Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina92

Mam 16 lat będę mamą i jestem z tego powodu SZCZĘSLIWA

Polecane posty

Ani..ani... to super, gratuluję i dużo szczęscia z okazji rocznicy 🌼 To pokazuje, że jednak jak się chce i jest zdeterminowanym to się udaje :) Wiadomo, że lekko nie ma, ale wystarczy naprawdę chceć :) Pozdrawiam Cię ❤️

jeśli urodzisz córkę, to jak ty będziesz miała 34 lata córka gdzieś ok 16, przy dobrych układach będziesz mogła ją jako siostrę przedstawiać, tylko pozazdrościć. Znam taką jedną panią też w wieku 16 lat zaskoczyła, teraz córy już dorosłe i ona też niezła laska jeszcze

Gość ale smarkula nieodpowiedzialna
I do szkoly z brzuchem bedziesz zasuwac? taaa... Juz to widze, jak sie Twoi rodzice ciesza na ta wiadomosc. Juz to widze, jak Twoj chloptas sie cieszy na to dziecko... Juz to widze jak Ty sobie radzisz po porodzie z nauka i z dzieckiem. Byc moze bym uwierzyla, ale sama zaszlam w ciaze majac 19 lat, uczac sie, majac partnera i jego rodzicow, a takze moich przy boku. PROWOKACJA ! Nie dajcie sie zwiesc pozorom. Ostatnio tak duzo sie pisze na forum o aborcji, ktos w koncu musial wejsc i sie rozpisac jaka to szczesliwa 16-latka zaszla w ciaze, zamierza urodzic i ma caly swiat u stup. No, bardzo prawdopodobne, ze masz 16 lat. W koncu wrocilo sie do domu ze szkoly i usiadlo do internetu, a ze z nudow nie ma co pisac, to sie troche wymysli, co nie? Ha ha ha :D Nie dajcie sie zwiesc pozorom

Gość emka 024
gratulacje dla ciebie ja urodzilam pierwsze dziecko w wieku 20 lat a drogie 21 myslalm ze jestem za mloda ale teraz moich skarbow nigdy bym nie oddala nikomu tez jestem szczesliwa powodzenia ci zycze i badz dobrej mysli

Gość provokejszyn czy nie
to fajna historia :D

Gość judytaxxx
co wy się tak czepiacie tej dziewczyny,ja wierzę w to ,że będzie dobrą mamą.Ja też urodziłam w młodym wieku,a dziś z moją córką jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami.Wiem,że wiele osób zazdrości mi tak wspaniałych stosunków z moim dzieckiem.Jesteśmy do siebie tak podobne,że obcy ludzie biorą nas za siostry,a moje tłumaczenia,że jestem jej mamą biorą za żart.

ale smarkula nieodpowiedzialna --> Pff daruj sobie :) Nie pisałam, że rodzice się z tego cieszą. Owszem wspierają mnie moi rodzice, jak rowniez rodzice mojego chłopaka. Bardzo się kochamy i chcemy być razem. Wyobrax sobie, że nawet w tym wieku można tak kochać ! Możesz nazywać to prowokacją, nie obchodzi mnie to :) To jasne, że był szok, był lęk, obawy, ale kocham swoje dziecko i chcę ponieśc odpowiedzialnośc . Wyobraź sobie, że moj \"chłoptaś\" też chce. A do szkoły chodzę \"z brzuchem\" no i co z tego ?? Nawet \"z brzuchem \" pisąłam egzaminy gimnazjalne :P Pozdrawiam wszystkich NIEzawistnych ludzi :)

Gość LILY22
a JA MAM 22 LATKA I TEŻ BĘDĘ MAMĄ JUPIIIIII

Gość Ojejciu
Ty jesteś jeszcze dzieckiem.W tym wieku to nie bedzie twoje dziecko tylko twoich starych!!! zapamietaj to sobie! Jestem pewna że jeszcze bedziesz chciała pójsc na dyskoteke,aloe w domu bedzie beczeć dziecko.Jesteś smarkulą która nie wie co mowi.Szesnastolatka która pragnie dziecka? -Słuchaj będziesz matką,ale to nie znaczy ze masz prawo uwazać sie za osobę dorosłą!Jestee taką sama smarkula jak twoje dziecko,mogła bys byc jej matką.Tyle mówi sie o zabiespieczeniach a ty IDIOTKO marnujesz sobie zycie.Wiem ze dziecko to skarb ale nie w twoim wieku zapewniam ze za kilka lat wspomniesz moje słowa, Ipowiesz dlaczego nie zabiespieczyłam sie doiśc dobrze!!! :-)

Gość sweet16
dziecko to nie jakies nie wiadomo co kiedys kazdy je bedize mial szczeze mam 16 lat za pare mies bede miala 17 i mam dziecko córeczke ma 8 mies i to jest moja najwieksza radosc i cos wspanialego rodzice chcieli mnie zawiesc zebym usunela ale nieee to moje dziecko ja je zrobilam (nie sama hehe) i bede je kochala tak jak moi rodzce mnie kazdy rodzic chce dobrze.... ale mamy wlasne zycie i tyle tylko dobrze dbaj o nia i nie pozwol na to aby ktos Ci mieszal i nie zmieniaj partnera(ojca dziecka) bo to potem zle jest najlepiej jak dziecko chowa sie przy prawdziwej mamie i pr ojcu gratuluje ze bedziesz mama:) pozderku

Gość sweet16
ludzie jestescie podli napewno znacie jakas mloda mama h%j was obchodzi czy to patola czy nie ale bedzie kochala to dziecko i wy zajmijcie sie soba i swoimi problemami a tu mozecie dac jakies rady w wychowywaniu ewentualnie pogreatulowac pozdro

Gość 123985abc
A jak zarobisz na to dziecko? Jakos nie wydaje mi sie ze Twoj chlopak/narzeczony bedzie zarabial "kokosy" szczegolnie jesli ma sie uczyc w miedzyczasie

Gość A czepiacie sie
To przeciez zosia-samosia.Dlatego siama wlazla na uczuciowy a nie na ciazowy buhahaha I siama zmienila styl pisania.A moze to nastepna fantazja Niebezpiecznej?Nie styl zbyt wyszuukany heheehhe

Gość mkki
ee n oto co urodzilas jak sobie radzisz halo czem uzamilklas

Gość Connie299
no wierzyc sie nie chce jakie tu zgryzliwe i wredne medy siedza:) w zyciu wam nie wyszło, maz/zonka nie chcieli dupy dac i teraz sie tu wyzywacie ?:) ha ha ha :)) gratulacje. Autorko, bierze mnie podziw jak patrze na Twoje optymistyczne slowa, naprawdę. Oby tak zostalo do konca bo wiele ciezkiego jesczze przed Toba. ale pozytywne nastawienie to na poczatek bardzo duzo :) pozdrawiam Cie o ile jeszcze tu zagladasz:P

Gość umbr-ella
ja mam 17 lat i odstawiłam tabletki, z chłopakiem zakładamy własną rodzinę :)

Wiem że temat stary i wogóle ale chciałam się wypowiedzieć: Lepiej niech się cieszy i myśli optymistycznie niż popada w depresję i chce usunąć ciąże...To moje zdanie.

Angel masz racje ale z rugiej strony co 16latka jest w stanie przekazac dziecku? sama jest jeszcze dzieckiem