Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze.zoncia

wesele w jaskini raj koło Chęcin

Polecane posty

Gość zawsze.zoncia

kto miał wesele w jaskini raj

Gość wujek dobra rada 2
Daj sobie spokój z tym lokalem, tam czas zatrzymał się w 1984 roku, porażka

a w tej jaskini jest jakaś podgrzewana SALA czy normalnie goscie przechodzą przez skarpy, błocka, wode, kapie im na głowy a nietoperze srają na swierzo ułozone fryzury?

Gość sękata weź pomyśl
przecież nie w samej jaskini wesele, ale gdzieś tam pewnie jest jakaś sala w okolicy. kto by ci dał tam wleźć z tą chmarą gości do jaskini (rezerwatu przyrody), która ma 350 mln lat i jest najpiękniejszą jaskinią w Polsce. polecam tam jechać i obejrzeć.

no ale co, dziewczyna wyraźnie napisała: "kto miał wesele W jaskini raj", a nie 'obok' czy 'niedaleko' :classic_cool:

Gość nareszcie
hej! no wreszcie ktos slyszal o sali do ktorej namawiaja mnie tesciowie!! kolo jaskini raj jest zajazd w ktorym jest sala balowa, podobno ladna. ja nie mam kiedy zajrzec i obejrzec, bo nie mieszkam w kielcach... w srodku jest podobno ciepla atmosfera, drewno i cegla, maly tarasik byl ktos??

Gość zawsze.zoncia
dzięki za odp. Ale słyszałaś może jakieś konkretne opinie na temat tego lokalu

Gość nareszcie
znam dwie osoby, ktore tam mialy wesele. ja osobiscie nie bylam. z tego co mowily to wlascciciele sa OK, nie bylo zadnych problemow. liczyli sobie 110 za os. w sumie obydwa przyjecia byly na ponad 100osob. ja chce robic mniejsze przyjecie takie na okolo 50 osob i nie jestem pewna czy to by bylo odpowiednie miejsce... znasz moze jakeis ladne restauracje, lub mniejsze sale w kielcach na ten typ przyjecia?

Gość zawsze.zoncia
na ściegiennego w kierunku bilczy jest zajazd Dyminy- na 80-100 osób - ale w środku nie byłam, Pałacyk Zielińskiego jest na małe przyjęcia - ale mnie się nie podoba , Eliot w Morawicy