Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

paskudne smoczki silikonowe

Polecane posty

Kto wymyslil to paskudztwo???Jak zmienilam na lateksowe to od razu chetnie je z butelki.Odradzam wszystkim mamom ktore zamierzaja karmic lub dokarmiac z butelki te paskudne silikonowe smoczki!

my uzywalysmy tylko silikonowych.a jak chcialam oduczyc corke ssania smoka to kupilam jej lateksowy.NIE SMAKOWAL JEJ! i tym sposobem oduczyla sie.uwazam ze silikony sa lepsze,takie moje zdanie.

nie wiem jak u koleżanki, ale u mnie moja mała nie chce wziąć go do buzi...pluje i wykrzywia się, choć jest głodna...one takie jakieś miękkie/giętkie...

Gość a jakie to są silkonowe
ja mysle o avencie- orientujecie się jakie to są?

z aventu sa najlepsze....jesli chodzi o smoki silikonowe to tylko te lateksowe szybko dziecko przegryza poprostu sa trwalsze

to chyba zalezy od dziecka moj mały najpierw tylko silikonowe a potem na zmiane raz ten raz lateksowy w kazdym razie w tych drugich przerazal mnie kolor :( a poza tym rożnicy żadnej nie zauważyłam.

moja corcia pije tylko z silikonowych smoczkow lateksowych (kalczukowych jak kto woli) nawet do buzki nie wezmie a poza tym to te lateksowe dziwnie smierdza wiec sama raczej nie dalabym ich dziecku ale to tylko moje zdanie kazdy dzieciaczek ma swoje upodobania i nie ma co uogolniac

Gość a jakie to są silkonowe
czyli avent ma silikonowe tak?

silikonowe są twardsze i przezroczyste a lateks jes brązowy czy jakos tak i jest miekszy. Rożne firmy mają rózne smoczkiSą taki i takie. Avent ma jedne i drugie zreszta tak jak wiekszość kup dwa i sama zobaczysz jaki dziecku sie spodoba.

no u nas tylko silikonowe mały tylko te lubi i juz poztym nie smierdza jak lateksowe

Gość mamaigi
Moja niunia ssie tylko silikonowe i nie akceptuje żadnych innych. Na szczęście jest tak ogromny wybór smoczków, że każdy dobierze coś odpowiedniego dla swojego smyka:-D