Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorka2008

nasi męzowie-w Naszej-Klasie

Polecane posty

Gość taxi61
komiczne> widzę, że scenariusz masz już przygotowany :D

" Fakt? Ale rozumiem, ze potwierdzony i dotyczy wiekszosci populacji?" to jest ekstrapolacja i to całkiem skuteczna w tym przypadku akurat

taxi mało przygotowany domniemam, że komiczne już faze testowania ma za sobą;)

zaczynam odczuwac lekki niepokój niedawno mój mąz dodał sobie do znajmoyc była dziewczynę równo o 14.30 zaczynam rwac wlosy z glowy

"ja nigdy nie chodzilam z kolega na drinka do jego mieszkania" i to bedzie ten pierwszy raz

Doprawdy, Komiczne pisze, tak, jakby to calosci populacji dotyczylo, a Ty napisalas, ze to fakt:):):) Komiczne, smiem watpic:O. Okazji w moim zyciu raczej by nie brakowalo, jakby sie nad tym zastanowic, ale to nie znaczy, ze byly to okazje wykorzystane. Sadzac po Twojej stopce, nie wiesz o czym pisze, ale jezeli w zwiazku niczego nie brakuje, nie ma powodu zeby szukac wrazen na zewnatrz.

"takie ciekawosci czesto konczą sie w łóżku, ale luzik"- z tym się zgodziłam, a czestop nie znaczy zawsze:D

nie wiem czemu, ale zazwyczaj jest tak, ze osoby kompletnie nie mające niczego na sumieniu takie uwagi jak moje zbywaja po prostu... a rzucaja, tłumaczą i denerwuja tacy/kie, ktorym cos po glowie jednak chodzi i wkurza ich, ze ktos im o tym przypomina :P Ps koronny argument kazdej kobiety - "mialam juz wiele propozycji i zadnej nie przyjęłam" bo i proponujący byl nieodpowiedni i na odpowiedni czas nie trafił :D

taaak, a jak się kogoś krytykuje, to dlatego że się jest zazdrosnym pasztetem warzacym 130 kg jak sie torpeduje absurdy związane z organizacją wesel to jes się zgorzkniała stara panna itd. itp. ogolnie na kafe nigdy nie można odezwac się od serca bo zaraz zostanie to odpowiednio zinterpretowane i zaszufladkowane

Haris - po prostu nie chciało mi sie czytać dalej tłumaczen panienki, ktora planuje skok w bok z byłą miłością :P

Tak komiczne, pewnie masz racje:O Jak to dobrze, ze sa tu ludzie, ktorzy wiedza o nas (nawet nas nie znajac) wiecej niz my sami o sobie. Ja np. tez mam juz pelen portret psychologiczny twojej osoby:P:P:P

o sobie samych wiemy tyle na ile nas sprawdzono .... pisalas do tej pory do jakiejs bylej milosci zalogowanej na naszej klasie ? pewnie nie... zatem nie mozesz powiedziec jakie będą tego konsekwencje :P

ja na posty byłych nie odpowiadam...zachodze natomiast w głowe co ja w nich takiego widziałam:D

Doprawdy - mieć byłych, ktorzy wyłysieli, maja wielkie brzuchy i noszą wąsy to prawdziwy skarb :P

\"jezeli w zwiazku niczego nie brakuje, nie ma powodu zeby szukac wrazen na zewnatrz.\" No nie do końca. Powodów zdrad jest mnóstwo, a gdyby było tak, jak Ty piszesz to świat byłby o wiele prostszy. A niestety, jest bardzo skomplikowany. Oczywiście zgadzam się, że jeśli się w związku układa dobrze to minimalizuje w pwnym stopniu ryzyko skoku w bok, ale to nie znaczy, że można calkowicie wyłączyć \"asekurację\" - przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat. Nawet jak doskonale znamy sami siebie to i tak trzeba czasem \"wybiegac myslami na przód\" i nawet nie doprowadzać do sytuacji, w której wystawimy siebie na dużą próbę ;) (no chyba że się lubi takie ryzyko, adrenalinę) Jedna kawa z byłą miłością raczej jeszcze taką próbą nie jest, ale druga, trzecia ... może już być ;)

zachodze w głowę, jak to z panami jest, że z uroczych chłopców w potworki się z czasem zamieniają:)

Doprawdy, ja sie zastanawiam jak z 20 letnich lasek robią sie babki, które bez charakteryzacji mogłyby statystować w Powrocie żywych trupów II :P ewentualnie w Moby'm Dicku II grać główną role :P

kobiety większa wagę do swojego wyglądu przywiązują niż faceci- znam 40-stki, którym niektóre zapasione małolaty podskoczyć moga, faceci za to jak brzucha wychodują w wieku 25-ciu i jeszcze im się łysina rzuci to w wieku 40-stu jak 60-ciolatkowie wyglądają:/