Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozo

Czekać bo może przyjdzie uczucie czy zostawić już teraz?

Polecane posty

Gość zozo
A Ty ile masz lat? Był kilka miesięcy za granicą ale jak jest w Polsce to często w miare

witam dziewczyny :) Tak czytam i czytam i dochodzę do wniosku, ze mam taki sam problem jak Wy 😭 Nie ma w moim związku tej iskry a jednak zastanawiam się czy zaczekać i zobaczyć, czy miłość sie pojawi

Gość werda
macie szczęście, że z Wami jeszcze jest. Mój po 9 spotkaniach stracił chęć, oskarżył o chłód i odszedł. Między Wami są np.pocałunki?

Gość zozo
No są...Werda to może jednak mu tak nie zależało, bo to chyba nie aż tak długo 9 spotkań

Jeśli o mnie chodzi to może taka oziębła nie jestem. Ale wątpliwości coraz częściej się pojawiają :O bo jednak ten brak iskry o czymś chyba świadczy 😭

Gość werda
pewnie jemu nie, ale mi tak :( i tego mu nie okazałam, a nawet słownie raniłam

Bylam kiedys z chlopakiem do którego Czulam jedynie cień sympatii... I to tylko na poczatku. Ten związek pozostawił po sobie ogromną niechęć i obrzydzenie do samej siebie. Jesli nie ma uczuć lepiej nie ranić tej drugiej osoby i siebie

Gość werda
facet lubi się przytulić, nie mówię od razu o sexie ale jeśli nie dawałam mu bliskości, miał prawo i chęć ode mnie odejść

Gość zozo
Ja moge sie przytulić, ale inicjatywa raczej nigdy nie wychodzi ode mnie...life is brutal

Gość werda
a ja wręcz uciekałam przed bliskością, dlatego nie rozumiem dlaczego tak mnie Jego strata boli. Om mi wszystko uświadomił :(

Gość werda
miłość to porozumienie dusz a ja tak dobrze się przy nim czułam :( on raczej też, ale facet to facet :( w tej chwili to nawet b.chciałabym się przytulić do niego, ale wszystko stracone

Gość WERDA
TRUDNO MNIE zrozumieć, BO samą SIEBIE NIE ROZUMIEM. wiem TYLKO, żE dużo straciłam. miłość Z MOJEJ STRONY niemożliwe, żE JEST BO ZA krótko SIę znaliśmy, ALE I TAK cierpię :(

Gość glupia
zozo pytalas ile mam lat...wiec odpowiadam,28...wlasnie przez swoj wiek tez boje sie ze nikogo juz nie znajde dla siebie:( Jestes mlodziutka wiec masz duzo czasu na to by wybrac odpowiedniego...

Gość erksa

Gość fdsfgghhh
spotykaj sie z nim ale traktuj go jak kolege bardziej a nie jak chlopaka, tzn. np. nie sypiaj z nim itp. po co od razu zrywac? traktuj go jakby byl przyjacielem

Gość areksanser macedońsky
z tym, że jeśli nie będziesz mu okazywała żadnego ciepła jak werda to musisz się liczyć z tym, że odejdzie.

Gość zozo
Tylko jak go traktować jak kolege kiedy on chce czegoś wiecej.Jak mu powiem, że narazie może liczyć na moją przyjaźń to pewnie mnie oleje..Dzieki za rady

Gość werda
pewnie tak. Moim zdaniem, to nie on jest Ci pisany

Gość zozo
Ten Twój to może też nie ten.Teraz Ci sie może wydawać, że tak ale to minie z czasem

Gość werda
mam nadzieję :)

Gość carolinaa
heja wszystkim:) ja jestem w bardzo podobnej sytuacji:(spotykamy sie juz 4 miesiace a ja wciaz nie wiem czy go kocham chociaz dobrze mi z nim moge z nim o wszystkim pogadac itp.a on po 2 miesiacach powiedzial mi ze mnie kocha i bardzo mu na mnie zalezy.mi tez na nim zalezy ale nie potrafie mu tego powiedziec ani zabardzo okazac:ochociaz chcialabym ale jakos nie moge:(i wciaz nie jestem pewna co tak naprawde do niego czuje

Gość carolinaa
ciagle czekam az mi cos napisze.tesknie za nim jak sie dlugo nie wiedzimy ale nie potrafie tego okazac.kurwa ja przez to chyba do konca zycia stara panna zostane bo nikt ze mna nie wytrzyma jak bede taka zimna. a mam do was pytanie:wspolzyjecie z nimi?jak tak to po jakim czasie to zrobilyscie i czy wam to nie przeszkadzalo w lozku ze nic do nich nie czulyscie zabardzo bo ja juz 4 msc-e jestem z nim ale ciagle kaze mu czekac:o

Gość nononono
Ile masz lat Carolina?

Gość werda
a ja wtedy nic nie czułam, samo oszukiwałam się, że to kolega i nie pozwalałam mu się nawet pocałować :( i teraz mam za swoje Naprawdę nie grałam z Nim nic :(

Gość carolinaa
20 a ty?

Gość zozo
Ja wiem, że gdybym była przekonana o swoich uczuciach to bym nie była zimna-oczywiście nie rzucam sie może na szyje co 5 minut, ale uczucia bym okazała.Ale ja tego nie czuje, i dlatego nie moge z siebie wydusić jakiś chęci do bycia słodką i miłą,nie pierwszy już raz.

Gość zozo
Spotkałam się z nim, myślałam ze bede wiedzieć co zrobić ale nie wiem, niestety raczej nie widze tego za kolorowo.

Gość glupia
zozo spotkalas sie i co? rozmawialiscie cos jak wygladalo to spotkanie?

serce nie sługa a czasami zdrowa intuicja podpowiada, że z kolesiem coś nie tak!

voalka to wielce dobrodusznie tak zwodzić biednego jegomościa- diablica z ciebie:D