Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Najgorsze jakie jadłem to z dżemem z pomarańczy bardzo kwaśne, niedobre ale nie chciałem żeby się zmarnowało bo nie lubię marnotrawstwa.😁Nie ma to jak ser biały i jeszcze potas z tymi bananami zobaczę.

Jak mi trochę chociaż nie smakuję to nie zjem. Musi być dobre bo inaczej po co jeść 😄

A najgorzy to był żurek w szkole podstawowej fuj taki z kożuchami.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

A najgorzy to był żurek w szkole podstawowej fuj taki z kożuchami.

Kanapki z margaryną i pasztetem w przedszkolu nad którymi muszki latały i tania herbata prawie zimna to powinno być karalne wyrokami. 😁

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Jak mi trochę chociaż nie smakuję to nie zjem. Musi być dobre bo inaczej po co jeść 😄

Kupiłem niedawno loda Nutella i nawet ja tego nie dałem rady do końca zjeść, bo sam cukier aż mdli więc nie tylko Ty jesteś wybredną. 😁

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Ja często wale sie młotkiem do mięsa 😄

Zacznij robić mielone , bo młotek jest naprawdę groźny. 😁

• Haha 1

6 minut temu, Get Оut napisał:

Kanapki z margaryną i pasztetem w przedszkolu nad którymi muszki latały i tania herbata prawie zimna to powinno być karalne wyrokami. 😁

Biedne te dzieciaczki małe bo zmuszają je by jadły takie atrakcje 🙂 a potem dziwne że rośnie niejadek.

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Zacznij robić mielone , bo młotek jest naprawdę groźny. 😁

Mam mielić maszynką 🤔 żeby to się źle dla mnie nie skończyło 😄

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Mam mielić maszynką 🤔 żeby to się źle dla mnie nie skończyło 😄

Absolutnie nie , bo w sklepie możesz powiedzieć żeby Ci zmielili akurat ten kawałek mięsa.😁

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Biedne te dzieciaczki małe bo zmuszają je by jadły takie atrakcje 🙂 a potem dziwne że rośnie niejadek.

Dobrze że zupą mleczną się najadłem , bo miałem mordercze myśli .😁

4 minuty temu, Get Оut napisał:

Dobrze że zupą mleczną się najadłem , bo miałem mordercze myśli .😁

Dobrze że nie chodziłam do przeczkola 😄 

16 minut temu, Get Оut napisał:

Kupiłem niedawno loda Nutella i nawet ja tego nie dałem rady do końca zjeść, bo sam cukier aż mdli więc nie tylko Ty jesteś wybredną. 😁

Te wszystkie lody są za słodkie i najlepsze galkowe 🙂

5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

Koral - Grand - czekoladowe w mlecznej czekoladzie 🤩

Jak zwykle ty wolisz inne niz ja i bardzo dobrze bo obgryziesz z zewnątrz a w środku 😄

• Like 1

23 godziny temu, Onaaaa napisał:

No właśnie i można lubić kogo sie chce i ilu się chcę a im więcej fajnych osób w około tym lepiej. 

Niby Seven pisała że jak da sie lajka i odwróci na kogoś widok i sie do niej coś napisze to sie ją kocha..  więc stwierdzam że kocham tak z 7 osób a może z 9 🤔😄

Byla dziś Seven 🤔 pisała czy wyszedł jej ten dżem 🤔

Nie niby tylko tak pisała. Zaczerpnęłam tę wiedzę z filmu o obsesji. Z nutą żartu ale szczerze ci powiem, że zwykle zwracamy uwagę na to w jaki sposób osoba się do nas zwraca. I albo ją czujemy i fajnie jest, albo cześć. Wyszło kilka słoików, 7 małych po koncentracie pomidorowym plus minus. Naszykowałam 8 ale zrobiłam 7. Jeden zjadłam a raczej wypiłam z mlekiem kokosowym. Polecam. 

18 godzin temu, Onaaaa napisał:

Te wszystkie lody są za słodkie i najlepsze galkowe 🙂

Kolejne "Grycan" czekoladowe nie da się tego zjeść, bo sam cukier i na półkę między bajki że jak coś droższe to lepsze. Nie ma to jak kanapki zielona budka , albo Śnieżka. A gdzie ja gałkowe kupię musiał bym do miasta tam polatać. 😁

18 godzin temu, Onaaaa napisał:

Dobrze że nie chodziłam do przeczkola 😄 

Bardzo dobrze , bo przemoc, słabe jedzenie , zero praw i fabryka stresu. 😁

8 godzin temu, sv7 napisał:

Nie niby tylko tak pisała. Zaczerpnęłam tę wiedzę z filmu o obsesji. Z nutą żartu ale szczerze ci powiem, że zwykle zwracamy uwagę na to w jaki sposób osoba się do nas zwraca. I albo ją czujemy i fajnie jest, albo cześć. Wyszło kilka słoików, 7 małych po koncentracie pomidorowym plus minus. Naszykowałam 8 ale zrobiłam 7. Jeden zjadłam a raczej wypiłam z mlekiem kokosowym. Polecam. 

Bo to jest wyczuwanie w sensie JAK ktoś mówi, a nie CO mówi. Zwykłe "ok" inaczej brzmi od kogoś kto nam dobrze życzy niż od kogoś kto ma brudne intencje.😊

8 godzin temu, sv7 napisał:

Zrób gofry albo naleśniki i trochę cynamonu do tego.

Jak ktoś jest miły i nie awanturuje się o byle głupoty to już duzy plus.

11 minut temu, Get Оut napisał:

Bardzo dobrze , bo przemoc, słabe jedzenie , zero praw i fabryka stresu. 😁

Do zerówki sobie poszłam na lajcie i zero stresu 😄

14 minut temu, Get Оut napisał:

Kolejne "Grycan" czekoladowe nie da się tego zjeść, bo sam cukier i na półkę między bajki że jak coś droższe to lepsze. Nie ma to jak kanapki zielona budka , albo Śnieżka. A gdzie ja gałkowe kupię musiał bym do miasta tam polatać. 😁

No to kanapki w takim razie najlepsze dla ciebie. Jeszcze są dobre w kubku albo na patyku tylko muszą być be czekolady ani sosu żadnego. Sam lód najlepszy. Sa też zielona budka w takich większych kubkach 🙂

13 minut temu, Get Оut napisał:

Bo to jest wyczuwanie w sensie JAK ktoś mówi, a nie CO mówi. Zwykłe "ok" inaczej brzmi od kogoś kto nam dobrze życzy niż od kogoś kto ma brudne intencje.😊

Tak bo często to co mówi nic nie znaczy bo ściemnia.

Dnia 10.05.2026 o 18:17, Get Оut napisał:

Oj tam może ze dwa trzy razy była i nawet jak mnie kopnie w duрe , to znowu będziesz skakał do kolejnego , bo koło ładnej zawsze się kręcą jacyś gogusie. 😁

Spokojna twoja rozczochrana Widmo, mogę pisać co chce od tego jest forum, a od spotkań real także jak mawiają róbta co chceta 😁:classic_cool:

20 minut temu, Onaaaa napisał:

Tak bo często to co mówi nic nie znaczy bo ściemnia.

Lepiej w gestach wyrazić co się czuje jak się kogoś lubi, bo gadać to można i słowa nic nie kosztują.😊

21 godzin temu, Onaaaa napisał:

Pojechałam i jeszcze nie raz pojadę 🙂

A po co mi inni ludzie? A po co mi koledzy? Mam udawać że innych nie widzę i się nie odzywać? może najlepiej zamknąć mnie w klatce? 

No i super szerokiej drogi i powodzenia 🙂

Nie o to mi chodziło. Każdy może mieć znajomych ile chce, bo bycie z kimś nie oznacza zamknięcia na kłódkę przed światem :classic_cool:

23 minuty temu, Onaaaa napisał:

No to kanapki w takim razie najlepsze dla ciebie. Jeszcze są dobre w kubku albo na patyku tylko muszą być be czekolady ani sosu żadnego. Sam lód najlepszy. Sa też zielona budka w takich większych kubkach 🙂

Kubki te małe też i nawet woda albo napoje w tych pół litrowych butlach są lepsze niż w półtora litrowych. Cola albo Pepsi w małych szklanych butelkach jest świetna, a w tych dwa litry nie da się tego pić. 😁

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Nie o to mi chodziło. Każdy może mieć znajomych ile chce, bo bycie z kimś nie oznacza zamknięcia na kłódkę przed światem :classic_cool:

No widzisz i teraz zaczynasz normalnie gadać zamiast umoralniać i tatuśkować. Tylko szkoda że jak się uchlasz i będziesz szczery po alko , to będziesz znowu obrażał. 😁

2 minuty temu, Get Оut napisał:

No widzisz i teraz zaczynasz normalnie gadać zamiast umoralniać i tatuśkować. Tylko szkoda że jak się uchlasz i będziesz szczery po alko , to będziesz znowu obrażał. 😁

Spoko, pamietaj, że Ty też bez winy nie jesteś, więc skończmy z udawaniem kto jest idealny, bo nikt nie jest i zostawy temat :classic_cool: 

2 godziny temu, Get Оut napisał:

Kubki te małe też i nawet woda albo napoje w tych pół litrowych butlach są lepsze niż w półtora litrowych. Cola albo Pepsi w małych szklanych butelkach jest świetna, a w tych dwa litry nie da się tego pić. 😁

Tak I pysznela jest nawet Celestynka w małych butelkach szklanych i oranżada.

Im mniejsze tym lepsze na to wychodzi 😄

2 godziny temu, Spaghetti... napisał:

Wiem o co ci chodziło tylko trochę wyolbrzymileś bo piszesz do mnie po co mi ten ktoś jak ten ktoś nie jest mój ani nikt nie jest mój bo człowiek jest wolny chyba że weźmie ślub 😄

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Wiem o co ci chodziło tylko trochę wyolbrzymileś bo piszesz do mnie po co mi ten ktoś jak ten ktoś nie jest mój ani nikt nie jest mój bo człowiek jest wolny chyba że weźmie ślub 😄

Nawet jak weźmie ślub, to ''cyrograf'' nie oznacza własności i nie gwarantuje stałości, a napisałem tak dlatego, że zauważyłem od jakiegoś czasu, że macie się ku sobie Magi, ale jak widać jest inaczej z twojej strony  :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się