Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10,5... .....62 firank_a............19........168............88,5....... .....2,1...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84............... 6,5..........64 KOALKA_1990.......18........168...........86............ .....0...........58 arpana...............20........168............58........ .......3............48 Apocalypsis.........21.........163...........64......... .......2........... 55 Lady_Marika.......21.........174...........70........... ......4........60 Ważyć sie prosze i wpisywac w tabelke!!:) Mollahova, ty również:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Marika 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ehhh... oczywiscie w stopce data mi sie musiala pomylic:/ dzis jest 14 :) ale juz poprawione:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apocalypsis 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Witam Was kochane po weekendzie :) Ja w weekend baaaardzo nagrzeszyłam, bo była i pizza i 2 normalne obiady, i lody i słodycze i alkohol :D Skutek widać na wadze, bo stanęła na 62 kg :P ale się tym w ogóle nie przejmuję, bo weekend była fajny :) Dzisiaj sobie za to zrobię małą głodówkę, tj jakieś 400-500kcal i dalej walczę po 1000 ;) w piątek się zważę ;) U mnie pogoda też całkiem spoczko aż szkoda, że muszę iść na zajęcia.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ja sie dzis nie wazyłam nie chciałam przezyc rozczarowania Wytrwała zdjęcia doszły :) a moje ? do ciebie dotarły ? Dziś zjadłam 3 kanapki z pasztetem zaraz bede jesc obiad ale jeszcze nie wiem co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Ja jem pierś z kurczaczka :D Co lepiej jeść na śniadanie? Płatki fitness z mlekiem 0.5 % czy kromka ciemnego pieczywa z serkiem feta light. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ja bym wolała płatki z melkiem bo bardziej lubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 witam :D u mnie tez sliczna pogoda :D zaraz mykam na solarke i pobiegac :D a zjadłam w sumie 150 g chleba ciemnego (223 cal), jabłko (50cal) pasztet (jakies 100 cal ) a pozniej zrobie sobie jeszcze kisiel :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 poprostu_karolina doszły doszły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Kwiecień 14, 2008 nick ...............wiek.....wzrost......waga poczat..ile ubyło......cel wytrwała ..........18 ... ...167 ... ........82... ...........10,5... .....62 firank_a............19........168............88,5....... .....2,1...........65 Madeleina1990.....18........174............77........... ....5............60 poprostu_karolina.17.........165.......... 84............... 6,5..........64 KOALKA_1990.......18........168...........86............ .....0...........58 arpana...............20........168............58........ .......3............48 Apocalypsis.........21.........163...........64......... .......2........... 55 Lady_Marika.......21.........174...........70........... ......4........60 Chrupcia............19..........163.........53.................1,5........48 Dopisałam sie do was?? Moge chyba co?? 9Kwietnia--->53 kg 14kwietnia----> 51,5 kg 1 Maj-----> ?? Cel ----> 48 kg dieta 1000kcal i ruch.....walka o piekna JA zaczeta!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 chrupcia wiatmy :D a ja sie zapomniałam zwazyc ;/ jutro to zrobie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Kwiecień 14, 2008 Hejcia hejcia :> Co tam u Was słychać?? Bo u mnie jako tako... Hi hi :> Dziś jestem strasznie głodna... Ale jakos się trzymam ... Zjadłam tylko obaidek ok 300 kcal... i sie tzrymam :> pozdro i buzi :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 dziewczyny wróciłam troche glupio mi ze was zostawilam ale coz musialam sie uporac z problemami swoimi ale juz jest w miare ok wiec wracam:) zwaze sie jutro ale diety nie zaniechałam wiec jeden plus ze wytrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Co za dzień;/ byłam tak słaba,że zjadłam 3/4 słoika z ogórkami konswerwowymi:o myślałam,że w chwili słabości sięgnę po czekolade,batonika, czy banany ;/ a tu ogórki ;/ teraz tylko ile one mogą mieć kcal ?? ;] ;/ ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Apocalypsis 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Spoczko, ogórasy mają bardzo mało kcal :) świeży - 10, kiszony - 12, konserwowy - 16 :D wcinaj na zdrowie!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 No właśnie spojrzałam na tablekę i uffff. :D Czyli dzisiaj tak się najadłam a łącznie wyszło ok 600 kcal :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 i jak wytrwała widac jakies zmiany... ? pewnie nie widac ale wazne ze ja sie lepiej czuje ;) dzis zjadłam 3 wasy z pasztetem rosołek z makaronem pieczona piers z kuraczaka 2 pomarancze i serek chomogenizowane zle nie jest bo w 100 sie napewno zmiesciłam a na jutro juz przyządziłam sobie warzywka na patelnie :) Ogladałam dzis Rozmowy w toku i mam wieksza motywacje nie chce za 20 lat wygladac jak te kobiety ... bo to przykre jak one sie marnuja i jak bardzo sa nieszczęsliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Kwiecień 14, 2008 No też tak mysle nie warto brać i sie tak marnować.... A ja jeszcze nie wiem co jutro zjem... Dzis na kolacje miałam zupe chińską ale ona chyba nie ma zbyt duzo kcal, co nie??? bo z tego co tam wyliczyłam to tylko 48 kcal... ale moze wyszedł mi zły wynik .... :P choc wątpie ;p he he :) Ale sie ostatnio wkurzyłam i mam taki sredni humorek... po mnie moze tak nie widać ale w srodku czuje się źle... :( Mam juz czasem tego życia dość... :( No ale cóż trzeba żyć dalej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 chrupcia moze i kcal to ona ma mało ale sprawdz ile ma tłuszczu i tych wszystkich E ? zdrowa to ona nie jest za bardzo i ja bym odradzała przy diecie bo własnie jestem na profilu technik zywienia i one mają w sobie te nieprzyswajalne tłuszcze które się nam odkładaja np w boczki czy pupe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Ja dzisiaj też mam jakaś załamkę, zjadłam ok 600-700 kcal a czuje się jak świnia :/ coś nie tak ze mną dzisiaj tj, z humorem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 u mnie naszczescie humorek dzis dopisuje tzn nie mam zadnej zamuły ani nic :) dziewczynki wam tez napewno mini ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 poprostu_karolina widac widac :) witamy firanka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Karolinko pokaż mi zdjęcia sprzed i po :D maddie90_18@tlen.pl ja chcę już jutrooo :/ śniadanie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ja bym chciała jeszcze z 10 cm w pasie schudnac wtedy miała bym taki w miare ten brzuś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 dziewczyny tez bym chciala wasze zdjecia martam_89@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 juz ci firanka wysyłam ale mam nadzieje ze zobacze tez twoje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 łeeeee ja zostałam olana .. no ale mówi się trudno, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 madelaina chodzi ci o zdjęcia ?? podaj maila to ci wysle tez :) oczywscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostu_karolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 firanka juz wysłałam sprawdz czy dotarły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 karolinko podałam wyżej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 ma któaś jeszcze jakies foty ? tzn mowie do osób któe jeszcze sie nie wymieniały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach