Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinezzzzzzka

Moja 13-letnia siostra jest w ciązy

Polecane posty

Gość Amancie
Odejdz stąd, to nie jest topik dla ciebie, to są poważne i życiowe tematy, zajmij się swoimi głupimi randkami.

Gość m.n.m
Śmieszne to jest mowisz ze twoja rodzina nie jest patologia?? a to ze twoi rodzic pija pinezzzzka i maja czesciowo ograniczone prawa do dzieci to uwazasz ze to nie jest patologia?? a twoja mama wspera córke krzyczac ze musi k***wy pilnowac?? ludzie z Prudnika tez tu zagladaja!!

Gość m.n.m
Ja jestem z Prudnika i powinniscie wspierac dziewczyne a nie jeszcze na nia najezdzac. Fakt faktem zrobila duzy bład ale teraz wie jak wyglada zycie bedzie je coraz badziej poznawac.Dziecko wychowacie i wierze w to ze nie oddacie.Tylko prosze miejcie dla niej szacunek bo jest tez tylko czlowiekiem. Teraz napewno wszystko do niej dotarlo co sie stalo... Sory za te słowa nie powinnam ale ludzie ucza sie na bledach jeszcze raz sory trzymajcie sie i wspierajcie ja jak najlepiej.

Gość slowik
Znam Prudnik, bo pochodzę z Opola.

Gość m.n.m
Teraz szczerze glupio mi sie zrobilo nie powinnam tak pisac ale tak to jest jak czlowiek nie potrafi zapanowac czasem nad soba ludzie sa tym sszokowani. Znam takie zycie równiez... Ale pamietaj Ona ma tylko was mimo wszystko. I zawsze bedzie w waszej rodzinie.Jeszcze raz sory pinezzzka wiem ze nie wybaczysz

Gość m.n.m
Slowik zle zrobilam prawda?? Teraz zaluje ale czasu nie cofne i wiadomosci. No a Prudnik jest blisko Opola

Gość m.n.m
Eno to z mailem to nie ja!!!!!!!!!!!! Tylko kto zna mojego maila????dopiero teraz zauwazylam. Ta pierwsza wypowiedz to nie ja!!

Gość slowik
M. n.M. nie zrobiłaś nic złego, w życiu różnie bywa. Najważniejsze jest to ,że rozumiesz ludzi. Wszyscy uczymy się przez całe życie.

Gość m.n.m
hihihi nie wazne kto... haha...

Gość m.n.m
No popatrz ktos sie za mnie podszywa... Moze masz ochote pogadac na priv?? tylko jak podac ci moje namiary??

Gość m.n.m
To raczej nie zbierznośc wieku czyz by byly dwie takie same sytuacje??

Gość m.n.m
Ja znam osobiscie tego chlopaka i wiem jak wyglada sprawa... a nie mowi o tym bo po co to ma wyjsc dalej?? choc powiem ci ze ludzie wiedza bardzo dobrze ale to juz ich sprawy

Gość łałałiła
do matka 16 letniej ciezarnej - w zyciu nie chcialbym miec tak pustej matki jak ty...

Gość m.n.m
Te wypowiedzi z mailem to nie ja pisalam. Najgorsze to ze ktos sie podszywa podajac maila mojego ale uwiez mi w Prudniku ludzie tacy sa. Poznalam doskonale na wlasnej skórze... Ale nie bede o tym mowc. Chlopak mogl sie dobrze zastanowic ale wina jest po obu stronach mimo wszystko. Ale czasu nikt nie cofnie mam nadzieje ze dzieciatko urodzi sie zdrowe i bedzie wszystko dobrze. To jest najwazniejsze zdrowie... A maila musze zmienic bo widzisz co ludzie robia... domyslam sie kto to...

Gość Przykra sprawa

Gość Powiedz kto to jest

Gość m.n.m
Po co mowic?? ja dobrze juz wiem chyba juz ta osoba sobie poszla ale widzisz teraz bedzie na mnie ze to ja eh:(((

Gość marzeniesenne112
oddajcie komus dziecko a tatusiowi napi*rdolcie

Gość cudowny facet
żadna aborcja ani żaden dom dziecka - bo to będzie decyzja która Was pogrąży na resztę życia. musi urodzić i tyle. ułoży się. miliony takich 13- letnich mam chodzi po Ziemi!!!

Gość m.n.m
Po co maja oddawac??Mysle ze sobie dadza rade. Nie takie sa przypadki i daja sobie rade

Gość slowik
Miałam koleżankę, która w wieku 15 lat urodziła dziecko. Dzisiaj już ma 17 lat.

Gość m.n.m
Ja tez mam kolezanke ktora urodzila w wieku 16 lat rocznikowo a teraz ma 20 i kochana corke

Gość slowik
Ona była z rodziny alkocholików. Chodziłam z nią do podstawówki, widziałam, że ma problemy w domu, była zaniedbana, głodna, dzieci mówiły na nią śmierdziel.

Gość m.n.m
Nie mozna tak oceniac ludzi to nie jej wina ze rodzice sie nie interesowali i tak robili.To ocenianie ludzi doprowadza czesto do samobójstwa

Gość m.n.m
zmykam pinezzzzka te dwie wypowiedzi to nie ja, trzymaj sie cieplo i dzidzia niech rosnie zdrowa i mamusia tez. pozdrawiam

Gość slowik
Przepraszam nie chciałam urazić, ja jej nie oceniałam, nigdy nie dokuczałam, to dzieci brzydko mówiły, ja im zwracałam im uwagę,że wolno tak mówić do kogoś, oczywiście,że to nie była jej wina, pamiętam jej mamę, jak często pojawiała się w szkole i kłóciła się z nauczycielami, szkoda mi było koleżanki, ona ma jeszcze 2 młodsze siostry.

Gość slowik
Poprawiam nie wolno tak mówić[ zapomniałam wstawić słowo nie]

Gość m.n.m
niestety takie sa podle czasy :((( ja to znam i nie mowie ze to ty oceniasz ale ludzie czesto to robia niestety wogole sie nie zastanawiajac co robia.

Gość slowik
Masz rację, to bardzo smutne.