Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizacz Dziewczyn

Lubie lizać cipki

Polecane posty

Gość to mi wyliz...
...i to teraz ahhhhhhhhhhhhhhhhhh juz jestem gotowa...........

Gość mko0z284r
Makijaja -> :D

Gość bo to pszyjemne...
...orgazm niesamowity:) a potem kutaska do cipki i cheja;)

Lizaczku słodziutki...zobacz na moje zdięcia na stopce...jestem taka apetyczna :P

Gość mko0z284r
tak, Twoja stopa :P

Gość mko0z284r
druga też? polizać? :classic_cool:

czemu, przeciez nie poniosla strat, obrazen, nie stala jej sie krzywda, i jest to nie do udowodnienia. A cipka wylizana, mission complete

Moim marzeniem jest podróż do C.i.pkoPolis, stolicy C.ipkolandi gdzie zyly by miliony dziewuch i tylko ja sam, bylbym niewolnikiem bez szacunku i respektu, zaprzężony do lizania cipek do ostatnich dni, bez jedzenia i picia, otoczony slicznymi szparkami, po wielu zabiegach usunięcia nowotworu języka od nadmiaru pracy, tak, to jestm oje marzenie, plywac w morzu cipek, lizac ich slony smak, ssac je, dmuchac na nie. Błagam, pomozcie mi

od lat to samo, sni mi sie ze uciekam przez las i goni mnie c*pka, potem coraz gęstszy las sie robi i slysze oddechy juz wielu cipek na plecach, krzycza, , gonia mnie a ja uciekam, nagle las sie konczy i wybiegam na tak wielką i bezkresną kwiatową polane jakiej nie widzial nawet narkoman w najbardziej schizofrenicznych snach, ale po chwili okazuje sie ze to nie kwiaty.......zgadnijcie co to... bezgraniczne pola cipek na łodygach od kwiatow, z płątkami, takimi jakby od rózy, c*pka w srodku zamiast kwiatostanu, wokol niej płatki, I wszystkie tak ruszają sie jak ryba ustami gdy wyjmie sie ją wody. jakby chciala nabrac powietrza. I zaczynam wszystkie calowac powoli, czuje i slysze jak c*pki oddychają!Jak jeden wielki organizm, kazda inna, małe wargi, duze wargi, ta sliska, ta biedna z kolei malutka, wszystkie ruszają usteczkami jak ryby bez wody a ja caluje jejak nastolatki na pierwszych dyskotekach.

Gość karbonet01
nie wiem kim jesteSale lubiE to

Gość walikon
lizacz cipek chcesz mi wziac do buzi?

Gość kgljkhfku
To centrum wszechswiata, umieram bez niej, uwielbim ją lizać, Ona powiedxziała nie...