakochana tez
Różni sa faceci, dobrzy, kochający tacy którzy naprawdę chcą kochac tylko nie zawsze jak juz Oni chca to ta druga połowa jest pewna ze tez chce, i tak zawsze cos musi popsuć, mnie sie wydaje ze nic z tego nie będzie, jeszcze troche i jej pezjdzie, poszuka sobie rówieśnika.

Gość pewnie ze nic
z tego nie będzie . rzuci go i już!

Gość olesiaaaa16
spotykają się, ale tak jakby On troche ochłonął. wiem ze On tez czsem mysli o innnej.

Gość morphinka
ten związek nie mam szans na przetrwanie...wiem z doświadczenia(u nas różnica była 5 lat= ogromna różnica charakterów,usposobienia, podejścia do seksu) on cię będzie podchodził, aż cię zerżnie..."uważaj na niego"

Gość Ja bylam
w takim zwiazku, bylismy razem 2,5 roku. Ja odeszlam. Teraz z biegiem lat widze jaka bylam durna, zakochana po uszy a on z gowniara (ze mna) robil co chcial. Ale ja wtedy myslalam ze boga za nogi zlapalam.

Gość olesiaaaa16
brak mi czsu by cokolwiek pisac, ale sytuacja rozwija sie dosyc ciekawie. napisze w wolnej chwili. Powiem tylko, ze z pewnościa niektórzy faceci to świnie!

Gość Czarnula18
Oj dzieci, dzieci gdzie wasi rodzice?16 letnia dziewczyna dopiero zaczyna emocjonalnie dorastać, rozwijać swój intelekt i wartości.Ten 24 latek to ma coś nie pokolei w głowie, czego on od tego dziecka oczekuje?Miłość to bardzo dojrzałe słowo, trzeba dużo przejść by powiedzieć kocham, poznać się.Szesnastoletnia dziewczynka to burza hormonów, bunt, szesnście lat to budowanie swojej wizji świata, poznawanie siebie.Dajcie dzieciom dorosnąć!

Gość Czarnula18
Judkall, a ile ty masz lat?

Gość tgvutds
niekażda 16 latka jest dziecinna i niekazdy 24 latek dorosłym facetem. nie wiem jak to się skończy.Wcześniej czy później pewnie Ona jego rzxuci a On i tak na pewno bzyknie inną, bo nie wytrzyma.

Gość Czarnula18
Różnica 8 lat to nie przepaść, ale sytuacjach gdy ona ma 20 a on np.28 to jest ok.16LAT TO JEST DZIECKO!

Gość myślałem
że mam małego a on duży. i gruby. jest jaki jest.

Gość Adrianooo
Ten zwiazek jest bez przyszłosći ... w wieku 16 lat ma się inne pojęcie o świecie, on już jest dorosłym facetem i tez patrzy na pewne sprawy pod innym kątem ... a uważaj bo facetom to niektóre rzeczy spontanicznie wychodzą a później konsekwencji nie ma komu ponosić ...

Gość ja też ożeniłem z moją starą
jak miałem 42 lata, a ona 35,żadnej różnicy wiekowej nie widać

Gość na pewnoooo
różnicę widać jak sie ma 16lat i 24, potem to inaczej sie patrzy na wiek, nawt gdyby ona miała 20 0n 28 to mozna rozmawiać i szansach na ten zwiazek a tak nie przetrwa!

Gość olesiaaaa16
jemu nie chodzi o to zeby jąprzelecieć, wiem to, on sie zakochał w niej to on zabiegał o nią, ale ta odległosc która ich dzieli i to że onniedługo rozpoczyna pracę jako lekarz w szpitalu nie wróży dobrze, Ona ma jeszcze 2 lata szkoły sredniej, nie wim jak to będzie!

Gość Adrianooo
Hahaha ... na początku młoda i niedoświadczona dziewczynko to każdy facet zabiega o względy płci przeciwnej .... bo w innym przypadku kobiety nie zwracały by uwagi na starania facetów ....

Gość a jakby moja powiedziala
ale taka 15 ltka to dziewica i szparka ciasna ale bym taka przelecial :D

Gość olesiaaaa16
nie wiem czy niedoswiadczona, moze jest dziewica ale tez nie stroni od bliskości z facetami i prowadzi bujne zycie towarzyskie a On tym bardziej, on oprócz tego ze jest lekarzem to i muzykiem, często koncertuje, myslę ze wcześniej czy później jakaś laska go zbałamuci, a On nie odmówi!

Gość elektryczna
to tym bardziej Cię rzuci ... w tym momencie za bardzo się światopoglądami możecie różnić ... powiem Ci że z własnego doświadczenia ... byłam z chłopakiem od 17 roku życia ... był starszy o 6 lat ... Kochałam go ponad wszystko ale on na przykład zawsze mi powtarzał gdy miałam 17 lat no że za dwa lata wexmiemy ślub ... dla niego jak najbardziej ok bo miałby 26 lat ... ale ja na przykładnie chciałam sobie wiązać rąk w wieku 19 lat ... więc tu jest pierwsza różnica poglądów

Gość olesiaaaa16
no i jeszcze jedno, on ma przyjaciółkę, przyjaznią się od 5 lat. nawet wtedy kiedy jest zakochany to o Niej nie zapomina.

Gość malenkaa
pewnie bzyka przyjaciółke dlatego seksu nie chce

Gość olesiaaaa16
Spotkali się , On był u niej, nie mógł się doczekac kiedy ja zobaczy, ona tez na niego czekała z utesknieniem, było miło, On nie moze wytrzymac z poządania!

Gość podnoszeee