Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka 18

jestem chora i okropnie mi się nudzi samej w domu

Polecane posty

Gość Blanka_18
ojjjj.... ale masz jeszcze kawe... ;)

Gość ajajaka
no ja tez sie ciesze ze trafilam na kogos NORMALNEGO !!!! a tak wogole co porabiasz na codzien ja jestm mezatka od pol roku !!!! hihhiih i jak wczesniej juz pisalam szukam pracy !!

Gość Blanka 18*
Blanka 18 - troszkę zmieniłam nick żeby Ci już nie przeszkadzało... a jeśli chodzi o męskie zapachy to lubie Calvin Klein - Euphoria

Gość ajajaka
a ja juz od kilku tygodni etutaj jestem patrze czasemna kosmetyki i takie tam rozne jaki tematy nowe wymyslaja trzeb ajkaos zabic czas :)))

Gość Blanka 18*
ajajaka - przepraszam, ze tak co chwile jakos deformuje swój nick, ale ktoś sie na mnie uwziął i cały czas mnie blokuje :(

Gość ajajaka
udzielam się również na erotycznym w temacie o rozmiarach męskich ogonków, zapraszam --tam jest kulturalnie fachowo i rzeczowo

Gość Blanka 18*
na codzień uczę sie w LO, jestem w III klasie.... :) fajnie, że jesteś już mężatką... ja mam chłopaka od 2 lat i jak dobrze pójdzie to pewnie też sie ślubem skończy :)

Gość Blanka 18*
heh... acha, zapamiętam... ale jeśli o mnie chodzi, to nie mam potrzeby żeby wchodzić na forum o życiu erotycznym :P

Gość ajajaka
ale wiesz co nie spiesz sie z tym slubem i dobrze sie zastanow ja mam 26 lat i czasem mi sie wydaje ze za szybko podjelam decyzje o zamazpojsciu tzn znamy sie juz ponad 4 lata wiec jest to troche czasu ale juz po slubie to sie zminia wszystko ludzie sie zaczynaj mniej starc i faktycznie ni ejest juz po tak jak przd pewnei slyszlas o tym

Gość ajajaka
to nie ja pisalm o tym zyciu erotycznym

Gość Blanka 18*
słyszałam bardzo wiele opinii na ten temat i niestety większość miała taki sam wydźwięk jak twoja, ale wiesz co...nie chce przez to bać sie ślubu...co prawda masz racje nie będę sie z tym spieszyć, ale też postaram się jak już będzie po, przełamać ta regułę, że jest 'gorzej'

Gość Blanka 18*
spoko ;)

Gość ajajaka
powodzenia ci zycze co prawda ja tez tak mowilam ze u mnie bedzie inaczej wiesz ze zawsze bedzie tak cudownie ale czasem tak jest ze ty chcesz zeby bylo cudownie a druga strona czasem swiruje i nie zawsze wychodzi tak jak by sie chcialo ale mozliwe ze nie w kazdym wypadku jest tak samo !! a nie boisz sie ze zostaniesz zdradzona przez chlopaka lub meza mas ztakie obawy ?? myslals kiedy o tym ?? czy myslisz ze ciebie to nie dotyczy bo jak widze to juz standard w dzisiejszych czasach

Gość Blanka 18*
a twoim małżeństwie też sie mniej staracie.... ??? jak tak i to Ci się nie podoba to porozmawiaj z mężem i postarajcie sie to jakoś zmienić....

Gość ajajaka
wiesz jestesmy dopiero pol roku wiec to troche glupio juz pisac ze sie mniej staramy bo co powiemy za 5 10 lat?? to jzu chyba nas nie bedzie !! nie chodzi ze mniej sie staramy ael czasem dopada taka monotonia rutyna brak czasu ze strony meza bo pracuje i jakos tak wychodzi ale mam nadzieje ze sie poprawi bo jak caly czas walcze o utrzymannie harmonii zreszta moj maz tez

Gość Blanka 18*
wiesz co myślałam o tym kilka razy.... i owszem bałam sie tego... ale już przestałam, ufam swojemu chłopakowi w 100%, no ale jeśli sie przejadę na tym zaufaniu, to wyjście jest jedno...zrywam... mimo iż wiem, ze będę cholernie cierpiała, to wole tak cierpieć niż żyć z kimś kto mówił mi że mnie kocha, a wolał w danym momencie inną... dla mnie zdrada nie zasługuje na wybaczenia

Gość Blanka 18*
w takim razie trzymam kciuki.... ;) napewno wam sie uda... bo przecież oboje tego chcecie :)

Gość ajajaka
piszesz ze zerwiesz a jak zdrada byla by w malzenstwie to co ?? to jzu nie takie proste dzieci, przeciez wzielas slub i to ni ejest od tak sobie zerwac?

Gość ajajaka
skoro juz tak sobi episzemy to mam pytanie moze glupie dla ciebie i smieszne al enie znasz ani mnie ani meza wiec jako osoba postronna mozesz przedstawic swoj punkt widzenai

Gość Blanka 18*
tak wie, moja odp. odnosiła sie wyłącznie do tego co teraz jest między mną a moim chłopakiem. A jeśli chodzi o zdradę w małżeństwie, to wiesz nie bardzo mogę się wypowiadać, bo nie jestem w takim związku... Mogę sie jedynie domyślać, że to jest dużo gorsze, tym bardziej jeśli są już dzieci , które potrzebują normalnej rodziny....

Gość Blanka 18*
ale z drugiej str. czy normalną rodziną możemy nazywać taką w której matka, żona została zdradzona i każdy kolejny dzień spędzony pod jednym dachem z mężem który ją zdradził sprawia jej ból ?

Gość Blanka 18*
decyzja o rozstaniu z pewnością była by ciężka, ale na dzień dzisiejszy ja napewno podjęła bym decyzje o rozwodzie, bo wiem, że i tak nie tworzylibyśmy zgranej i kochającej sie rodziny już nigdy...

Gość ajajaka
no to juz nie jest normalna rodzina bo ja nie wyobrazam sobie budzic sie i spac kolo mezczyzny ktore byl z inna calowal ja dotykal i wogoel inn etam rzeczy:) to dla mni ekoniec wszystkiego i nie rozumiem jak kobieta moze pisac ze zostalam z nim dla dzieci przeciez to jest katowanie samej siebie w dzien w dzien na wlasne zyczenie

Gość Blanka 18*
co by było wielką katorgą również dla dzieci, bo nie wierze, że na przestrzeni lat by nie zauważyły, że w ich domu nie jest dobrze

Gość Blanka 18*
dokładnie, uważam tak samo...

Gość ajajaka
bo mam takie pytanie ktore mnie nurtuje i chcialbym poznac zdanie twoje co ty uwazasz ? ok? otoz czy uwazasz ze bycie z mezczyzna ktory zajmuje sie prawie profesjonalnie fotografia jest skazane na zdradew zwiazku tzn czy ma wieksze sznse niz to w ktorym mezczyzna normalnie pracowal by w biurze o 8 do 15 tzn taka bezpieczniejsza praca! chodzi mi glownieo robienie zdjec slubnych na weselach przyjecia zabawa plener czy uwazasz ze tak facet ma wieksze pole do zdrady i wykonujacy normalna prace i nie ma tak w niej stycznosci z taka iloscia kobiet bo przeciez na weselach to jest zabawa masa dziewczyn i nie balabys sie ze twoj ukochany robiac tam zdjeci apozna jaka dziewczyne wiesz wszyskie ladnie umalowane poubierane fryzury jakie ty masz zdnie o tym bo moj maz wlasnie sie tym zajmuje i po prostu sie boje ze jest to praca w tak zawnej grupie ryzyka inn aniz siedzenie za biurkiem wiesz duzo ludzi dziewczyn i zabawa a przy tym wieksza saznsa na poznanie kogos i zdrade

Gość Blanka 18*
ehhh... niestety wychodzę też z założenia, że jeśli odważył się żeby zdradzić raz, to zdradzi kolejny i kolejny...

Gość ajajaka
no ja mam tak anadzieje al eto jest tylko moja nadzieja ze mozliwe ze jak zdradzil i sie przejechal na tym i zalowal to moze juz wie co moze czym grozic i juz tego nie zrobi mam taka nadzieje

Gość Blanka 18*
wiesz co... jak dla mnie nie ma takich zawodów w których jest większe ryzyko zdrady... Jeśli mąż Cię kocha, to gdyby nawet pracował z milionem pięknych fotomodelek dzień w dzień, to i tak by Cię nie zdradził... dlatego jeśli jesteś pewna jego miłości względem Ciebie, to nie masz sie czego bać :)...Bo zdradza tylko ten kto udaje ze kocha

Gość Blanka 18*
ale to tylko moje zdanie na ten temat