Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczona od faceta

Jakim wielkim wstydem i porutą jest związek z dziewczyną bardziej

Polecane posty

Gość doświadczona od faceta

Gdy facet ma skromną, porządną przeszłość, albo był prawiczkiem a kocha kobietę, która już pewne przejścia ma sobą, bujniejszą przeszłość od niego?

Gość okropnym
:-O

Gość vvvvv
niestety, dużo jest tych puszczalskich :(

Gość Skalemminnella
A jakim cudem on jej udowodni bujną przeszłość sexualną jak ona mu się nie przyzna ilu miała przed nim facetów? A cipkę ma jeszcze dość wąską :classic_cool:. Jakim sposobem można wykazać ilu naprawdę miała mężczyzn? :O

Gość ReKONSTRUKCJA
a to czy jest dobrym i wartościowym człowiekiem i uczucia to nie ważne nie zachowujcie sie jak 15 latki, w wyliczanki.

Gość do ReKONSTRUKCJA
to sobie wyobraz, ze np. chlopak jest prawiczkiem i spotyka sie z dziewczyna co uprawiala seks z kilkoma chlopakami i nawet nie kazdego z nich kochala

Gość tralalalalalalalala
no zycie...niech facet wtedy bzyknie kilka dziewczyn i bedzie kwita:P

Gość tralalalalalalalala
poza tym sa dziewczyny ktore poszly do lozka z facetem z milosci tak jak ja....bylismy dla siebie pierwsdzymy partnerami po czym mnie zostawil dla innej, bo przy jednej dziurze i kot zdechnie jak twierdzil i teraz ja jest5em brudna,szmata,,dzi**** bo juz ktos mi "komin przeczyscil" a ty jestes prawiczkiem i ja nie mam juz szans bo zdazylam sie zbrukowac..co za hipokryzja..smiesza mnie takie topiki,zwlaszcza ze jak ktos sie wypowie reszta juz ocenia jakby byli najbardziej świetymi na tej planecie,ale przez takie cos mozna orzegapic kogos naprawde wartosciowego jesli facet jest prawiczkiem oczywiscie ze by chcial by jego piekna byla dziewica..ale gdy ma juz jakas przeszlosc nie ma prawa zadac tego od grugiej strony,poza tym nawet gdyby byl prawiczkiem a dziewczyna miala 1 faceta przed nim to ja skresla? wspolczuje takiemu podejsciu a na koniec kazdy ma swoja dupe i niech sie swoja zajmuje ...nie wazne jest to co robilo sie zanim sie dana osobe spotkalo( oczywiscie pomijajac fakt bycia prostytutka..badz zaspokajanie sie i prostytutek)..pozdro!

Gość tralalalalalalalala
ps. sory za byki

Gość jasper
nie karmić trolla

Gość do tralalalalalalalala
a jak dziewczyna sie puszczala i miala wielu partnerow, a chlopak jest prawiczkiem? mimo wszystko akurat prawiczek ma prawo wymagac dziewictwa, a jesli facet nie jest prawiczkiem a wymaga dziewictwa to jest hipokryta. nie ma juz prawa wymagac dziewictwa, ale ma prawo wymagac dziewczyny tak samo porzadnej jak on

Gość tralalalalalalalala
no zgadzam sie z Tobą...jako dziewica tez chcialam by moj partner byl prawiczkiem..powiedzmy ze mi sie to udalo,ale konsekwencje byly oplakane.. My kobiety myslimy troszke inaczej..na dzien dzisiejszy wolalabym faceta doświadczonego mimo ze sama bylabym dziewica,bo wtedy mialabym wieksza pewnosc ze nie pojdzie juz sprobowac jak to jest z inną.. Natomiast faceci myśla przeciwnie, on jako prawiczek nie wyboraza sobie kobiety doświadczonej. " prawiczek ma prawo wymagac dziewictwa" - tak samo dziewica ma prawo żadac od faceta by byl prawiczkiem..i wszystko na ten temat

Gość dzewko szczesciaaaa
hehe,ja gdybym miala wieksze doswiadczenie od faceta to bym sie mu nie przyznala zwyczajnie..

bo faceci patrza inaczej na ten temat. jak ja bylem prawiczkiem to sobie nie wyobrazalem zwiazku z nie dziewica. jak pierwsza dziewczyna, z ktora chodzilem powiedziala mi, ze popelnila blad, ze przespala sie z poprzednim chlopakiem to wycofalem sie z tego krotkiego zwiazku, bo nie wyobrazalem sobie, ze po tym fakcie moge z nia byc. potem poznalem dziewice i z nia mialem pierwszy raz. od tamtego czasu minelo juz kilka lat. i jestem teraz z ta moja pierwsza dziewczyna, z ktora bylem krotko i rzucilem ja, bo nie byla dziewica. teraz obydwoje mamy za soba jakas przeszlosc, ja w sumie troszke wieksza niz ona i znowu jestesmy razem i chyba bedziemy na zawsze. pierwsza milosc znowu do mnie wrocila

dzewko szczesciaaaa tak, najlepiej klamac :o

Gość okropny wstyd
plama na dumie, honorze i kodeksie

Gość tralalalalalalalala
do tralalalalalalalala--> zycze wam szczescia...ale pisalbys inaczej gdyby to ona miala bujniejsza przeszlosc niz Ty...pewnie bysciue ze soba nie byli.. i tak to jest facet moze..kobieta nie- stereotypowy styl myslenia..eh..

mam w sumie podobna przeszlosc. tobie tez szczescia zycze. na pewno bylbym bardzo zly, jakby miala bujniejsza przeszlosc ode mnie, pewnie faktycznie bysmy razem nie byli. wtedy sie z nia rozstalem, tylko dlatego, ze przespala sie z poprzednim chlopakiem, a ja bylem prawiczkiem, teraz jakby miala bujniejsza przeszlosc pewnie tez bym sie sie z nia rozstal

Gość tralalalalalalalala
no wlasnie...i co tu duzo mówic..

Gość wiec widzisz
przeszlosc ma znaczenie, zwlaszcza jak kobieta ja ma, a facet jej nie ma

Gość tatra mocna rulezzzzz
ee,no ja tam bym sie dziwnie czula jakbym miala za soba 10 partnerow a moj facet np.2..

Gość wiec widzisz
dlatego takie zwiazki sa bez sensu, albo ona 6 facetow, on prawiczek

no bez sensu to prawda.Jak dobrze ze nie mam takiego problemu:classic_cool:

Gość wiec widzisz
a co pewnie ty mialas mala przeszlosc (np. 1-2) a twoj facet wiele kobiet? ;)

no niestety tak...byl czas ze tak jakos dziwnie bylo mi z ta mysla ze on mial tyle babek;/ w ogole z tyloma krecil itd

Gość wiec widzisz
a co ma powiedziec facet prawiczek, a jego dziewczyna miala kilku? ostatnio duzo jest takich przypadkow, coraz wiecej. kiedys tak nie bylo

no to prawda,nie zazdroszcze takiemu facetowi,trudno byc z taka osoba gdy samemu jest sie niedoswiadczonym.

Gość wiec widzisz
moim zdaniem to wina, ze dzisiaj faceci sa zakompleksieni, niesmiali, wstydliwi, niepewni siebie i nie umieja poderwac kobiety. i potem ich sama poderwie jakas z wiekszym doswiadczeniem, bardzo pewna siebie, bo takie najczesciej same podrywaja facetow

Gość To wszystko bzdury
co to znaczy wstydem, i dla kogo? To chyba facetowi jest wstyd że jest beznadziejny i wcześniej nie miał kontaktów z kobietami, a dziewczyna nie ma czego się wstydzić, nie żyjemy w średniowieczu...A może wstyd przed znajomymi...tylko że chyba nikt nie opowiada kumplom o kontaktach seksualnych swoich partnerek. Jakiś dziwny jesteś...