Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggddaaa886532302

kochałam sie z arabem i teraz nie potrafie czerpać

Polecane posty

Gość gość
hahaha fajne :)))))))))

Gość gość
na posty dziwek trudno odpowiadać

Gość gość
Żenada. Co te babska tu piszą. Hahahahaha sama jestem kobieta i w zyciu nie tkne ciapatego arabusa. W czym oni niby sa lepsi od polakow !?!?!? Ja do mojego faceta nic nie mam, pociaga mnie bardzo i jestem z niego zadowolona. Arabowie to oblechy, jakie wy musicie byc niedowartosciowane. Znam kilku mieszkajacych w polsce arabow i oceniam ich intelekt na 30/100 nie wiem jak mozna czuc sie dobrze z takimi ograniczonymi kretynami. Na wczasach sie bzykacie? Chcecie dostac rzezaczki???? oszem moze sa tepaki w polsce co nie umieja sie zajac kobieta ale moj zawsze umial. Z kim wy sie spotykalyscie ze jakis byle arab wam sie podoba! Zal.

Gość gość
a ja w dubaju byłam na wyjeżdzie i przyjmowałam kupska od arabów - raz je żarłam,raz na klatę,raz jeden się spuszczał w cyce a drugi mi srał na ryj - tak 3 dni a potem wielkie zakupy w najdroższych sklepach i full kasy zostało

Gość gość
A NAJBARDZIEJ LUBILAS KOPROFILIE

Gość gość
Arabowie w Europie mają nieźle w swoich krajach mają szansę na lewiznę jak na lądowanie na Marsie,i został już im burdel albo rżencie młodych chłopaczków kobiety zakryte od stóp po koniuszek głowy traktowane gorzej od zwierząt i marzy się Wam takie traktowanie?

Napalenie Arabów na kobiety załatwia... słońce. Polak jak pojedzie do Egiptu i zażyje solidnej dawki słońca, też robi się napalony na kobiety jak piec hutniczy. Arabowie urodzeni w Europie - żyjący pod europejskim słońcem - będą mieli libido takie jak biali Europejczycy. Dodatkowo w islamie (ta religia to nieprawdopodobny rak - omijać szerokim łukiem) są surowe kary za stosunki pozamałżeńskie, więc Arabowie - zwłaszcza bezżenni, są mocno wyposzczeni. Ot i cała ich tajemnica zainteresowania kobietami/kozami. Często chcą kobiety wykorzystać finansowo, oszukać. Poza wysokim libido muzułmanie mają niską inteligencję i cierpią na poważne choroby genetyczne (czternaście wieków małżeństw w obrębie rodziny zrobiło swoje). Są w sieci liczne badania to potwierdzające, robione tak na Zachodzie, np. w Wielkiej Brytanii, jak i w krajach islamskich. Można poszukać pod hasłem "muslim genetic disorders". Więc dzieci z nimi lepiej nie planować. Strasznie kłamią. Koran zezwala im na cztery żony, więc jak już któremuś opatrzy się aktualna dziewczyna/żona, to idzie szukać następnej, która go bardziej podnieci. Na wierność muzułmanina może liczyć tylko głupia i naiwna kobieta. I ostatnia sprawa. Muzułmanie z wiekiem potwornie zmieniają się na niekorzyść. Wyłazi ich muzułmańska barbarzyńska kultura, okrucieństwo (ścięcia głów, kamieniowanie, biczowanie), pojawia się pogarda i nienawiść do "niewiernych". Jeżeli jakaś panna wiąże się z muzułmaninem, to cholernie dużo ryzykuje. Może sielanka potrwa jakiś czas, ale nie będzie wesoło gdy się skończy. Wyjątki od tego co napisałem się zdarzają, ale jest ich mało. Kobieta w islamie to istota nieczysta, warta pół mężczyzny. To przekonanie tkwi w głowach muzułmanów i żadne zapewnienia i czułe słówka tego nie zmienią. Mężczyzna ma prawo bić żonę i nawet ją wygnać. Także lepiej drogie panie nie podpadajcie swemu panu i władcy, zwłaszcza nie starzejcie się... Google: bylam-zona-muzulmanina-przezylam-pieklo-bo-chcial-uzyskac-wize

Gość żonaAraba
Arabowie sa najlepsi w łóżku nie to co polaczki ...

Gość gość
Witam jedna pani pisała ze arab potrafi się bardzo długo kochac to znaczy jak długo ile godzin ?

Gość namanam
Dziewczyny jakie wy naiwne. Może i byli myli, czuli, ale tylko dlatego że im się poddałyście. Spróbowałyście się sprzeciwić, to wtedy nie byłoby tak słodko. Oni potrafią doskonale udawać, jeśli mają jakiś ukryty cel. Raz to będzie sam seks, raz kasa, raz wiza itd. Jeśli wyczuje że nie dacie mu tego czego od was chce, od razu zobaczycie jego drugie oblicze. Cała prawda się wyda. Oni mają białe kobiety za nic, d***** tyle że za darmo. Poniżej przykład takiego ogiera, bardzo szybko wyszło szydło z worka: https://ibb.co/c21r1K

Gość gość
Jeśli szukasz seksu bez zobowiązań to OK, ale szukać męża odradzam

Gość gość
moja żona spała, kiedy jeszcze się nie znaliśmy, z arabami, tak byla zachwycona, że z pierwszym poszła do łózka po kilku godzinach znajomości, drugi był czarny ... o wszystkim dowiedziałem się przypadkiem lata po ślubie ... niestety nie radzę sobie psychicznie z tą wiedzą o żonie ...

Gość gość
Bylam trzy tygodnie na urlopie w Egipcie. Wtym hotelu co mialam pokuj zarezerwowany spotkalam oczywiscie Araba ktory pomogl mi bagaze zatargac do pokoju kontakt mialam z nim po angielsku, Po paru minutach bylam nim zachwycona, wszystko robilam zeby go z oczu nie stracic. Na drugi dzien gdy go spotkalam na sniadaniu to o wszystko sie pytal jak mi sie spalo jak sie czuje itd. Po obiedzie powiedzialam mu ze mi klima nie dziala przyszedl sprawdzil, a ja go za to pocalowalam on jak mnie przytulil do siebie to myslalam ze zemdleje.Ale po kolacji juz nie moglam wytrzymac, znalazlam sie z nim w lozku to co zemna wyrabial to nie miescilo sie w mojej glowie, przez caly urlop bylam przez niego pieszczona na calego , mial penisa nadzwyczajnego takiego nie widzialam Trzon byl normalny zylasty ale glowka w formie talerza glebokiego gdy go w rece trzymalam to ta glowka mi poza palce wystawala, a jak mnie posuwal to czulam jak cala pochwa jest naciagana, pare razy posuwal mnie do rana a rano sniadanie mialam w pokoju.Urlop sie skonczyl ja od tego czasu nie moge przyzwyczaic sie do chlopaka kuttasa jest jakis maly. Niewiem co jest

Gość gość
Niestety... seks był beznadziejny... jeszcze zaraził mnie jakimś świństwem.

Gość gość
Propaganda Nowego Porządku Świata. Teoria spiskowa, że specjalnie tutaj ich zsylaja milionami aby zapladniali europejskie kobiety, a wyżynali białych mężczyzn powoli staje sie faktem. Ta nacja jest bardzo podatna na wszelkie manipulacje, robią wszystko to, jak nimi ci z góry pokierują. Jak marionetki. Dlatego jezeli będzie ich więcej populacyjne na danym terytorium to będzie Latwo nimi rządzić. Nawet wynajęli trolii propagandzistów na kafe aby zachwalali związki z imigrantami tamtejszego pochodzenia....NEW WORLD ORDER

Gość gość
Otóż to trolle spowodowane prze nwo