Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

tu się licytujemy, kto ma gorzej

Polecane posty

A ja trafilam w totolotka i mialam odebrac 10 000zl ale zgubilam kupon !! i co? jest ktos lepszy ode mnie ?

Gość hfdgjhhhhhhhhhhhhhhfd
mam takie wrażenie :( jest mi smutno,wszystko mnie dziś denerwuje i szukałam wsparcia chociażby na kafeterii bo wiem że na tym świecie istnieją jeszcze dobrzy ludzie

Zwyciezca otrzyma tytuł Przegrańca Własnej Rzyci, nagrodą rzeczowa bedzie mozliwosc zaczernienia owego nicka :classic_cool:

Muszę przyznac, że na mnie ta stopka tez zrobila wrazenie ;)

jestem nudny, niski, brzydki, głupi, nieśmiały, małomówny, nie mam przyjaciół, mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny, mam nudne życie pełne kiepskich doświadczeń, boję się gadać z ludźmi nawet przez net (na żywo), pewnie nie znajdę pracy, nic ciekawego nie przeżyłem, nikt mnie nie lubi, przegrywam życie na kafe, nie mam zainteresowań, nie mam gustu..... może być :classic_cool: :O

jest pozno, znowu nie chce mi sie spac ... nie mam szans na wygrana nawet w tak podlym konkursie.. :o :p

Serio ? To nie jest zbyt przyjemne, no ale jak chcesz, to strzelam: ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ cztery razy żeby nie było fuszerki;)