Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amibia

Seksualne przygody na Bliskim Wschodzie

Polecane posty

Moim zdaniem sa 3 powody: 1. wiele kobiet leci na taki egoztyczny Typ urody 2. Arabowie potrafią odgrywac miłych szarmanckich chlopców, potrafią adorowac kobietę, sa otwarci, prawią komplementy - moze to łechtać dumę kobiety niezbyt atrakcyjnej i adorowanej we kraju, a prawda jest taka, ze oni polecą na wszystko co ma dziurę między nogami i beda jej wmawiać że jest \"bjutiful\" 3. wakacje, słońce, rozleniwienie, alkohol, pragnienie przezyca przygody, stepienie racjonalnego rozumowania

Gość patatajaa
bo Polacy to chamy w dużej mierze :D

Gość lets_party
:)))

to fakt, że arabusy i inne śmierdziele są obleśne, ale ogolne upodobania Polek co do typu urody męskiej są bardzo dobre :)

Gość Companero to już
nie twoja wina, że nie urodziłes sie Arabem. :classic_cool:

ja tam nie jestem za mieszaniem ras my aryjczycy musimy trzymac sie razem dopuszczam do siebie tylko zdrowo wyglądających ryżych blondynów o wodnisto wyblakłych oczach i okazałym uzebieniu :p

Wdzieczny jestem losowi, że nie urodziłem się brudnym arabusem czy innym ciapatym :o Generalnie we mnie sam fakt sypiania mężczyzny z mężczyzną wzbudza nieasmowite obrzydzenie :o🖐️ Jak powiedział jeden sławny Arnold "UWażam, ze małżeństwa homoseksualne powinny być zaiwerane tylko pomiędzy mężczyzną i kobietą" :classic_cool:

Gość Companero a mialbyś okazję
się przespać z tą "Marzenką" gdybyś nie stchórzył przed spotkaniem. :classic_cool:

Marzenka to Tadeusz i lepiej dla niego, ze do spotkania ine doszło :o Pedał pierrdolony :o

Gość No i teraz Companero
żałuj bo tyle cie ominęło.:p

widocznie przyciągasz facetów chłopaczku. :classic_cool:

Tak sobie tłumacz. Trzeba po prostu uważać na podszywających sie pedałów i autoryzować fotki :)

a to źli faceci - czyhają na cnotę niewinnego chłopczyka. :p

Eeee tam! Byłam na wakacjach w Tunezji, Egipcie i pracowałam jako rezydent przez 6 m-cy w Turcji. I na żadnego tam nie leciałam. Z żadnym się nie całowałam ani nie spotykałam towarzysko. Uwielbiam ciemnookich brunetów ale Arabowie są da mnie za śniadzi. Już prędzej spojrzałabym na Greka, Włocha lub Hiszpana. Ale po co? :P

a swoją droga chyba strasznie to przeżywasz z tą "Marzenką". :p

Absolutnie, tylko nieco mnie zszokowało jak po zassaniu listy na NK marzenka okazała się Tadeuszem. Z nią kontatku już ze dwa lata niemialem, na liście gg sie jeno ostała.