Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggddaaa886532302

kochałam sie z arabem i teraz nie potrafie czerpać

Polecane posty

Gość gość
polki nie zdradzają tylko poszerzają horyzonnty najlepiej z cudzoziemcami :-)

Gość gość
@ gość 2015.08.21 Piona! ;) Chociaż Ty zdrowo myślisz.

powiem wprost: kazda, ktora puscila sie z i slamista, powinna od razu wyniesc sie z Polski i "czerpac " z zycia :) Kto nie wierzy, moge opowiedziec historie mojej Cioci:) i zilustrowac nawet:)

Gość gość
@NocnaZjawa Opowiedz! Chętnie przeczytam jak los się mści na durnej babie, ktòrą ciągnęło do ciapatych. :)

Gość gość
ja jestem jak twoja historia ja tam do ciapatych nic nie mam dbają o życie erotyczne naszych turystek :-)

Gość gość
@ NocnaZjawa Ok, skoro łatwiej Ci będzie opowiadać znając moje imie to proszę, Bartek jestem. No, to słucham. Opowiedz tą historię.

Gość gość
Z koniem. ...ochyda

Gość gość
Pomyliłem araba z koniem. ..sorry. ...

Gość gość
Arabowie są rewelacyjni w łózkui x Powiedz lepiej Autorko jacy są w związku? Polaka trzeba umieć rozpalić a będą świetnymi kochankami i poza tym są wspaniałymi partnerami.

Gość gość
Lubicie udostępniać swoje zdjęcia? Oglądać zdjęcia kobiet/mężczyzn którzy są realni? https://hashnaked.com/ - wejdź, zarejestruj się, wrzuć fotki i przeglądaj profile - ulubione dodawaj do OBSERWOWANYCH :) Dołącz do społeczności hashnaked! Brak reklam, bez spamu - nic tylko dodawać fotki! Najlepiej, najłatwiej i najprzyjemniej to zrobisz przez urządzenie mobilne - smatfon/tablet. Próbujcie :p

Gość gość
no to ja wam opowiem mialem 19 lat bylem w wojsku moj dowodca w stopniu majora mial curke okolo23 lat ktora wyszla za syryjczyka muzulmanina i wyjechala z nim do syrii [jak byli w polsce to bylo lavstory a tam sie okazalo ze jest trzecia zona i jest traktowana jak slurzaca urodzila syna i byla pilnowana jak niewolnica listy do ojca wysylala ukradkiem przez naszych wojskowych z kontyngentu ktory tam wode dowozil ]jej ojciec mial jakies uklady i zalatwil wyjazd na misje sobie i trzem ochotnikom pojechalismy i porwalismy ja i dziecko i wywiezlismy z syrii w skszyni pocztowej w sumie byla tam okolo 2 lat miala dwadziescia pare lat a jak ja zabralismy to wygkondala na 50

Gość gość
umiesz coś napisać bez ortów ?

Gość gość
ło matko!

Gość gość
dla ciebie moge udawac araba nawet chinczyka i murzyna co ty nato ?

Gość bexar
no, no, kozy potrafią pisać

Gość gość  z raną
Wiele lat zastanawiałem się dlaczego tak łatwo zdradziła mnie z arabami mimo że mówiła że mnie kocha .Drogie Panie wyjaśniłyście to jasno ,co prawda boleśnie ale trzeba zejść na ziemię że nigdy tego żaru nie mam i nie będę mógł zapewnić swojej Pani . Dręczyło mnie to w czym jestem gorszy i co ze mną nie tak .Za każdym razem stawiała przygodny sex z arabem nad moją miłość . Jest to silniejsze od niej, tak to oceniam . To chyba łatwo porównać : jestem jak biała czekolada ,smaczna pobudzająca ale gdy spróbowała mlecznej to gdy pojawiła się okazja to z niej korzystała . Fakt że rany nigdy się nie zagoją . Ale gdy się kocha żyje się z krwawiącym sercem i świadomością że pewnego dnia przyjdzie ochota na mleczną i ...

Gość klub victoria
ale jaja ,u mnie tak samo jak u "gościa z raną" moja żona puściła się na wczasach z arabem,od tamtej pory chodzi u nas w mieście do klubu gdzie schodzą się araby i zdesperowane dziewuchy .zaliczyła już ich kilku z czego jest bardzo dumna (po pijaku dzieli się ze mną swoimi przeżyciami).rozwód w toku.

Gość Niechżyjebal
Hmm to trochę o mnie, nie byłam i nie jestem jakaś porządna, lubię seks, często przygodny, miałam dużo arabów, sporo czarnych, włochów czy hiszpanów. Polaków chyba jednak najwięcej. Araby są strasznie rozlazłe i szybko się napalają, nie umieją dobrze pchać, robią to machinalnie. Ogólnie porażka, są dla mnie na ostatnim miejscu, po kolejnym słabym sexie w ogóle już nie jestem nimi zainteresowana. Murzyni się nie starają, myślą, że mają duże penisy, zdejmie taki majtki i jak się nachylam to sobie myślę, że normalny kutas, w ogóle nie większy od tych, które znam. Są tacy sobie, dużo gadają i się przechwalają, ale bywają nieźli. Południowcy to podrywacze, mamią i głaszczą, nieźle liżą i to chyba tyle. Co do Polaków, tu bywa różnie od dup wołowych do...nosz kurde mistrzów świata, mój najlepszy kochanek był Polakiem i wcale nie miał ogromnego ani grubego, po prostu jak się za mnie zabierał to płynęłam. Dlatego dzielenie seksu na jakieś nacje to chyba troll konta robią, ja arabów nie polecam, można dobrze trafić i wtedy będzie uwaga średnio, ale w większości traficie źle i będzie zniesmaczone.

Gość gość
A pozniej wiadomo dlaczego Polki to największe k***y w całej Europie ....

Gość gość
Tak to prawda byłam kiedyś na wakacjach w Egipcie i zaprosiłem takiego jjednego do pokoju i naprawdę tak mnie wymęczył oni to potrafią godzinami i ogólnie miałam co w rękę wziąć bzykałam się z nim chyba z 3h

Gość gość
A ja bywałam w krajach arabskich jeszcze przed tymi rewoltami i wiem , że trzeba ich trzymać na dystans , bo poza plecami okrutnie plotkują , jak stare baby i przechwalając się jeden drugiemu , obgadują takie zdobycze białych kobiet , łącznie z pikantnymi szczegółami. Znając arabski i turecki , nieco też kurdyjski , nieraz mimochodem byłam świadkiem takich rozmów , dopóki nie wiedzieli , że ich rozumiem, bo potem to trzymali język za zębami. Arabowie to dobrzy pracownicy czy służba , ale tylko wtedy , gdy trzyma się ich krótko , bez poufałości, na dystans i szanuje ich odrębność i wiarę. Nie wyobrażam sobie związku i seksu ze służbą a ci z nich , którzy doszli do jakiejś kasy i tak mentalnie pozostają pastuchami. Życie ponad stan i stwarzanie pozorów , roztaczanie mirażów i przechwalanie się, to ich wrodzone cechy.To , co mówią, trzeba podzielić przynajmniej przez dwa i brać z przymrużeniem oka.

Gość gość
Dlatego polscy panowie nie wchodzcie w związki z kobietami które były z arabami ( jeżeli będziecie o tym wiedzieć) niech dalej się z nimi spotykają. Moja żona i ja mieszkamy w uk i moja żona poszła w tango z arabem ale tak jej chyba dochodził że zostawiła mnie z dzieckiem po ok pół roku wróciła do mnie ze względu na dziecko się zgodziłem i gram głupiego misia warunkiem powrotu jest rozwód z jej winy ( kochanie tamto zakończymy i po jakimś czasie jak zobaczę że mogę ci ufać znowu weźmiemy ślub) oczywiście nie zamierzam brać drugi raz ślub nie wiem czy traktuje mnie jak idiote i czy mi wierzy ale po rozwodzie zamierzam ja się trochę pobawić a dla niej zero szacunku chyba że zapoznam jakąś porządną kobietę to odejdę od razu i nie będę pajacowal

Gość gość
Tak Tak puszczajcie się z arabami i wypier***jcie z kraju :D takich idiotek mamy pod dostatkiem :v

Gość gość
Nie wiem czy dobrze ale kiedyś dotknęłam pałki jednego serio miała z 20 cm jak nic. Ale miałam i polaka który miał z 16 cm ale grubego

Gość gość
Kochacie się z arabami a zobaczcie filmik - imigrant na wygnaniu i zobaczcie z kim arab się kocha !

Gość Juminima
Kamieniami poza łóżkiem w ciebie rzucal i to byl powod rozstania

Gość gość
dobry filmik i wszystko w pigułce co związane ze stylem życia arabów