Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avicularia

Eureka, wygrałam z trądziekiem i nie tylko !!!

Polecane posty

Gość Avicularia

Witajcie kochani, na początku będzie trochę przynudzania i historii o mnie. Wszystko zaczęło sie w liceum, czyli jakieś 10 lat temu; męczył mnie trądzik, częste przeziębienia i bolesne menstruacje...Chodziłam po różnych lekarzach, dostawałam taką farmakologię, że było jeszcze gorzej, nie wspomnę o zabiegach kosmetycznych, które mi jeszcze bardziej pogorszyły cerę...Wszystko to sprawiło, że coraz bardziej zaczęłam sie interesować medycyną naturalną i przeróżnymi dietami, które mogłyby mi pomóc. I tak ze studiów biologicznych poszłam jeszcze na farmację, bo chciałam wiedzieć jeszcze więcej...ale przez sentyment do fitoterapii postanowiłam zostać terapeutą naturalnym. Wyleczyłam sie z wszystkich moich problemów łącznie z trądzikową cerą poprzez kompleksową detoksykacje organizmu, zaczynając od oczyszczenia jelit, potem wątroby i woreczka żółciowego, skończywszy na krwi i limfie. I nie brałam żadnej chemii na twarz bo jest nieskuteczna i powoduje nawrót trądziku zaraz po odstawieniu leku, żenada. Do tego stosowałam na początku ziołowe antybiotyki oraz probiotyki przywracające naturalną florę jelitową oraz bardzo ścisła dietę eliminacyjną! Taka kuracja trwa ok kilka miesięcy, w zależności od zatoksycznienia organizmu...teraz ją wypróbowuje na moich znajomych z bardzo dobrym skutkiem. Oczywiście ostrzegam ze na początku kuracji występuje tzw pierwotne pogorszenie, co ma związek z wyrzucaniem ogromnej ilości toksyn przez organizm, więc może was nieźle wypryszczyć...ale to ma tak właśnie być, wtedy widać, że kuracja jest skuteczna! Jak chcecie się dowiedzieć szczegółów, to dzwońce, porada jest bezpłatna - 791 333 883, do usłyszenia ;-)

Gość gronostajka
A nie mozesz napisac tutaj? Bylboy szybciej, latwiej i taniej.

Gość nami____
Proszę podaj Swój adres mailowy (wyślij pustą wiadomość ma moją skrzynkę) mam wiele pytań