Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredzia987

Pamiętnik fredzi987

Polecane posty

Gość fredzia987

Gość fredzia987
Witam wszystkich na forum. postanowiłam założyć Pamiętnik, będzie mi miło jak dołączycie się do mnie i będziecie się dzielić swoimi wzlotami i upadkami. Serdecznie zapraszam

Gość fredzia987
Witam wszystkich. Mam 29lat, męża i dwójkę wspaniałych dzieci a dokładniej dwie dziewczynki, wspaniały dom, kotka i psa. Wydawałoby się , że sielanka. Ale życie mnie czasem dobija. Mąż całymi dniami pracuje- jednym słowem dom to hotel a ja z dziewczynami jak palec. Nie powiem ,nie mam źle ale jeżeli na pierwszym miejscu słyszę cały czas praca ,praca i praca to czasami wszystkiego mi się odechciewa. Dziewczyny mam w przedziale 5 i 8 lat- w zasadzie małe szkraby które także potrzebują tatusia a u nas jest tak: -cicho bo tatuś robi projekt na kompie, cicho bo tatuś dzwoni, cicho bo tatuś jest zmęczony. Nie mogę powiedzieć , że jest tak cały czas wyjżdżamy często na wakacje, na dłuższe weekendy ale dziś jakiś dołek mnie opętał i postanowiłam się wygadać-chyba ta pogoda człowieka dobija.

Gość fredzia987
Jadę zaraz po Kaję do przedszkola a poźniej obiadzio. Ja osobiście jestem na diecie-przez zimkę przytyłam 4 kiloski i teraz próbuję je zrzucić. Jem same jabłka i zasuwam na rowerze treningowym . Mam nadzieję , że coś zrzucę bo za miesiąc jedziemy nad morze-trzeba jakoś wyglądać. No nic narazie uciekam-relacje z późniejszego dnia napiszę wieczorkiem.

Gość hfhgh
ten facet chyba oszalał, że się z Tobą zwiazal

Gość timtirimti
Pisz fredziu, nie zrażaj się złośliwymi postami.