Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkka

Czy powinnam się niepokoić czy przesadzam

Polecane posty

Gość magdalenkka

3 miesiace temu zaczełam si spotykać z takim chłoakiem jest odemnie starszy o 5 lat pracuje studiuje.Twierdzi ze sie zakochał ja chyba tez.To znajomy mojej kumpeli.I teraz tak:moja kumpela powiedział mi że on jej powiedział że zawróciłam mu w głowie i się zakochał bo: cytuje "lubi takie uległe delikatne kobietki" No własnie...dać sobie spokój i nie dzielić włosów na czworo czy analizowac co miał namysli mówiąc o uległosci.dodam że na pewno nie chodziło o seks bo wtej kwestii uległa nie jestem i on o tym wie jeszczes sie nie kochaliśmy.Wiec o co mu chodzic mogło z tą uległościa?

Gość magdalenkka
Niech ktoś się wypowie please!!

Gość pikpok PP
moze nei masz w niczym wlasnego zdania? (poza seksem..choc kij wie jak dlugo) moze chodzi ze jak powie jedziemy tma ot Ty sie zgadzasz od razu....nie wiem. tylko Ty wiesz jakie sa stosunki miedzy Wami

ona powiedziala, ze on powiedział...czym tu się przejmowac? Ty sie zakochałaś, on też, jest Wam dobrze, ciesz sie tym, co masz :)

Gość pikpok PP
albo kolezanka chcial cos namacic w Waszym zwiazku.. nie wierz babom

Gość hhhheeehh
widzsz jak facet lubi uległe kobiety to znaczy ze lubi decydować.wiec nie zdziw sie jak bedzie decydował co bedziesz jadła i co nasiła gdzie szła z kim gadała...itp itd

Gość cerise
nie przejmuj sie tym bardziej ze z nim nie spałas. Nigdy przenigdy nie ufaj kobietom do konca!! Moze kolezanka..ale moze ja cos podkusiło.. nie ma co

Za mało danych aby powiedzieć coś sensownego. Radzę mieć oczy szeroko otwarte i nie przejmować się opiniami innych tylko wyrabiać sobie własne. Może tylko kilka słów: cytuje "lubi takie uległe delikatne kobietki" No własnie...dać sobie spokój i nie dzielić włosów na czworo ---nigdy nie dzielić włosa na czworo ani nawet na dwoje czy analizowac co miał namysli mówiąc o uległosci ---feministyczna antykultura przewróciła Ci w głowie i uległość kojarzy Ci się jednoznacznie pejoratywnie dodam że na pewno nie chodziło o seks bo wtej kwestii uległa nie jestem i on o tym wie jeszczes sie nie kochaliśmy ---więc on nic nie wie, bo jeszcze się nie kochaliście Wiec o co mu chodzic mogło z tą uległościa? ---może to po prostu wrażenie jakie sprawiasz, może jesteś nieco pasywna, przez co możesz sprawiać wrazenie uległej

Gość hhhheeehh
frk-09 -pieprzenie Mezcyzna szukajacy uległej kobiety jest z reguły jednostka silnie dominujacą jednej moze to odpowiadać i moze byc szczesliwa wtakim zwiazku drugiej nie. Moze byc tak ze gość bedzie chciał ja całkowicie zdominowac i ona nie bedzi emiala w tym zwiazku nic do powiedzenie w skrajnych przypadkach,podkreslan w SKARJNYCH moze byc to damski bokser wymagajacy całkowitej uległosci

Gość popierammmm
mezczyzna ktoremu pasuja uległe kobiety moze coprada nie musi ale sa wieksze szanse ze okaze sie despotą nie znoszącym sprzeciwu

...ale my nie wiemy jaki to jest mężczyzna. To jest jedynie, zdanie z drugiej ręki, wyjęte z kontekstu, którego jak widzę sama pytajaca nie zna. Wnioski, które wyciągasz są przedwczesne bo oparte jedynie na domysłach i Twoich lękach.

... moze bardziej przesądach. Co do samej wypowiedzi po części mogę się zgodzić, tylko po części bo rzecz pojmujesz powierzchownie i jednostronnie. Oczywiście chamom znęcającym sie nad kobietami, mówimy NIE.