Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa___

napaliłam go na seks ale do niczego nie doszło! czy on sie jeszcze odezwie???

Polecane posty

Gość jaaa___

Witam! mam nadzieje ze ktos mi odpowie a szczegolnie tyczy sie to facetow.. jestem ciekawa jak to jest gdy kobieta wzbudzi w kolesiu niesamowity pociag seksulany i on ma ochote na miejscu schrupac ja w całosci.. bynajmniej ja to przezylam niedawno.. przytulal mnie do siebie.. głaskał i pytał czy jestem gotowa bo on juz tak.. ale nie chciałam.. nie czyułam nic do niego.. zero uczuc.. dodam ze przyjaznilismy sie kilka lat.. on mnie olal dla innej laski.. to ja sie zakochalam.. on to wyczul i z cholernym dystansem mnie traktowal.. teraz udalo mi sie w koncu z nim znow spotkac ale poczulam ze nic nie czuje... on caly wieczor podkreslal ze jestem tylko kolezanka, ze nie chce sie zakochac, ze pomysli o malzenstwie gdy bedzie mial 35 lat.. teraz mamy oboje 21, nie wiem czy mowil tak aby mi nie robic nadzieji, czy on nie chce aby teraz to on sie zakochal we mnie.. mowil ze to on zniszczyl nasza znajiomosc a wszystko zmierzalo w dobrym kierunku.. ja go strasznie napalilam na ten seks ale i tak nawet nie dopuscilam do pocalunku.. czy on w jakims stopniu uszanuje to ze sie nie kochalismy a podchodzilismy kilka razy do tego.. i czy da mu to do myslenia.. czy facei tak latwo zapominaja.. czy on zatęskni..? ja bylam troche chlodna.. nie przytulalam sie do niego.. to on mnie przytulal.. najbardziej jestem ciekawa czy sie odezwie do mnie ???

Gość pewnie sie nie odezwie
pomijając fakt że liczył na seks a tu dupa.. To w końcu facet też człowiek, nikt nie lubi czuć sie odrzucony. A tak w ogóle to o co Ci chodzi? Nic do niego nie czujesz, a jednak chcesz żeby tęsknił . Chodzi o zemste czy jak?

Gość dostał kopa
więc "męska duma i honor" już mu nie pozwolą spotkac sie z tobą. :D

Gość jaaa___
chodzilo mi to o to wlasnie... olal mnie dla laski i sam stwierdzil ze nie bylo dla kogo jak sie okazalo.. ja wzbudzilam w nim staszna ochote na seks.. zmienilam sie i to dla niego.. 30kg w pol roku schudlam i teraz nie narzekam na brak facetow.. zobaczyl jaka jestem teraz.. usmiechnieta i korzystam z zycia na calego.. gdy on mnie do siebie przytulal nic nie czulam.. to on zobaczyl co teraz stracil.. ladna madra kobiete ktora nie jest latwa i mimo tego ze go kochala.. nie przespala sie z nim.. mam nadzieje ze tak teraz sie czuje.. ze doceni co stracił...

jaaa czyli o rewanż i zemste ci chodziło - po co ten post w ogóle ?? Upewwnić się czy facet cierpi ?? Jak ma rozum to nie boś płytka jest skoro tak chcesz ranić drugą osobę

Gość jaaa___
nie chodzi mi o zemste... pytal mnie czy nadal czuje zal do niego.. powiedzialam ze juz nie tak jak w tedy... nie przespałam sie z nim bo nie chcialam.. jeszcze z nikim nie spałam!! bałam sie mimo tego ze chciałam aby to on był moim pierwszym.. to dziwna sytuacja.. mysle ze gdybysmy byli razem gdyby nie dziewczyna ktora sztantazuje go ze sobie cos zrobi jezeli ja zostawi.. bardzo mi ciężko.. ja nie chce sie do niego odzywac.. chce tlko wiedziec jak wy faceci.. jak to z wami jest.. jakie wrażenie na was moze wywrzeć takie zdarzenie ...

Gość jaaa___
i to on mnie tak zranił.. ze postanowiłam całkowicie zmienic swoje zycie.. schudłam 30 kg.. zmieniłam sie.. jestem atrakcyjna i moglabym miec kazdego.. jednak po tylu miesiacach rozłaki spotkałam sie z nim.. chyba aby sprawdzic czy to ja cos do niego czuje.... nie chce nikogo ranic... nawet GO mimo tego ze potraktował mnie jak smiecia nic nie wartego...

Gość jejeje11
jaaa, pozwol, ze zmienie na chwilke temat. Jaka diete stosowalas?

Gość jaaa___
1200 kcal.. + suplementy, zero alkoholu i słodyczy..

Gość jaaa___
ja to wiem :) buhehehe