Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaa l

Mam 8 tys. pzreznaczone na kupno auta, chce sobie kupic opla corse na gaz,ilu...

Polecane posty

Gość izaaaa l

letnią corse na gaz moge kupic za 8 tys? nie mam pojecia bo to bedzie moje 1 auto..moze ktos sie orientuje tak mniej wiecej?

Gość plisssssssssssssssss

no dobra... zlituję się nad tobą :P jaką corsę chcesz kupić? dwójkę czy trójkę?

preciez trojki (czyli corse c) nie dostnie za 8 kola jak juz corsa b pewnie z koncowki produkcji modelu czyli ok. 98 te ostatnie wersje sa limitowane bo na 10lecie opla i lepiej wypasione. Ale to juz zalezy co wymagasz od samochodu, czy tylko dupo wozu czy jednak jakiegos tam wygladu wyposazenia itd. opisz dokladnie co chcesz, to pomyslimy moze np. tigre?

to dlatego pytam czy trójkę, bo sie zaczynają od 12 tysi a niektórzy nie wiedzą ale jak widać autorka sie zmyła i tyle

przede wszystkim podaj z jaką pojemnością chcesz ten samochód...tylko nie kupuj z gazem małej pojemności...znam się trochę na tym ponieważ z mężem trochę zajmujemy się autami

Gość tak owszem
a teraz pytanko czy ople nie słyną z kiepskiej blachy i z tego ze szybko rdzewieją?

tylko nie kupuj 1.0 z gazem!!!...ludzie to naprawdę są nienormalni żeby do tak małej pojemności zakładać gaz...ten samochód tego gazu więcej żre niż paliwa (co wychodzi drożej jeździć na gazie niż paliwie)...no i silnik dostaje po duupie...

slyna z kiepskiej blachy i sabego wykonania. ale prawda taka, jak trafisz tak bedziesz jezdzic. jedna corsa drugiej nie rowna:) to zalezy wszystko jak skladali

Gość teoria o kant dupy
no właśnie ponoć słyną, ale głównie na tylnym błotniku, przy wlewach paliwa. Reszta rdzewieje standardowo 🖐️

Gość tak owszem
a wybierajac kolo 10 000 co lepsze ford ka, opel corsa, seiczento:), peugeot206?

Gość teoria o kant dupy
vw polo...

zamiast tej corsy poleciłabym ci Forda Ka...bardzo fajny samochodzik...mało pali,wbrew pozorom ma dużo miejsca w środku,dobrze trzyma się drogi

Gość tak owszem
i jaki ładny i kobiecy:)

Gość teoria o kant dupy
no cos Ty, kup vw polo z dieslem 1.9 i gwarantuje ze tak oszczednego i bezproblemowego autka nie dostaniesz w tym przedziale cenowym :) nie zawsze sugerujemy sie pojemnoscia silnika... ;)

oczywiście że nie zawsze....tylko że teraz ropa kosztuje tyle samo co paliwo...więc jazda za tania nie będzie...a do tego droższe utrzymanie:typu olej,pasek rozrządu....do diesla są droższe niż do benzyniaka ;)

Gość teoria o kant dupy
utrzymanie diesla jest naprawde tanie. Co do silnika to ten model pije max 6/100 w miescie wiec w ekonomii bije wiekszosc benzyniakow 1.4. W osiągach też :) Co do modeli benzynowych to rzeczywiscie vw wpier..lają paliwo jak poj..ane. :D

Gość teoria o kant dupy
ps. olej do diesla kosztuje tyle samo co do benzyniaka, a to dlatego, że każdy olej jest olejem UNIWERSALNYM. Masz na butelce oznaczenie, np SJ/CF (klasa benzyny/diesla). Mozna stosowac osobny olej do diesla ale celowosc takiego postepowania staje pod znakiem zapytania w silnikach kilku/nastoletnich (a o takich rozmawiamy?) Pozdrawiam :)

mi chodzi o olej typowo do dieslów....a autorka topiku gdzieś zniknęła więc szkoda się wysilać i proponować jej autka

Gość oper corsa z otomoto
Aż 40 koni!!!! No tomusi być baaaaardzo dynamiczne autko. Malucha chyba wyprzedzi, co ?

Gość izaaaa l
hej!!!Jestem, nie było mnie w domu, dltaego nic nie pisałam........słuchajcie ja sie wogole nie znam na samochodach dlatego pytam:), nawet nie wiedziałam ze corsa jest dwojka i trojka:), niedawno zdałam prawko, mam 8 tys, i cche kupic corse bo takim jedziam na kursie....a czemu trojki nie dostane za te kase? chodzi o to ze to nowy model??

Gość izaaaa l
w gre wchodzi tylko opel corsa

Gość oper corsa z otomoto