Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Czy wasze dzieci mają coś takiego?

Polecane posty

Moja znajoma ma taki fotelik. Jest wielofunkcyjny. Uzywa go 10 letni synek gdy siedzi przed TV. A gdy na swieta przyszli znajomi z maluszkiem, ktory juz chodzi to fajnie sie na tym malensto pokladalo. Sa tez foteliki ktore sie rozkladaja a wtedy maluch moze sie na nim przespac... i nie musisz sie bac ze spadnie. W kazdym razie... chcialam powiedziec ze przydaje sie dla dziecka w kazdym wieku.

opsik no chce kupic bo mebluje pokoik corce i nie myśle o czyms "na teraz" tylko na poxniej a chce juz kupic mebelki :) Mala i tak narazie nie bedzie w swoim pokoju spala ale zrobie zamkne drzwi i bedzie gotowe... na wrzesien :D:D:D Później nie bede mialą glowy do takich zakupów :)

ja osobiście wybrałabym Mamuta z Ikei - lekkie, kolorowe i łatwe w utrzymaniu w czystości - jakoś nie widzę co raz prania tego fotela albo z chrupek albo z farbek czy też zdrapywanie plasteliny.. ja tam wolę sobie życie ułatwiać :D

powiem Ci że sama poluje na teki komplecik ale ja się uparłam na czerwony a ostatnio nie mogę trafić na taki stolik :( rzadko bywam we Wrocławiu :( Jaś bawi się przy nim u nas na Bawialni na takich zajęciach dla Maluszków i u nas Babka dokupiła do tych stoliczków w sklepie po 4 zł takie większe maty ceratkowe do zabaw plasteliną i początków rysowania. I jak narazie nie zauważyłam aby jakieś dziecko spadło z tego krzesełka - są naprawde stabilne, mimo że na to nie wyglądają