wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 poprostu_karolina tez mi ostatnio pasztecik posmakował bo taki własnej roboty z miesa mielonego i kurczaka...ponoc troszke zdrowszy bo bez konserwantow... zjadłam 2 kanapki chleba razowego z nim i jeden krazek ryzowy... teraz czekam gdzies do 13 :) ehh przemyslałam i stwierdziłam ze czasem kazdemu sie zdaza dzien słanbosci...ja wczoraj taki miałam..troche pojadłam ale przynajmniej dzisiaj jestem pełna energi do dalszej walki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Ja miałam dzień słabości w środę ;d może nie do jedzenia,ale do alko.. dużej ilości, ale następnego dnia jadłam same mandarynki ;) i tak nie przytyłam ani grama, baaa...schudłam pół kg :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 a ja ostatnioi nie chudne ;/ ale słyszałam ze jak sie jest długo na diecie to poniej baaardzo wolno kg spadaja... :/ a jestem na tej diecie od listopada juz ... ale no nic bede cierpliwa...chociaz nie mobilizuje mnie to :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 A ja słyszałam,że jak waga już dłuższy czas stoi to powinno się jeden dzień zwiększyć kcal, najeść się , by pobudzić metabolizm a w nastepne dni już jeść mniej tak jak wcześniej .. ale nie jestem pewna czy to prawda :o także nie sugeruj się tym :D podobno też białko przyśpiesza metabolizm, no i ćwiczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 oo to ja sie wczoraj najazłam to mam nadzieje ze ruszy :D to dzisiaj na kolacje zjem jajko bez zółtka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Wytrwała a jak Ci ubyło te 10 kg to zmieniejszył się rozmiar o raz?czy dwa?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzik67 Napisano Kwiecień 12, 2008 z calym szacunkiem ale ta dieta to najgupsza jak moze byc a moze 1200 kal!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 w sumie w rozmiarze nie zauwazyłam...moze tyle ze czesciej nosze rozmiar M...i spodnie mi sie luzniejsze porobiły :) i wbiłam sie w spodniczke która była zamała i juz miałam ja wywalic :D jeszcze tak drugie 10 kg i bym była szczesliwa :D znacie jakies cwiczenia na brzuch? bo to mój najwiekszy problem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 dobra dziewczyny ide dalej sprzatac...i musze maturke napisac ;/ odezwe sie pozniej :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 aa no i moze wrócimy do tego pomysłu wymiana fot? przemyslcie to :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pa sciskam Napisano Kwiecień 12, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 łuuu... ale wczoraj biba była:D:D oczywiście zgrzeszyłam pijąc dużo alkoholu, a potem wielkim kebabem o 4 nad ranem... a no i jeszcze wcześniej zjadłam dwa kawałki ciasta... Ale wiecie co? nie mam ani troche wyrzutów sumienia- chce schudnac ale nie mam zamiaru rezygnowac z przyjemnosci (od czasu do czasu oczywiśćie;)) a teraz jem w ramach sniadania musli z mlekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic nie przejmuj Napisano Kwiecień 12, 2008 na pewno przytyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 przytyje i wali mnie to szczerze mówią:P otyła nie jestem, żle nie wyglądam wiec NO PROBLEM :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOALKA_1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 bzik67 z calym szacunkiem ale ta dieta to najgupsza jak moze byc a moze 1200 kal!?--->dla ciebie może i glupia bo pewnie ważysz z tonę i całymi dniami i nocami obychasz sie chipsami, lodami, tłustum mięsem, gazowanymi i słodzonymi bardzo napojami i tymi wstętnymi fast-foodami!!!!!!!!!!! Jesteś gruby jak maciora w ciąży... :P Więc jak ci się nie udaje schudnąć to lepiej się odp***ol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie przejmuj na pewno przytyjesz----> nawet jak Lady_Marika by przytyla(a ja jej tego nie życzę, schunij do swojej wymarzonej wagi ściskam mocno kciuki!!! :D) to już jej problem a ty nie wtryniaj nosa tam gdzie nie jest twoje miejsce!!!!!!!! Spadaj na forum dla emerytów i się więcej tu nie wypowiadaj!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Lady na pewno nie przytyje po jednym szaleństwie z alko i jedzeniem. A co do wymiany zdjęć to jestem za :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Koalka Napisano Kwiecień 12, 2008 wyluuuuuzuj dziewczyno! Czyżby ta "dieta- cud" tak negatywnie sie odbiła na twoim zachowaniu i stąd to chamstwo u ciebie?:o Może kawałek czekoladki by ci pomógl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzik67 Napisano Kwiecień 12, 2008 dziekuje za obronne KOALKA_1990 co za nerwowa z Ciebie kobieta przeciez nikogo nie obrazilem nie mozna sie wypowiedziec, i jetem chudy mam 181cm i waze 65 kg i chce przytyc. badz zdrowa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Koalka Napisano Kwiecień 12, 2008 no zauważyłam że wielu ludzi podczas restrykcyjnych diet robi się strasznie opryskliwych i klótliwych że bez kija do nich nie podchodź. :o :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 no to wymieniajmy sie :D kazda niech napisze maila i poprssyłamy :) to moj : tynkaaaa3@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 chill out ludzie:) wszyscy jacys dzisiaj tacy nerwowi i w nastrojach zaczepnych:P jak sie komus cos nie podoba to niech tu nie zaglada. My tam kochamy nasze nerwusiki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 własnie nie ma co dyskutowac z takimi :P najlepiej olewac to xDD czekam na maile :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Koalka Napisano Kwiecień 12, 2008 niby olewac ale jak widac niektorzy na tym forum są przewrażliwieni na punkcie swojej diety.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 maddie90_18@tlen.pl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Madeleina1990 wysyłasz pierwsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 ok ale moment bo musze coś znaleźć bo mam wsio pochowane na kompie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Lipa loguje sie na tlenie i nie da sie;/ potem wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 ok to czekam :D tez czegos poszukam zeby Ci odesłac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 umiesz się zalogować na poczte tlenu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 no ja tez nie moge ;/ dobra to wyslij pozniej :D ja ide na solarke bede pozniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach