Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyk

CZY TAKA OSOBA MOŻE WYGLĄDAĆ IDEALNIE? podobać się?

Polecane posty

Gość yyyyyk

czy dziewczyna o wzroście 163 cm, może mieć super ciało, takie które wzbudza zazdrość u innych? Bo ja mam kompleks wzrostu, gdy widzę wysoką dziewczynę, mój kompleks jest co raz większy, czuję się jak kurdupel. Odpowiedzcie;)

Tak, taka osoba moze wygladac idealnie i podobac sie;) 163 to jest normalny wzrost. Sama mam kolo 10 cm wiecej, ale nie zauwazam,zeby to bylo jakims wielkim atutem

Gość yyyyk
ja w to zwątpiłam :( ostatnio bylam w sklepie z ciuchami, przyjechała taka super laska do nas, byłą mieszkanka miasta. Ma 176cm, była z koleżankami wszystkie miały nie mniej niż 170. Każdy się na nią gapił jak na obraz, a ja stojąc z nimi czułam się co najmniej okropnie, mimo, że na urodę nie narzekałam nigdy, to już zaczęłam. Mam 16 lat, urosnę jeszcze z pare cm?;)

to moze ja, jako wysoka osoba bo mam 181 ;) uwazam ze zadbana niska dziewczyna nawet gdy ma 160 moze byc sexy, mam taka na studiach i jako kobieta o kobiecie moge powiedziec ze jest naprawde super!!! a jest bardzo malutka :)

Nie urośniesz, ale jest nadzieja, że zmądrzejesz i przestaniesz się takimi pierdołami przejmować:)

Gość yyyyk
a dlaczego nie urosnę? rośnie się do 21 lat. :( i nie przestanę bo od zawsze mam bzika na punkcie wyglądu. taka już jestem.

to co ja mam zrobic skoro jestem nizsza od Ciebie:D? skoczyc?:D to czy jestt sie atrakcyjnym dla innych zalezy tylko od tego czy ma sie to cos.......zadne kremy i ciuchy Ci tego nie zapewnia

Gość yyyyk
przecież ja musz urosnąć!!!! Nadmienie że penisa mam dość pokaźnego :)

Gość slsllslsls
Dziewczęta w tym wieku już nie rosną, więc się pogódź. Możesz wygladać atrakcyjnie i możesz się podobać, ale idealnie to rzadko kto wygląda, a jak wygląda to ma 186 i jest na wybiegach i okładkach. Nic na to nie poradzisz, nie masz urody ani wzrostu modelki i tyle i nigdy nie będziesz aż tak przyciągać wzroku. Zejdź na ziemię. Tak wyglądają nieliczne kobiety, a ty się ciesz tym, co masz, a nie frustruj. Nie jesteś Claudią Schiffer tak wyszło. Poza tym to naprawdę płaskie niskie i żałosne, bez przerwy porównywać się z innymi i komuś czegoś zazdrościć.

ja tam mam 160 i za nic nie chcialabym miec wiecej. male jest piekne. a szczegolnie małe drobne filigranowe.

Gość yyyyk
:(

Gość dejot
male zazwyczaj maja ladne buzie ale ciala raczej nie.......nogii macie krociutkie, ude zazwyczaj grubsze....ale spoko lepiej miec ladna twarz