Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co.sie.dzieje

bardzo podoba mi się pewna dziewczyna

Polecane posty

Gość co.sie.dzieje
wsparcie dzięki za pomoc. Pozdrawiam i miłej nocy. Desko - co Ty piszesz ? Pogadać 1/tydzień ? Chyba raczej 7/tydzień. Każdy zawiódł się na drugim człowieku, ja też, nie raz. I co z tego. Może teraz też tak będzie. Mam to gdzieś. Dobranoc

Gość dziewczyna za dużą kase
Zagadnij co robi, co ją interesuje, zagarnij numer telefonu i po tygodniu do niej zadzwoń bo właśnie coś takiego robisz i pomyślałeś o niej .... bla bla bla i umów sie z nią.

Gość dziewczyna za dużą kase
Chyba że załóż podkoszulek z napisem "właśnie patrzysz na faceta który odda ci się bez skrupułów" :D

Gość lovelas2
Troche uplyneło czasu ale jesli to dalej aktualne to ja bym zrobił tak: Rozpoznał o czym najczesciej rozmawia ze znajomymi i oczym mówi co lubi robicz co dostawac jakie ma zainteresowania . jesli prowadzicie rozmowe grupowa staraj sie zawsze mówic w jej kierunku . Przed zworotem do niej uzywaj jej imiona np Aniu chcesz piwo... aniu a ty lubisz.... Mysle ze ania ma racje... itp staraj sie byc zawsze na biezaco w tym co mówi jesli ona musi cos zrobic pomurz jej jesli cos kupujecie wes odniej zakupu otwieraj drzwi bac jej przydatny potrzebny takie sytuacje wplyna na to ze sie do ciebie przyzwyczai nie rub tego nachalnie i zbyt czesto jej znajomi to tez wazny pkt bo pewnie spyta co o tobie mysla Statystycznie Najlepiej wypadaja w grupie osoby bedace tuz za osoba robiaca z siebie prowokatora głuwnego rozrywkowego . wtedy nie bedziesz wdawał sie w problemy a bedzie osoba postrzegana lepiej od kogos nadpobudliwego i od kogos kto nic nie mówi Nie chce tu sie specjalnie rozpisywac i wymandrzac ale Kobiety lubia miec oparcie w meszczyznie o czym pogadac zeby jej doradzic ale nie nazucac swojejgo zdania lubia miec wybór ale bez przesady . przyklad ..zapraszasz ja do kina... dowiedz sie wczesniej jakiego lubi aktora jaki rodzaj filmy najlepiej od kolezanki moze byc tez odnie ... potem ja zapros sprawdz jakie graja filmy wybiez tam gdzie jest jej aktor lub czy graja film który chciała by zobaczyc wylecenie z tekstem ze uwielbiam telenowele albo romanse bedzie przesadnym ale tak jak mówilem daj jej wybór spytaj czy chce isc na \",,,,\" czy na \",,i tu gra jej aktor,,\" bo twoim zdaniem sa oba dobre ale lubisz \"\"\"jej aktora \" to jest tylko przykład nie chodzi mi o to by oszukiwac i w ten sposób ja zdobyc Jesli jestes w stanie zobaczyc ten film i zainteresowac sie tym co ona lubi to mozesz tak to rozgrywac jaj jestem osobicie w zwiazku 3 lata wczesniej latalem z kwiatka na kwiatek a od 3 lat jestem w stałym zwiasku i dla niej oddał bym zycie.. Oja ale sie rozpisałem mysle ze sie przyda pozdro PS SORki za ORTOGRAfie ITP