Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Jak zamierzacie się solidaryzować z Tybetem

Polecane posty

Gość davetch
ty chyba jesteś jakiś pojebany maks dobrze pisze ty kuzwa nic nie zrozumiałeś więc wypierdalaj z tym głupim topikiem

Gość józio z bagiennik
najbardziej smieszne jest to ze ci politycy co tak otwarcie krytykuja Chiny za Tybet sami maja i robia interesy z Chinami zaden pieniadz nie smierdzi nawet ten pokrwawiony pierdolony topik i tyle

Gość davetch
ty chyba jesteś jakiś pojebany maks dobrze pisze ty kuzwa nic nie zrozumiałeś więc wypierdalaj z tym głupim topikiem

Gość Tybet a Czeczenia
czym jest Tybet lepszy? skoro świat nie pomógł Czeczenom to i nie pomoże Tybetańczykom 💤...................jacy wy koorwa jesteście naiwni, Bush zorganizował zamachy 11 września i zabił milion Irakijczyków a chcecie żeby wyzwalał Tybet.

AA: 1 najpierw piszesz bzdury 2 potem piszesz ze ironia ale nie okreslasz co w twoich postach jest ironia a co nie jest 3 potem znowu jakies pierdoly 4 moze bys tak okreslil co mam odczytac jako twoje zdanie a co nie? 5 wklej link porzadnie jesli chcesz zebym cokolwiek poczytala a ty oranzado: 21:36 idźcie juz spać Samanta i Andrzej najlepiej zamieszkajcie razem bo pasujecie do siebie. :( zal mi ciebie goowno o mnie wiesz i oceniasz, pogratulowac przenikliwosci i blyskotliwosci :P

Gość azazellooo0000
a jab ede popierał Chiny i Chniczycy dobrze postepuja i niech raz na zawsze zrobia porzadek z tym Tybetem nie bede za Tybet plakał

ty---> azazellooo0000 a jab ede popierał Chiny i Chniczycy dobrze postepuja i niech raz na zawsze zrobia porzadek z tym Tybetem nie bede za Tybet plakał gimgoowno szlafen !

Gość kokosimo890
Samanta lisiczka chyba zlasował ci sie mózg wiec fuck stad

Gość 76ghndghngdnsnyhsh
a ja bede kupował towary made in china a nie made in tybet i co mi podskoczyc liciczka jestes jebnieta i tyle

Gość 76ghndghngdnsnyhsh
Samanta lisiczka a ja bede kupowal towary made in china i huj mi zrobisz

Gość jestem zawsze soba
ja tez bede hahaha

Gość qmara
Samanta lisiczka sama jestes TROLL buhahahahaaaaaaaa