Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olesiaaaa16

ONa 16lat, On 24- czy taki zwiążek ma szanse przetrwać?jeśli tak to jak dług?

Polecane posty

Gość olesiaaaa16

jak w temacie...

Dziwne pytanie... to wszystko zależy od tego jak się będziecie dogadywać, jak Wam się będzie spędzało ze sobą czas. Nikt Ci nie powie że tydzień, miesiąc lub 5 lat. Wszystko zależy od Waszej dojrzałości i od tego jak bardzo będziecie chcieli ze sobą być. Pozwodzenia!

Gość zaagubionaaa.....
oj dzieci dzieci

Gość dkdkkdk
Uważaj, żeby on nie miał prokuratora na karku za seks z nieletnią.

Gość to oczywiste
ze nie ma szans

Gość dkdkkdk
Zresztą należałoby mu się - to trąci pedofilią.

Gość łoj matko
daję Wam najwyżej jeszcze 3 miesiące :(

Gość zaagubionaaa.....
Klucznik- brawo za odwagę

Gość olesiaaaa16
On kończy w tym roku studia, ona jest w drugiej klasie liceum. obecnie mieszkają na dwóch różnych końcach Polski, po skończeniu studiów będą około 100km od siebie. On myśli o Niej poważnie, kocha ją Ona niby tez go kocha,ale odległość sprawia to ,że Ona czasem szuka kontaktu z innymi-rówieśnikami. Są ze sobą 3 miesiące ale widzieli się tylko 4 razy gdyż odległość nie pozwalała im na więcej.

Gość ciekawa jestem też

ta 4 razy powiadasz? a czy nie sądzisz, ze to zbyt mało, aby stwierdzić, że się kogoś kocha? Dziwi mnie w sumie też postawa tego faceta. NIe daje Wam szans, to bez sensu. Samo stwerdzenie \"ona NIBY tez go kocha\" już stawia poważne wątpliwości.. Oj zastanowcie się obydwoje czy aby nie tracice czas..

Gość sdfgu
4 razy?? i on kocha?? przecież on aż kipi na myśl o seksie z nią- to żadna miłość on tylko chce dopaść młodą dupeczkę

Gość olesiaaaa16
4 razy bo na więcej odległość im nie pozwoliła a znają się ponad rok i przez tamten czas widzieli się nie raz przypadkiem, ale to były krótkie spotkania i wtedy jeszcze nic nie znaczące. To On sie w niej zakochał, zabiegał o jej względy, On ja kocha naprawdę, nie zależy mu tylko na seksie, ale wiem ze mocno jej pragnie i bardzo by chciał sie z nią kochać, ale będzie czekał tak długo jak trzeba będzie! Napisałam,że Ona chyba tez go kocha, bo mając 16 lat ciężko stwierdzić czy to miłość i czym w ogóle jest miłość? a po drugie to jak to napisała kasia mis1 to Ona ma "czasem ma przebłyski dziecinności", gdyż kiedy się nie widują spotyka się i bawi na różnych imprezach ze swoimi szkolnymi rówieśnikami i twierdzi, ze to nic złego!

Gość jeszcze 3 miesiące najwięcej

Gość EzJa
DObreeeeee :D:D:D Kochaaaaaa hahaha no zaraz padne :D moim skromnym zdaniem wszytsko ma szanse ... ale nie czarujmu tutaj;-) Tacy kolesie lubią mlode dupcie.. ONA myśli o miłości i przytulaniu a on oooo SEXIE tylko :D:D:D I nie wierz kochana w jego słówka ... Ja byłam w takiej dosć podobnej sytuacji... Mialam 15 lat a on 20;-) ON zanim ze sobą jeszcze chodziliśmy tooo pisał mi ze kocha itp...tez byłam zakochana...no cóż...15 letnia małolata...Aż w końcu jak zaczelismy ze sobą chodzić przekonalam sie o co mu chodzi...i nie chcialam z NIM "być" ...no i the end ksieżniczko;-) Się skończyło....

Gość głupie pytanie i wcale
nie dlatego, ze duza roznica wieku, chociaz po czescie rowniez, ale dlatego ze skoro pytasz jak dlugo taki zwiazek moze przetrwac zakladasz jego koniec, daj sobie od razu spokoj z takim podejsciem

Gość
A ja życzę powodzenia szczerze. Spotkałem 16tki dojrzalsze niż wiele bab 25+ na kafeterii.

Gość oczywiscie ze sa 16latki
dojrzalsze od tych 25, letnich, to normalne, ze wiek czesto nie ma znaczenia w takich sprawach osobiscie znam zwiazek w ktorym dziewczyna miala 15 lat a On 22, tyle ze to ona wlasnie byla dojrzala bo nie zadawala glupich pytan, takich jak tu... po prostu weszla w ten zwiazek, i dlaej jest szczesliwa, juz ponad 5 lat..a autorka zaklada jego koniec, gratuluje wchodzic w cos ze swiadomoscia, ze sie skonczy, o takich rzeczach sie nie mysli

Gość czasem tak jest
mam 23 lata, przyjaznie sie z dziewczyna ktora ma 17, oczywiscie, ze mam rowniez kumpele w moim wieku, ale np niektore z nich, bez obrazy zatrzymaly sie gdzies na wieku gimnazjum, neistety roznie to bywa, wiek naprawde o niczym nie swiadczy, mam tak samo kumpla ktory ma lat 35.. wiec wiek nie ma znaczenia

Gość gaadanieee
ja mam 19 moj facet bedzie mial 26 niedlugo a jestesmy juz ponad 5 miechow...znamy sie jeszcze o tyle samo dluzej... swietnie dogadaujemy i jestesmy swietnie zgrani pod wzgledem charakterow... wiec czemu nie...

Gość chetnie bym
podupczył tak 19 stke :classic_cool:

Gość gaadanieee
chetnie bym -> to masz marzenie moj drogi haha :P

Gość chetnie bym
Naiwna jesteś. Pogadamy za 5 lat :classic_cool:

Gość gaadanieee
moze i ja jestem naiwna ale ty zalosny :D haha jak to mowia nie dla psa kielbasa :D

Gość no co wy
w moim przypadku byla taka samasytuacja ja 16 on 24 i co? jestesmy razem juz 5 lat ja mam 21 on 29- jest cudownie, milosc nie patrzy na wiek ;)